• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekte ilaç bulmak ne zor 😥

babymam

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2024
219
55
13
29
selam kızlar.👧🏾
Tedaviyi devlette yaptırıyoruz güya ama eczaneler kotalı olduğu için ücretli vermek istiyor
Hele işin en son kısmında ovitrelle bulunmaz hint kumaşı sanırım 😜 bu süreçte zaten psikolojik olarak yoruluyoruz bir de bu ilaç işi zorlaştırıyor
Allah herkesin işini rast getirsin.
Öyle bi sinir oldum bu kadardı

selam kızlar.👧🏾
Tedaviyi devlette yaptırıyoruz güya ama eczaneler kotalı olduğu için ücretli vermek istiyor
Hele işin en son kısmında ovitrelle bulunmaz hint kumaşı sanırım 😜 bu süreçte zaten psikolojik olarak yoruluyoruz bir de bu ilaç işi zorlaştırıyor
Ovitrelle şuan ücretli ya da ücretsiz hiçbir şekilde bulunamıyor maalesef. Tüp bebek planı olan varsa şimdiden aramaya başlasın bulup kenara koysun bence.

Ovitrelle reçeteli değil ki eczanelerin kotasıyla ilgisi yok. Depolarda iğne yok eczanede olmaması normal

selam kızlar.👧🏾
İstanbul’daysanız zeynepkamil Hastanesi’nin karşısındaki eczanelerde var ilaçlar

Ovitrelle hem reçeteli hem reçetesiz alınabiliyor ancak eczanelerde bulması çok zor maalesef. Şayet raporunuz varsa çok daha uyguna alıyorsunuz tabi bulabilirseniz.

Reçeteli aldım ben nasıl reçeteli değil. ?
Devlette olduğum için olabilir
Sakin ol şampiyon
Reçeteli de reçetesiz de alabilirsin. Reçeteli değil derken Devlet ilaç farkını karşılamıyor anlamında yani Eczanenin kotasıyla alakası yok

selam kızlar.👧🏾
Aynen ya bende ilaç bulana kadar bütün şehri geziyordum çok zor

Tüp bebek ilaçları raporun var ise reçetelenir ve büyük kısmını sgk karşılar.
Raporun varsa durum farklı yani. Eczanelere ilaç sorarken, eğer raporlu isen raporlu olduğunu ödeme aşamasında söyle.
Evet rapor var ondan sanırım

Elimde 1 kutu Gonalf 450 var. 2026skt . İstanbul Anadolu yakası

Elimde pruloton depot var iki kutu 2025/04 e kdr, dekort var 0.75 mg ‘lık isteyen olursa özelden yazsın lütfen

Back