Etlik zübeyde Hanım devlet hastanesiHangi hastane öğrenebilir miyim
Etlik zübeyde Hanım devlet hastanesi
Şartları neler acaba bilgi verebilir misiniz raporlu olmak için ne olması gerekiyorraporluydu benim şartları tutuyordu taze transfer maliyet herkese göre değişiyor kullanılan ilaç iğneye görede herkesin farklı bir sorunu olduğu için hayırlı olsun inşallah tedaviniz olumlu sonuçlanır Allah’ın izniyle
Aşilamayi kime yaptirdinz ordaŞartları neler acaba bilgi verebilir misiniz raporlu olmak için ne olması gerekiyor
Ben de Zübeyde de 2.aşılama tedavimi görüyorum ama içimden bir ses yine olmayacak ve tüp bebeğe kadar gideceksiniz diyor.
İlkinde Kübra Dilbaz da muayene olmuştumAşilamayi kime yaptirdinz orda
Iki tane berna cikiyor da berna dilbazmi sizinkiİlkinde Kübra Dilbaz da muayene olmuştum
İkinci de Serdar Dilbaz in asistanı ama aşılamayı takip eden uygulayan Berna hoca
Randevu alırken serdar dilbazdan aldım. Poliklinikte aşılamaya yönlendiriyor sizi sonra aşılamayi ve yumurta takibini aşılama bölümünde başka Dr yapıyor orda iki Dr var biri Berna biri elif Aylin taşkın. Kim denk gelirse o alıyor orda. Beni takip eden Elif hocaymis Berna hoca değil karıştırdımIki tane berna cikiyor da berna dilbazmi sizinki
Berna dilbazmi ordaki aşilama icin olan.baska bir bernada cikiyor cunku.hsngisi olcak onu bilemedimRandevu alırken serdar dilbazdan aldım. Poliklinikte aşılamaya yönlendiriyor sizi sonra aşılamayi ve yumurta takibini aşılama bölümünde başka Dr yapıyor orda iki Dr var biri Berna biri elif Aylin taşkın. Kim denk gelirse o alıyor orda. Beni takip eden Elif hocaymis Berna hoca değil karıştırdım
Berna seçkin aşılamada takip eden doktorlardan. Sistemden baktım şimdiBerna dilbazmi ordaki aşilama icin olan.baska bir bernada cikiyor cunku.hsngisi olcak onu bilemedim
Tamam teşekkür ederim. Yarina randevu aldim.Berna seçkin aşılamada takip eden doktorlardan. Sistemden baktım şimdi
Ankara da Etlik zübeyde hanım hastanesiHangi hastane öğrenebilir miyim
Merhaba baya geç oldu ama midemden baya kötü oldum. Rapor çıktı ama buna rağmen ilaç fiyatları çok fazla oluyor. Yaklaşık ilaçlara 15000 tl gitti. Bazılarını devlet ödemiyorda olabiliyor bununda etkisi var. Onun haricinde transfer ücreti 2. Hakkımdı 9.000tl ödedim. Durumunuza görede karar veriliyor taze yada donmuş transfer bende polip farkedildi bu dönemde alındı o yüzden donduruldu.Merhaba bende tüp bebek bölümüne Yeni başladım raporlu muydu tedaviniz bana maliyet hakkında bilgi verir misinz bide donmus mu yoksa taze transfer mi yapılıyor
Merhaba bende bugün muane oldum Berna hanıma rica etcem yardımcı olur musunuz tüp bebekte yapiyormuBerna seçkin aşılamada takip eden doktorlardan. Sistemden baktım şimdi