- 5 Kasım 2022
- 407
- 159
- 33
- 30
- Konu Sahibi Sade frappe
-
Teşekkürler cevabınız içinSelam bende dogal siklusla transfer oldum. Once ilaclarla olan yumurtalar buyutuluyor toplaniyor kac taneyse bakiliyor diyelim 3 tane gitti 5. Gune hepsi donduruluyor istediginiz sekilde. Sonra bir adet bekliyorsunuz bazi doktor 2 adet bekliyor. Ader olunca gidiyorsunuz yumurtalarinizin durumu takip ediliyor 16-18 . Gunlerde embriyo transferiniz yapiliyor. Progestron hormonunuza gore takviye ya veriliyior ya da gerek duyulmuyor. Yani benimki boyle oldu.umarim yardimci olabilmisimdir
Sanirim oluyor oyle de ama cetrodite diye bi ilac var o piyasada yoktu oyuzden mecbur ben beklemek zirunda kaldim . Onu bulursaniz taze transferde yapilabilir . Ben acibadem atasehir cem demirel in hastasiy doktorumdan da asiri memnunum. Istanbuldaysaniz tavsiye ederim. Ama taze transfer oldugunda sogal siklus olmuyor. Ama dedigim gibi taze transfer de yaptirabilirsiniz tabiki . Doktor sizi daha iyi yonlendirecektirTeşekkürler cevabınız içinşaşırdım ama yani illa beklemek mi gerekiyor örneğin ben haziranın ilk haftası adet olacak gibiyim orda başlama haziranda transferim gerçekleşmez mi? İlla bekşiyecek miyim rahim kalınlığı sorunum da yok mesela. Birde siz nerede yaptırdınız
Bahsettiğiniz ilaç ne için? Yani ilaçsız tüp bebekde ilaç kullanılmıyor diye biliyorum çünkü deSanirim oluyor oyle de ama cetrodite diye bi ilac var o piyasada yoktu oyuzden mecbur ben beklemek zirunda kaldim . Onu bulursaniz taze transferde yapilabilir . Ben acibadem atasehir cem demirel in hastasiy doktorumdan da asiri memnunum. Istanbuldaysaniz tavsiye ederim. Ama taze transfer oldugunda sogal siklus olmuyor. Ama dedigim gibi taze transfer de yaptirabilirsiniz tabiki . Doktor sizi daha iyi yonlendirecektir
Anlasamadik sanirim :) toplamadan once ilac kullanmak zorundasiniz. Ilacsiz diye bi sey yok , transfer zamani ilac kullanmiyorsunuz.Bahsettiğiniz ilaç ne için? Yani ilaçsız tüp bebekde ilaç kullanılmıyor diye biliyorum çünkü de
Evet biraz karıştı :) ama ilaçsız var. Örneğin istanbulda aret kamar diye bi doktor hiç bir ilaç kullandırtmadan yapıyor. Sadece klomen hap yutuyorsunuz. Bunun dışında iğne ilaç kullanmıyor ben de onu yaptırmak istiyorumAnlasamadik sanirim :) toplamadan once ilac kullanmak zorundasiniz. Ilacsiz diye bi sey yok , transfer zamani ilac kullanmiyorsunuz.
estrofem ne için?Inşallah canım. Normal siklusta doktoru estrofem, prednol yazanlar fln var benimkisi hiç bir şey vermedi, tam doğal olduAllah hepimizin gönlüne verir inşallah, sonucumu paylaşırım burdan.
Preeklamsi nedir?Cevap verdiğin için teşekkür ederim. Doğal olan transferlerde gebeliğin ilerlemesi daha sağlıklı oluyor preeklamsi riski de daha az oluyor. Bekleme aşamasındasın sanırım. Allah hayırlı evlatla müjdelesin
Kalında ne sıkıntı oluyormuş?14 mm di ama transferden sonra inceliyormus bende oyle olmadi kalinlasmaya devam etmis dr sasirmisti. Normaldi aslinda kalinlik diyot
Sende ne yan etkileri oldu hormonların?Evet bu sefer doğal olsun istiyorum. Doktorum pek taraftar değil sıkı takip gerektiriyor falan dedi üşeniyor herhaldepreeklamsi geçmişim var o nedenle öyle olması daha iyi benim için. Bir de artık hormon istemiyorum
estrofem ne için?
