Tüp bebekte aynı anda dış gebelik ve boş gebelik yaşayanlar

ve ek olarak, yaptıgım arastırmalar sonucunda brüksel tüp bebek merkezı yücel karaman ıkıncı tercıhımde şişli memorial yücel şahin dr gıtmeyı dusunuyorum

Geçmiş olsun sizede. Hastahanede çalışıyorsun yumurtlama gününü tespit edip çatlama iğnesi olsan şansını arttırmış olursun. Çok zor yaşadıklarımız inşallah bundan sonra sağlıkla kucagimizda olur bebeklerimiz o kadar çok istiyoruz ki olmuyor olurunada birakamiyoruz kayıplar olunca

3 ay femara ıle yumurta gelıstırme yapıldı, gecen ay asılama yaptırdım olumsuz sonuclandı. amh degerım 0.99 oldugunu ögrenınce beklemek korkutmaya basladı artık. kararsızlık ıcındeyım

ve ek olarak, yaptıgım arastırmalar sonucunda brüksel tüp bebek merkezı yücel karaman ıkıncı tercıhımde şişli memorial yücel şahin dr gıtmeyı dusunuyorum
Şişli memariol iyi bir seçim kesinlikle oraya gitmelisin. Yumurtlama takibi yapsan önce. Tüp bebek masraflı bir yöntem ben 5 incide tuttu oda 3.5 aylıkken kalbi durdu. 3 yıl çalıştığımı tüp bebeğe verdim. Doğal gebelikle dis gebelik oldu. Ameliyat oldum. Tek tuple doğal gebelik deneyeceğim yine.

insallah saglıklı sekılde ve en kolayından dogal yolla gebelıgınız gerceklessın, yasınız kaç? evet gercekten cok masraflı ama beklemekten de yoruldum beklentıden de yoruldum. belkı mart nısana kadar uzatabılırım tup bebek surecını. ondan snra denerım. benım yasım 29 esımın 36

3 ay femara ıle yumurta gelıstırme yapıldı, gecen ay asılama yaptırdım olumsuz sonuclandı. amh degerım 0.99 oldugunu ögrenınce beklemek korkutmaya basladı artık. kararsızlık ıcındeyım
0.01 le hamile kalan var. Yumurtlama dönemi 2 günde 1 ilişki birde günde 2 tane folic asit almak önemli. Tüp bebekte dene ama momarilde dene ordan çok memnun kalanlar var.

40 yaşındayım . Senin yaşında olsam beklerdim. Doğal olur bence. Acele etme. Dogalgebeligin tutma ihtimali tupten daha yüksek.

40 yaşındayım . Senin yaşında olsam beklerdim. Doğal olur bence. Acele etme. Dogalgebeligin tutma ihtimali tupten daha yüksek
İnsallah rabbim nasip etsn sana bana ve isteyen herkese, Allah diledikten snra ne olmaz, bunlarda bir imtihan.. meryem suresi okuyun dinleyin bol bol.. ve ben rüyamda görmüştüm el musavvir cekin

İnsallah rabbim nasip etsn sana bana ve isteyen herkese, Allah diledikten snra ne olmaz, bunlarda bir imtihan.. meryem suresi okuyun dinleyin bol bol.. ve ben rüyamda görmüştüm el musavvir cekin
Hamile kaldigimda her sabah el musavvir ve el mubdi celle celaluhu 99 kez çekiyordum felak nas okuyordum. Yine okurum Allah nasip ederse kapimiz gonlumuz açık istiyoruz hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağimiza alalım inşallah. Çok yoruldum ama yeniden olduğunda yine kalbimiz kelebekler gibi atacak. Sanada en yakin zamanda hayirlisiyla nasip etsin.

Merhaba,sanada çok geçmiş olsun canım. Acını ve zorluklarını maalesef seni çok iyi anlıyorum. Umarım herşey gönlünce olur. Benimde bu ay 3. Ayın doldu hsg bende çektircem. Sen doğal yollarla gebelik elde etmişsin biraz daha dene bence canım inşallah sağlıkla bebişini kucağına alıcağın günler yakındır benimde iğneyle düşmeyince laporoskopiyle alındı sağ tüpümün çıkışındaydı ama tüpü yırttığı için kanama durmayınca tüpüde almak zorunda kaldık dedi doktorum benim hiç bir sorun olmamasına rağmen doğal yollarla olmayınca tüp bebek denedik. Geride kalan 6 adet daha embriyolarım var inşallah onları denicem doğal yollarla yine olmazsa. Diğer tüpünde zaten sorun yoktu değilmi? Ben 2 yıl önce tedaviye başladığımda hsg çektirmiştim ve tüplerdr bir sorun yoktu ona rağmen dış gebelik yaşadım. Korkularım çok bende hala o günleri atamadım üzerimden maalesef.çok zordu korkusu ve yaşadığım ağrılar dış gebelik ameliyatından sonra adet düzenin nasıl canım?? Bir de doktorun dış gebelik için bi sebep söyledimi? Tüp bebek biraz sıkıntılı canım ya da benim için zor geçti umarım herşey gönlünce olur doktorun hangi hastenede bu arada canım

Dış gebelik öncesi hsg cekilmemistim tüplerin durumunu bilmiyorum ama kürtajdan kaynaklı enfeksiyon olmus olabilir ve tüpüm tıkanmış olabilir diye tahmin ediyorum.. diğer tüpümde ameliyat esnasında cok enfekte ve şiş görünümdeymis hatta ameliyat eden doktor onuda almak istemis fakan görüntülü arama ile kendi doktoruma baglanmıslar ve doktorum o tüpün alınmasına müsade etmemis, kalan tüpüme de sağma işlemi yapmıslar.. hayta hsg de eger kötü cıksaydı ameliyatla onuda alacaklardı ama şükür ki kalan tüpüm saglıklı.. biraz daha bekleme kararı aldım 3 4 ay ladar daha bakalım Rabbim insallah hepimizin kucağını hayırlı ve sağlıklı şekilde doldursun tez vakitte

Amin inşallah sizde çok emek vermişsiniz zor süreçlerden geçmişsiniz İnşallah Allah gönlünüze göre verir. Bu arada dış gebelik sonrası adet düzenleriniz nasıldı? Benim bi kaç gün gününden önce oluyor normal diyorlar ama anlayamadım

Benımde normalde hiç şaşmazdı ama geçirdiğim ıslemlerden sonra psikolojikmende etkılenmıs olabılırım, bır hafta kadar oynadıgı bıle olabılıyor.. yada en basıtınde 2 gun once veya sonra olabılıyor artık.. 10 gune kadar normaldir cok canınızı sıkmayın bu duruma. ama gecıkınce acaba hamılemıyım yıne dıs gebelık gecırrımıyım korkusu oluyor ınsanda ve o arada sayısızca test yaparken bulbılıyorsunuz kendınızı. benım en buyuk avantajım hastanede calsıyor olmam. Olacagı varmıs ya.. dıs gebelık gecırdıgım sure zarfında yıllık ızındeydım ve sehır dısındaydım. bu da böyle bir denk gelıstı.. neyse olanlar oldu artık hatırlamak acıdan baska bısey vermıyor ne yazıkkı. Allah yasadıklarımızla bıraksın daha hayırlı gelecekler mutlu sonlar hazırlasın bızler ıcın zorumuzu kolaylastırsın ınsallah..

Amin inşallah. şans ve kader diyoruz yaşadıklarımıza maalesef ama sonu güzel olsun diye dua ediyorum isteyen emek veren herkese İnşallah sizinde kucağınıza sağlıkla kavuşacağınız günler yakındır Tekrar çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…