Tüp bebekte doğal siklus yöntemi

merhabalar,
doktor bu sefer doğal siklus deneyelim dediğinden itibaren araştırıyorum. Bu başlıkta doğal siklustan pozitif çıkan oldu mu acaba? süreç nasıl ilerliyor ? Teşekkür ederim :)
Bende olmadı 2 düşükten sonra tüp bebek tedavisine başladım doğal siklustu negatif oldu. şimdi 2. kez tüp bebek deniyorum bundada ilaçlar kullanıyorum henüz sonuç günüm gelmedi beklemedeyim.ilacsiz olması çok güzel kolay tedavi şekli, inşallah sonuç olumlu olur sizin için

ilaçsız tüp bebek yöntemi çok rahatmış. inşallah bir pozitifle bu konuyu taçlandırırım
Hadi tebrik ederim canım, pozitifi görmüşsün nasıl gidiyor hamilelik? Bir aksilik olmadan kucağına alırsın inşallah.

D dikenliyonca minik kalp0753 kızlar hayırlı olsun sizin bebişler de

Burdan bir beğeni bildirimi alınca konuma şöyle bir göz gezdirdim ve pozitifleri hatta doğum yapanları görünce yazmak istedim Nasıl gidiyor taze annelik? Biz yeni yeni anca düzen oturttuk sayılır

yaaa çok teşekkür ederim şimdilik çok yeni daha keseyi görmedik bile. inşallah güzel olacak ben de sizi tebrik ederim kolaylıklar diliyorum

Çok güzel gidiyor şükürler olsun. Herhangi bir sorun yok. Her gün değişiyor büyüyor. Çokça şükür ile Sizlerin nasıl gidiyor?

yaaa çok teşekkür ederim şimdilik çok yeni daha keseyi görmedik bile. inşallah güzel olacak ben de sizi tebrik ederim kolaylıklar diliyorum
Hadi bakalım bgn yrn görürsünüz kısmetse önce kese, sonra kalp atımı, cinsiyet öğrenme, göbek belirginleşmesi, çatlak kremleri, minik tekmeleri bekleyiş, sonrada bebişle buluşmaa çok tatlı heycanlar...bende hep acaba bir şey olur mu korkusu olduğu için hep finale odaklıydım o yüzden çok keyfini çıkaramadım; size tavsiyem her anınızın keyfini çıkartın sonra özleniyor o zamanlar Teşekkürler bu arada hamilelikte sormak istediginiz bir şey olursa sorun mutlaka hatirlayabildigim kadariyla yanitlarım
Çok güzel gidiyor şükürler olsun. Herhangi bir sorun yok. Her gün değişiyor büyüyor. Çokça şükür ile Sizlerin nasıl gidiyor?
Maşallahh, bizim de çok güzel gidiyor anasını tanımaya, bizle konuşmaya, bize gülmeye başladı şuan babası yastıga yüz üstü yatırdı sırtını sıvazlıyor o da bana bakıyor, senle yazışırken ara ara ona bakıp aşkııım diyorum gülücükler atıyor vauuuv vauuuvv diye bir şeyler anlatıyor Çok şükür

ahhh canım annelik çok büyülü bir şey değil mi
doktorum ilaçsız devam edeceğiz dediğinde harıl harıl bununla ilgili bir konu var mı diye aradım. herhalde bütün mesajlara bakmışımdır süreci ve nasıl ilerleyeceğini bilmiyordum hatta doktorum bizi biraz sallıyor gibi gelmişti iyi ki açmışsınız bu konuyu. içimi çok rahatlatmıştı bir de pozitifleri duyunca çok sevinmiştim. hala ilaç kullanmadığım için kendimi değişik hissediyorum açıkçası tam anlattığınız gibi endişelerle doluyum, ya bi şey olursa korkusunu atmaya çalışıyorum. eşim çalışmamamı falan söylüyor bu hafta okula gitmedim, ama doktorum 9 ay rapor mu alacaksın saçmalama dediği için yarın başlıyorum inşallah her şey hepimiz için yolunda gider
desteğiniz, hiç tanışmıyor olmamıza rağmen arkadaşlığınız için çok teşekkür ederim

