Tüp bebekte 5.gün

Merhaba canım ben 8.günümdeyim hafif ağrılarım var dünden beride gögüslerımde ağrı var sen nasılsın?
Selamm, benim bugün 5.gunum. 2 gundur süt gibi akinti geliyo ara ara. Bir de bu aksam inanilmaz karnimda agri var. Regli agrisi aynen ama reglime daha 1 hafta var. Sabah dayanamayip test yaptım bak yolliyim sana da cok cook silik bi cizgi var gibi yok gibi, sen de bak.. sende karinda agri ya da akinti var mi hic?

Eklentiler

• 1000068104.jpg
    114,3 KB · Görüntüleme: 26
Merhaba kızlar dondurulmuş embriyo ile 2 denemem ve
transferimin 5.günü benimle beraber olanlar belirtilerini yazabilir mi?
Benim bugün transfer günü hariç 7.günüm karnıma ara ara kramplar giriyor adet sancısı gibi. belime de giriyor ara ara aynı regl belirtileri gibi. Test gününü bekliyorum şu an

Evet canım çıkmış. Evet karnımda agrı var bıraz ayakta kalınca takılmalar oluyor bacaklarıma doğru. Akıntım var ama ben fitil kullanıyorum ilaçtan olduğunu düşünüyorum.

Benim bugün transfer günü hariç 7.günüm karnıma ara ara kramplar giriyor adet sancısı gibi. belime de giriyor ara ara aynı regl belirtileri gibi. Test gününü bekliyorum şu an
Benim de regli sancisi gibi agrim var baya huzursuz karnımın oralar. Benim de 5.gunum. belimde de agrilar var karnimla beraber. Ayni regli olcakmisim hissi.

Evet canım çıkmış. Evet karnımda agrı var bıraz ayakta kalınca takılmalar oluyor bacaklarıma doğru. Akıntım var ama ben fitil kullanıyorum ilaçtan olduğunu düşünüyorum.
Ben de gunde 6 tane fitil kullanıyorum ama o fitil o kadar koyu krem kivamli ki.. benim akintim süt gibi bi anda icerden foş diye geliyo bence o fitil bu şekilde akamaz diye düşünüyorum ama bilmiyorum..

Ben de gunde 6 tane fitil kullanıyorum ama o fitil o kadar koyu krem kivamli ki.. benim akintim süt gibi bi anda icerden foş diye geliyo bence o fitil bu şekilde akamaz diye düşünüyorum ama bilmiyorum..
Fitilin atıkları bence.Benim de aynı şekilde.Bi de sadece o süt gibi olan değil normal su gibi ıslak oluyor iç çamaşırım yolda yürürken ıslak oluyorum bi anda..benim bugün 5.günüm

Fitilin atıkları bence.Benim de aynı şekilde.Bi de sadece o süt gibi olan değil normal su gibi ıslak oluyor iç çamaşırım yolda yürürken ıslak oluyorum bi anda..benim bugün 5.günüm
Evet işte benim de su gibi bi anda gelen bi akintim var. Fitilin kivami cok yogun krem gibi, o ayri geliyo bu bahsettim ayri geliyo..

Benim de bugün belimin sol tarafında ağrı başladı..adet ağrısı gibi ağrılarım da aynen devam
İnşallah hayırlara çıkar yaaa arada karnım ağrıyor gibi oluyor adet olacak gibi aradada rahşmden aşağı inen sancı oluyo anlık değişik bişe ilk transferde böyle olmamıştım hatta lekem gelmişti yerleşme sanmıştım meğer isem adetimm sökülecekmiş ilaçlsr bitince negatifi görünce sökğldüm zaten şimdi 16 kasımı bekliyorum beta vermek için

İnşallah yaa..olumlu düşünüyorum ama inşallah bu yaşadıklarımız bebiş belirtisidir19unda ver dedi bana.Daha çok var.O kadar dayanmam mümkün değil

Selam kızlar ben transferımin 10.gününe geldim. Bugün erken gebelik testi yaptım biraz silik çıktı. Pazartesi belli olucak inş. Belirtilerim ise karın ağrısı,kasıktan bacağa doğru ağrılar, belim tam ortası sanki adet olucakmış gibi yanlarım ağrıyor ve bu ağrılar genelde aksama doğru başlıyor. Bırde önce göguslerımın yanları hafif acıyordu sonra 7.gün aksama uçları acımaya başladı ve damarlar çıktı. Ikı sabahtırda mide bulantım var. Umarım bunların hepsi tutunma belirtisidir. Bırde içimde öyle bir sevinç var ki anlatamam. Bu benim 2.transferim ilk transferde boşlukta gibiydim içimde hiç bir şey yoktu bu seferki çok farklı. Umarım bebişlerimiz bizimledir. Sağlıkla kucağımıza alırız. Rabbım hakkımızda hayırlı olanı versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…