Aldığımız hormonların uzun ve kısa vadeli birçok etkisi oluyor. Kilo şişkinlik, cilt problemleri leke vs, Ateş basması, yumurtalıklarda aşırı uyarılma ve her ne kadar yok denilse se meme ve rahim kanseri. Ben bunların birkaçını yaşadım daha neler yaşayacağız kimbilir. Sontransferimde doğal siklusta çok rahat bir gebelik geçirdim. Sonrasında Protestan ve kan sulandırıcı kullandım ama yine de östrojen ilaçlarını kullanmamak bile çok iyi bence. Herkes için en kolay en kısa yolu diliyorum. Çünkü yolun ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyorumSende ne yan etkileri oldu hormonların?
Takiple değilde sonradan doğal mı oldu?Aldığımız hormonların uzun ve kısa vadeli birçok etkisi oluyor. Kilo şişkinlik, cilt problemleri leke vs, Ateş basması, yumurtalıklarda aşırı uyarılma ve her ne kadar yok denilse se meme ve rahim kanseri. Ben bunların birkaçını yaşadım daha neler yaşayacağız kimbilir. Sontransferimde doğal siklusta çok rahat bir gebelik geçirdim. Sonrasında Protestan ve kan sulandırıcı kullandım ama yine de östrojen ilaçlarını kullanmamak bile çok iyi bence. Herkes için en kolay en kısa yolu diliyorum. Çünkü yolun ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyorum
Aldığımız hormonların uzun ve kısa vadeli birçok etkisi oluyor. Kilo şişkinlik, cilt problemleri leke vs, Ateş basması, yumurtalıklarda aşırı uyarılma ve her ne kadar yok denilse se meme ve rahim kanseri. Ben bunların birkaçını yaşadım daha neler yaşayacağız kimbilir. Sontransferimde doğal siklusta çok rahat bir gebelik geçirdim. Sonrasında Protestan ve kan sulandırıcı kullandım ama yine de östrojen ilaçlarını kullanmamak bile çok iyi bence. Herkes için en kolay en kısa yolu diliyorum. Çünkü yolun ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyorum
Son tüp bebek tedavimde doğal siklus takibi ile transfer yapıldı. Yumurta kalitesi için önerebileceğim en önemli takviye arı sütüdür. Birkaç ay önceden dil altından alınacak. Eşin de kullanabilir.Takiple değilde sonradan doğal mı oldu?
Yumurta kalitesi için takviyeler kullandım ama sonuç alamadım.
Senin önerin var mı?
Hormonlar benide feci etkiledi gerginlikde çabası.
Yumurta kaç cm olunca hamilelik bekleniyor?
17, 18 de çatlamış benim.
Bir yumurta ile doğal siklus yapıldı şuan alemlerin Rabbine hamdolsun O’nun izliyle hamileyimSelam kızlar bende istiyorum doğal siklus yaptırmayı ama doktorum ne diyecek bilmiyorum 1 ay önce iğneli ilaçlı yumurtalar toplandı 3 tane (yumurta rezervi azlığı) embriyolar yaşamadı şimdi adet bekliyorum tekrar başlamak için sizce 2-3 tane yumurta ile doğal siklus yapılırmı??? şu an kullandığım ilaçlar ipryl biosteron.
Çoookkk sevindim Allahım sağlıklı kucağınıza almaya nasip etsin ❤ yaşınız kaç kaç yumurta oluşyordu acaba birde doktorunuz bu yöntemi uygun gördü mü yoksa siz söyledinizmi çok soru sordum cevaplarsanız sevinirimBir yumurta ile doğal siklus yapıldı şuan alemlerin Rabbine hamdolsun O’nun izliyle hamileyim
Merhaba acaba yumurta büýümesi gonolf kullandınız mı yoksa doğal büyütülüp toplandı dogal transfer gerçekleşdiSon tüp bebek tedavimde doğal siklus takibi ile transfer yapıldı. Yumurta kalitesi için önerebileceğim en önemli takviye arı sütüdür. Birkaç ay önceden dil altından alınacak. Eşin de kullanabilir.
Yumurta 18-20 cm olunca çatlar diye biliyorum.
Amin Allah razı olsun sana da en kısa sürede nasip etsin RabbimÇoookkk sevindim Allahım sağlıklı kucağınıza almaya nasip etsin ❤ yaşınız kaç kaç yumurta oluşyordu acaba birde doktorunuz bu yöntemi uygun gördü mü yoksa siz söyledinizmi çok soru sordum cevaplarsanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?