- 10 Mayıs 2024
- 97
- 17
- 32
- Konu Sahibi elispera_24
Tüp bebekte ilaç kullanımda doktor sık sık yumurta takibi yapıyor mu?
Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurta toplama işlemi öncesinde Yumurta geliştirici iğneler başladığı zaman sık sık kontrol oluyor evet.Tüp bebekte ilaç kullanımda doktor sık sık yumurta takibi yapıyor mu?
3 günde bir oluyor evetTüp bebekte ilaç kullanımda doktor sık sık yumurta takibi yapıyor mu?
Teşekkür ederimYumurta toplama işlemi öncesinde Yumurta geliştirici iğneler başladığı zaman sık sık kontrol oluyor evet.
Ben yumurta takibimi Eskişehir'de yapıp toplama için İstanbul'a gitmiştim. Bazen tanıdık doktorlar böyle bir sistem yaratabiliyorlar. Belki sizin gittiğiniz kliniğin de bulunduğunuz şehirde çalışabileceği bir doktor vardır.Biz şehir dışından gidiyoruz
Anladığım kadarıyla,
12 gün boyunca yakınlarda kalmamız gerekiyor
Evet bulunduğunız ilde takibini yapacak doktor bulursanız öyle yapın daha kolay olurBiz şehir dışından gidiyoruz
Anladığım kadarıyla,
Bulunduğum yerde maalesef ki böyle olanaklar mevcut değilBen yumurta takibimi Eskişehir'de yapıp toplama için İstanbul'a gitmiştim. Bazen tanıdık doktorlar böyle bir sistem yaratabiliyorlar. Belki sizin gittiğiniz kliniğin de bulunduğunuz şehirde çalışabileceği bir doktor vardır.
Bizde sehir disindan gitmistik dr umuz bazi sehirlerdeki hastalarina olduklari sehirden dr soylemis takibi oyle yapmisti ama bizim yasadigimiz sehirde hicbir dr a guvenmedigini soylemisti, biz surekli ucakla gidip donmustuk ama inanilmaz yorucu olmustu eger imkaniniz varsa kalin bencedeBiz şehir dışından gidiyoruz
Anladığım kadarıyla,