Merhaba ben Şişli Memorial da pgt ile hamile kaldımMerhaba.. Ben şişli memorialda tüp bebek tedavisi görüyorum 7 gün önce yumurta toplama işlemim oldu. Daha önce bezmialemde yaptırmıştım ama tutmamıştı. O zmn yaşıma göre iyi kalite çıkmamıştı. Bu sefer 22 adet toplandı 5 adeti genetik teste gönderildi. Genetik test yaptırıp olumlu sonuç alanlar var mı? Daha önce normal yolda hamile kalıp düşük olmuştu. Bende polikistik over var. Ve bu sefer elimden gelen maddi manevi herseyi ortaya koyup olumlu sonuç için çabalıyorum.
Hayırlı olsun inş sağlıkla kucağına alırsınMerhaba ben Şişli Memorial da pgt ile hamile kaldımfarklı merkezde 3 denemem vardı Memorial da ilk denememde bebisim benimle 7 gönderdik 4ü sağlıklı 2si mozaik 1i sağlıksız geldi. Bende de polikistik over var esiminde morfolojisi 0..
Merhabalar benimde eşimin morfolojisi 1 ve sperm sayısı 300.000 ? Siz ilk görüşmeye hangi dotkor ile başladınız?önerir misinizMerhaba ben Şişli Memorial da pgt ile hamile kaldımfarklı merkezde 3 denemem vardı Memorial da ilk denememde bebisim benimle 7 gönderdik 4ü sağlıklı 2si mozaik 1i sağlıksız geldi. Bende de polikistik over var esiminde morfolojisi 0..
MerhabalarMerhaba.. Ben şişli memorialda tüp bebek tedavisi görüyorum 7 gün önce yumurta toplama işlemim oldu. Daha önce bezmialemde yaptırmıştım ama tutmamıştı. O zmn yaşıma göre iyi kalite çıkmamıştı. Bu sefer 22 adet toplandı 5 adeti genetik teste gönderildi. Genetik test yaptırıp olumlu sonuç alanlar var mı? Daha önce normal yolda hamile kalıp düşük olmuştu. Bende polikistik over var. Ve bu sefer elimden gelen maddi manevi herseyi ortaya koyup olumlu sonuç için çabalıyorum.
Merhaba biz online ön görüşme yaptık şehir dışından gideceğimiz için ama sanki yanımdaymış gibi hissettirdi canim doktorum Yücel ŞahinMerhabalar benimde eşimin morfolojisi 1 ve sperm sayısı 300.000 ? Siz ilk görüşmeye hangi dotkor ile başladınız?önerir misiniz
Ay ne güzel darısı inşallah başıma olur bende kararımı verdim Ekim gibi tedavi için gideceğimMerhaba biz online ön görüşme yaptık şehir dışından gideceğimiz için ama sanki yanımdaymış gibi hissettirdi canim doktorum Yücel Şahinçok profesyonel..kendisine de dedim tutmasaydi da yine koşarak size gelirdim diye gerçekten de öyle benim için.. Her gün dualarımda. Doktor tercihimiz yoktu biz laboratuvarı için secmistik 3 denemem olunca da kendisine yönlendirildim iyi kiii şimdi şükür benimle kızım
Merhaba.. memorialda hemen embriyoyu transfer etmiyorlar. Topladndı genetik test yapıldı ve sonucu 2 hafta içerisinde çıktı. Ben sonraki adetle rahim ameliyatı oldum ve Eylüldeki adetlede transfer olucam. Seninde büyük ihtimalle 1 ay dinlendirme uygularlarAy ne güzel darısı inşallah başıma olur bende kararımı verdim Ekim gibi tedavi için gideceğimyücel beyi muayene için seçecegim
İnş canıımm tez zamanda isteklerine kavuşursunÇok teşekkür ederim keşke bu sefer döllenme olsada transfer için beklemek kalsa banaEylül ayı başında ön görüşme için gidicem randevu aldım semra hoca ve yücel beyden umarım bu sefer yüzüm güler
merhaba ,Merhaba biz online ön görüşme yaptık şehir dışından gideceğimiz için ama sanki yanımdaymış gibi hissettirdi canim doktorum Yücel Şahinçok profesyonel..kendisine de dedim tutmasaydi da yine koşarak size gelirdim diye gerçekten de öyle benim için.. Her gün dualarımda. Doktor tercihimiz yoktu biz laboratuvarı için secmistik 3 denemem olunca da kendisine yönlendirildim iyi kiii şimdi şükür benimle kızım
merhaba gebelik oluştu mu acaba? genetik tanının sansı arttırdı söyleniyor?Merhaba.. memorialda hemen embriyoyu transfer etmiyorlar. Topladndı genetik test yapıldı ve sonucu 2 hafta içerisinde çıktı. Ben sonraki adetle rahim ameliyatı oldum ve Eylüldeki adetlede transfer olucam. Seninde büyük ihtimalle 1 ay dinlendirme uygularlar
Evet gebelik oluştu ama malesef düşük yaptım. 2 adet sonra kalan embriyo ile tekrar denicemmerhaba gebelik oluştu mu acaba? genetik tanının sansı arttırdı söyleniyor?
Kromozomun fazla olmasina trisomi ve az olmasina monozomi deniliyor. Bu tarz anomaliler embriyonun aneuploid yani sagliksiz olmasi demek ve bu embriyolarin transferi onerilmemektedir.Mozaik embriyo nedir tam olarak bilen var mi acaba? bizim PGT testlerimizde ya eksik yada fazla kromozom cikiyor . bu mozaik den farkli birsey mi ?