- 26 Şubat 2019
- 4.643
- 6.766
- 158
- Konu Sahibi Sade frappe
Canım hamileyimm 11. Gün sonucum 660Evet aynısı çok iyi yakalamışsin takip edeyim arkadaşın konusunu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım hamileyimm 11. Gün sonucum 660Evet aynısı çok iyi yakalamışsin takip edeyim arkadaşın konusunu
yaaaa çokkk sevindimLekelenmeler tutunma habercisiydi demek ki. İlaçsız doğal olmadına ayrı sevindim. İnşallah güzel ilerler sağlıkla kucağına alırsın. Süper değerin progestan kullanıyor muydun?Bgn henüz lekelenmem gelmedi fitili kestim lekelenmem olunca. Ara ara kasıklarıma ağrı giriyor
Canımm hamileyimmm. 11. Günüm bgn sonuç 660 hala şok içi deyim adet olmayı beklerken böyle bir sonuç beni çok şaşırttı. Yihuuuu
Çok teşekkür ederim canım progestan kullanıyorum evet, 8. Ve 9. Gunumde lekelenme olunca kullanmayi birakmistim sonra nolur nolmaz diye dün geceden itibaren yeniden başladım. Insallah sorunsuz ilerler senden de guzel, hayırli haberler bekliyorum canım.yaaaa çokkk sevindimLekelenmeler tutunma habercisiydi demek ki. İlaçsız doğal olmadına ayrı sevindim. İnşallah güzel ilerler sağlıkla kucağına alırsın. Süper değerin progestan kullanıyor muydun?
Progestanı transferden önce mi başldı doktorun acaba? Benimki doğal siklısta gerek yok dedi ama kullanmakta fayda var diye düşünüyorum. Gelecek ay başlayacağım nasipse transfer tedavisine.Çok teşekkür ederim canım progestan kullanıyorum evet, 8. Ve 9. Gunumde lekelenme olunca kullanmayi birakmistim sonra nolur nolmaz diye dün geceden itibaren yeniden başladım. Insallah sorunsuz ilerler senden de guzel, hayırli haberler bekliyorum canım.
Canım sanki aradan çok vakit geçmiş gibi net hatırlayamadım ama sanki transferden 5 gün önce başlatmıştı progestan fitile ama emin değilim valla.Progestanı transferden önce mi başldı doktorun acaba? Benimki doğal siklısta gerek yok dedi ama kullanmakta fayda var diye düşünüyorum. Gelecek ay başlayacağım nasipse transfer tedavisine.
Yaaa maşallah ay ne kadar sevindim yaaa hayirli olsun kizzzzzzzCanım hamileyimm 11. Gün sonucum 660
Anladım canım. Çok teşekkür ederim. Bakalım rahim kalınlığı nasıl ilerleyecek transfer olabilecek mi. Hepsi soru işareti kafamda.senin kalınlık kaçtı? Sonu aydınlık olsun inşallah.Canım sanki aradan çok vakit geçmiş gibi net hatırlayamadım ama sanki transferden 5 gün önce başlatmıştı progestan fitile ama emin değilim valla.
Tabi tabi hatırladım şimdi önce başlattı hatta transferden önce sabah koyuyorum nasil olsa transfer saatine kadar erir demiştim içimden. Ama kaç gün önce başlatmıştı o konuda net değilim minimum 5 di ama fazlası varmıydı bilmiyorum.
Çok sagol canım, sağlıkla ilerlesin inşallah. Darısı başına güzel haberlerini bekliyorum senin deYaaa maşallah ay ne kadar sevindim yaaa hayirli olsun kizzzzzzz
Amiin canim insallahÇok sagol canım, sağlıkla ilerlesin inşallah. Darısı başına güzel haberlerini bekliyorum senin de
Hayırlı olsun canım inşallah sağlıklı bir şekilde devam ediyodur gebeliğin benim gecen ay kimyasal gebelik oldu bu ay doktorum natural silklusta transfer yapcaz dedi şimdi araştırırken senin olumlu sonuç aldığını görünce çok sevindim umut oldun banadaCanım hamileyimm 11. Gün sonucum 660
Kızlar banada doktor doğal siklusta takip etti ama bana hiçbir ilaç progesteron vs vermedi hatta folik asit bile kullanmana gerek yok dedi 5.gun embriyosuydu,bugün transfer sonrası 7.gunum belirtim yok hatta idrar testindede birşey çıkmadı bugun,ctesi günü kan testi yapmamı istedi bakalım nasıl olcak sonuçProgestanı transferden önce mi başldı doktorun acaba? Benimki doğal siklısta gerek yok dedi ama kullanmakta fayda var diye düşünüyorum. Gelecek ay başlayacağım nasipse transfer tedavisine.