Rica ederim ne demek ben de çok tedirgindim hatta çoğu insan ilaçsız tedavi olmaz ki çok ilginç şeklinde konuşmuştu öyle olunca ben de doktorumun tecrübesini sınıyordum acaba riske mi atıyor beni diye :)

ilk üç ay dikkat edin sadece, çok ağır işler yapmayın, ağır kaldırmayın, beslenmenize dikkat edin yeter amin amin inşallah her şey güzel ve yolunda gitsin olsun hepimiz için

Bende bildirim alinca eskilere gittim. Bu yontemi duydugumdaki endise ya tutmazsa ya embiryom bosa giderse kac kiside denenmis akilda deli sorular vardi. Cok sukur ki tuttu ve kucagimda annelik cok guzel zaten birbirimizi bekliyorduk ki cok cabuk alistik arada zorladigi oluyor ama onlarda tuzu biberi

Benim ilacli transfer olmustu kimyasal gabelik oldu. Bidaki transferde dogal silkus önerdi bakalim insallah umut olursun bizlere
canımm selamm
natural sıklus olacak benımde tedavım oncesınde bıseyler kullandın mı?
adetın kacıncı gunu transfer olmustun?

canımm selamm
merak eıdyorum

canımm selamm
merak eıdyorum
Merhaba canım, simdiden hayırlısı olsun inşallah senin için, en kısa zamanda pozitifi görmeni diliyorum
Adetimin 21. Gününde transferim yapıldı.
17.günümde doktorum yumurtamın çatladıgını soyledi ve transfer tarihi verdi. Öncesinde progestan fitil disimda bir sey kullandirmadi canim, yumurta catlatma ignesi vs hic bir sey yapilmadı.
Kaç adet transfer yapılacak sana? Ilk tedavin mi?

Amııınnnnn canım cok sagol ınsallaahhh,
ılk tedavım benımde ,tek trasnfer olacak..
banada suan sadece folık asıt kullan dedı,
haftaya pazartesı kontrole gıtcem bakalım neler olacak :)
kac kere cagırır acaba çalısıyorum sık gıt gel olur mu kı bılemedım..

Doktordan doktora degisiyor canim. Beni adetimin 3. Günü cagirmisti folik asit baslatti. Bir sonrakine 10 gün sonraya randevu vermisti yanilmiyorsam sonra yumurtanin buyuklugune gore her gun cagirabiliyor catlatma zamanini kacirmamak için catlamayi gordukten sonra embriyonun kac gunluk olduguna gore transfer tarihi veriyor. Tahmini yinr 4-5 kere gidersin gibime geliyor.

bende oyle dusundum canım,
neyse ınsallah saglıkla tutunsunda ne yapalım :)
benımde pazartesı 8.gun bakalım..
cok saol yardımların ıcın..
sen hamılesın dımı?

bende oyle dusundum canım,
neyse ınsallah saglıkla tutunsunda ne yapalım :)
benımde pazartesı 8.gun bakalım..
cok saol yardımların ıcın..
sen hamılesın dımı?
Rica ederim canım. Ben doğum yaptım 7. Aya girdik bile, darısı senin gibi anne olmayı bekleyen tüm kadınlara inşallah
Gelişmelerden haberdar et olur mu?

Rica ederim canım. Ben doğum yaptım 7. Aya girdik bile, darısı senin gibi anne olmayı bekleyen tüm kadınlara inşallah
Gelişmelerden haberdar et olur mu?
oyyyy maşallaaahhh,
Amın canımm benım, saglıkla bızlerede nasip olsun inşallaahhh..
tamam canım yazarım ınsallh

canımm selamm
Oncesinde hic bisey kullanmadim sanirim hatirlamiyorum ama embiryo tutundu ki kızım 4 aylik oldu bile darisi sana inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…