Arkadaşlar merhaba forumda yeniyim.Konuya giriyim hemen ben 33 yaşındayım eşimde hafif sperm kalite sorunu var bende herşey normal çıktı daha önce iki defa aşılama yaptırdık tutmadı bizde tüp bebek düşünüyoruz önümüzdeki ay.istanbul''da bilinen iki merkezle görüştüm 35 yaş altı bayanlara tek embriyo olayını.bu iki merkezde bana iki embriyo koyabilecekleini söylediler.daha önce tüp bebek denememde yok ayrıca.Benim durumumda olanlar iki embriyo konusunda ısrarcı olmalarını tavsiye ederim buarada kabul ediyo pek çok merkez.Her neyse yanlız benim şöylede bir sorunum var bu muayene olayı vajinal olamıyorum malesef bunuda görüştüm hiç soru olmadığını karından ultrasonlada takip yapabileceklerini ve ayrıca embriyo transferinide anestezi altında yapabilecekleini söylediler.size sorum bu şekilde olupta tüp bebek deneyenler varmı yani acaba başarıyı engellermi benim bu durumum?Birde iki embriyoyla hamile kalanlar varmı tekmi ikizmi çoğunlukta bu arada bunuda merak ediyorum çok. Rabbimhepimize hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah..AMİN...