Doğal siklusun amacı ilaçsız kendi hormonlarınla transfer etmek canım eger gerek görseydi verirdi bende doğal siklusta takipteydim 11. Gün kontrol de benim rahim kalınlığı az geldiği için estrofem başladı doktor ama 16.günde yumurtamın büyümesi durduğu için transferi iptal etti senin demekki kendi hormonların yeterli düzeydeymiş takviye vermemiş hayırlı sonuçlar inşallahKızlar banada doktor doğal siklusta takip etti ama bana hiçbir ilaç progesteron vs vermedi hatta folik asit bile kullanmana gerek yok dedi 5.gun embriyosuydu,bugün transfer sonrası 7.gunum belirtim yok hatta idrar testindede birşey çıkmadı bugun,ctesi günü kan testi yapmamı istedi bakalım nasıl olcak sonuç
Saol canimD
Doğal siklusun amacı ilaçsız kendi hormonlarınla transfer etmek canım eger gerek görseydi verirdi bende doğal siklusta takipteydim 11. Gün kontrol de benim rahim kalınlığı az geldiği için estrofem başladı doktor ama 16.günde yumurtamın büyümesi durduğu için transferi iptal etti senin demekki kendi hormonların yeterli düzeydeymiş takviye vermemiş hayırlı sonuçlar inşallah
Saol canim senin içinde hayırlısı olur inşallah en kısa zamandaD
Doğal siklusun amacı ilaçsız kendi hormonlarınla transfer etmek canım eger gerek görseydi verirdi bende doğal siklusta takipteydim 11. Gün kontrol de benim rahim kalınlığı az geldiği için estrofem başladı doktor ama 16.günde yumurtamın büyümesi durduğu için transferi iptal etti senin demekki kendi hormonların yeterli düzeydeymiş takviye vermemiş hayırlı sonuçlar inşallah
Saol canim senin içinde hayırlısı olur inşallah en kısa zamandaD
Naturelde esas zaten ilaçsız olması tabi. Ama progeston fazlalığı zarar vermiyor diye başlıyorlar genelde. Hormon düzeyiniz yeterlidir ondan vermemiştir. Belirti hiç yok benim bugün 12 sonucum pozitif hala belirti yok. İçinizi ferah tutunKızlar banada doktor doğal siklusta takip etti ama bana hiçbir ilaç progesteron vs vermedi hatta folik asit bile kullanmana gerek yok dedi 5.gun embriyosuydu,bugün transfer sonrası 7.gunum belirtim yok hatta idrar testindede birşey çıkmadı bugun,ctesi günü kan testi yapmamı istedi bakalım nasıl olcak sonuç
Hayırlısiyla kucağınıza alirisniz sizde inşallahNaturelde esas zaten ilaçsız olması tabi. Ama progeston fazlalığı zarar vermiyor diye başlıyorlar genelde. Hormon düzeyiniz yeterlidir ondan vermemiştir. Belirti hiç yok benim bugün 12 sonucum pozitif hala belirti yok. İçinizi ferah tutun
Doğal siklus eğer rahim kalınlığınız yeterliyse süper bir yöntem. Transfere kadar ilaç yok çok rahat. Sonrasında doğal da olsa estrofem progestan kullandım ben. Pozitif oldu 12 haftalığız. En rahat tedavimdi. Ve ilaç yüklemesi de az olduğu için kafam rahat. İçin rahat olsun.merhabalar,
doktor bu sefer doğal siklus deneyelim dediğinden itibaren araştırıyorum. Bu başlıkta doğal siklustan pozitif çıkan oldu mu acaba? süreç nasıl ilerliyor ? Teşekkür ederim :)
tebrik ediyorum öncelikle :) valla işte benim de tereddütlerim rahim, yumurtalar... adetin ilk gününden say 14 gün sonra gel dedi o arada çağırmaması garip geldi. 29 ocakta randevum var bakalım ne olacak diye bekliyorum. ilaçsız iyi gibi ama tedirginlik var :)Doğal siklus eğer rahim kalınlığınız yeterliyse süper bir yöntem. Transfere kadar ilaç yok çok rahat. Sonrasında doğal da olsa estrofem progestan kullandım ben. Pozitif oldu 12 haftalığız. En rahat tedavimdi. Ve ilaç yüklemesi de az olduğu için kafam rahat. İçin rahat olsun.
Sizin transfer mi olacak tüp bebek baştan mo yapıyorsunuz?tebrik ediyorum öncelikle :) valla işte benim de tereddütlerim rahim, yumurtalar... adetin ilk gününden say 14 gün sonra gel dedi o arada çağırmaması garip geldi. 29 ocakta randevum var bakalım ne olacak diye bekliyorum. ilaçsız iyi gibi ama tedirginlik var :)
transfer olacak. ilk transferim kimyasalla sonuçlandı maalesefSizin transfer mi olacak tüp bebek baştan mo yapıyorsunuz?