Tüp bebekte doğal siklus yöntemi

Moral ve pozitif olmak tedavinin yarısı.
Zorda olsa test yapana kadar belirtilere takılmamaya çalış. Umarım pozitifi görürsün

Amin inşallah yumurta toplanadan önce ozaman hiç bir şey kulanmadinizmi yoksa transfer doğal gerçeķleştimi bir az açıklarsanız sevinirim

Amin inşallah yumurta toplanadan önce ozaman hiç bir şey kulanmadinizmi yoksa transfer doğal gerçeķleştimi bir az açıklarsanız sevinirim
Yumurta toplanırken gonal f 300 ve menofert 75ml kullandım, zaten yumurtam az olduğu için sadece 2 adet oluştu…. 5.güne gittik çok şükür o bir yumurta ile

transfer döneminde ise sanırım kan vermeye 12. Gün başladım; Lh, progestan ve östrojen değerimi takip ederek yumurtlama tarihimi tespit etti, yumurtladıktan 4-5 gün sonra da transfer için gel dedi, transferden 2 gün önceden progestan, folik asit ve corasprin başlattı. Başka ilaç yok. İlk gebeliğim gelişmediği için pıhtılaşma ihtimaline karşı da beta değerim pozitif çıkınca oksapar 0.4 başladık. Gebeliğim boyunca da Oksapar, corasprin, folik asit ve sanırım progestanı kullanacağım.

Anladım ben şey düşündüm hiç ilaç kullanmadan yumurtalıklar toplanır dölenir ve transfer gerçekleşir falan.

Anladım ben şey düşündüm hiç ilaç kullanmadan yumurtalıklar toplanır dölenir ve transfer gerçekleşir falan.
Doğal siklus en azından tüp bebekte transfer döneminde yöntem içinde kullanılan bir terim bildiğim kadarıyla canım toplamada yumurtaların birbirine yetişmesi lazım ilacı eşitlemek için de kullanıyorlar bildiğim kadarıyla yok ilaçsız yanlış biliyorsam düzeltirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…