Arkadaşlar merhaba,
İsmim Tuba ve forumda yeniyim. 32 yaşındayım ve yaklaşık 4 yıllık evliyim. Ocak ayında tüp bebek tedavisine başladım en son adım olarak 30 ocakta transferim yapıldı şimdi bekleme dönemindeyim. Bu dönemde climara forte adlı flasterları, yada bir şekilde estrojen desteği sağlayan başka ilaçları kullanan var mı aranızda? Ben climara forte kullanıyordum ama tansiyonumu yükselltiği için doktoruma da danışarak kullanmayı bıraktım. Ancak doktorum "mecburen bırakacaksın kullanmayı ama du durumda bebeklerin tutunması zor olacak" dediğinden beri gözüme uyku girmiyor. Tecrübesi olanlar varsa lütfen bir şeyler yazsınlar desteğe çok ihtiyacım var.
teşekkür ederim gülseren, yüzde yüz bir ihtimal olmadığını biliyorum ve bunu da sonuçlar arasında görüyorum da işte "bunu eksik yaptım da ondan mı" diye düşünmek zor gelecek sanırım ama herşeyin hayırlısı olur inşallah. senin de bir dahaki denemende herşey yolunda gider umarım.
Taksim- Gümüşsuyu'ndaki tüp bebek merkezinde oldu işlemim ama doktorum dışarıdan.
Arkadaşlar merhaba,
İsmim Tuba ve forumda yeniyim. 32 yaşındayım ve yaklaşık 4 yıllık evliyim. Ocak ayında tüp bebek tedavisine başladım en son adım olarak 30 ocakta transferim yapıldı şimdi bekleme dönemindeyim. Bu dönemde climara forte adlı flasterları, yada bir şekilde estrojen desteği sağlayan başka ilaçları kullanan var mı aranızda? Ben climara forte kullanıyordum ama tansiyonumu yükselltiği için doktoruma da danışarak kullanmayı bıraktım. Ancak doktorum "mecburen bırakacaksın kullanmayı ama du durumda bebeklerin tutunması zor olacak" dediğinden beri gözüme uyku girmiyor. Tecrübesi olanlar varsa lütfen bir şeyler yazsınlar desteğe çok ihtiyacım var.
merhaba yagmur nasılsın hamişlik nasıl gidiyo bişey sorcam sen niye progesteronu iğne olarak kullanıyon ben hapını içiyorum iğne biraz zor oluyodur zaten tedavi süresi iğnelerle geçiriyoruz
İlk günlerde karnımda baya şiş vardı sonradan geçti...Gaz problemim çok yoğundu ...Akıntım falan yoktu...arada kasıklarım ağrıyodu ama hafif...ikinci haftada iştahım çok açılmıştı...ne lekelenme nede kanama hiç olmadı bende halada yok çok şükür...Ama herkeste durum farklı tabi lekelenme ve akıntılar olabilir dedi doktor....
İnşallah sen hamilesin canım az kaldı sonuca bak hemen yaz bana tamammı çok merak ediyorum biliyosun...Rabbim yardımcın olsun canım ...öpüyorum...
sanki beni anlatıyosun aynı benimde gaz sancım çok oldu karnım şişti ama sonra sanki balon gibi indi arada kasıklarım agrıyo ve çok acıkıyorum inşallah benimde hamile oldugumun işaretidir bütün bunlar seni çok öpüyorum :1hug:
herkese merhaba bende yeniyim 26 yaşındayım.Düşüncelerinize tamamen katılıyorum.Kendimizi yiyip bitiriyoruz.Herşeyden kendimizi sorumlu tutuyoruz sanki..benim ilk denemem 24 ocakta sonuçlanı malesef negatif 15 gıüne kadar 2.ye başlıcaz.Ben o ilacı kullanmadım.hergün 3 ampul progesteron ve estrofem kullandım.Ama olmayınca olmuyor işte..Herkese sabırlar ve hayırlı olumlu sonuçlar diliyorum.