Tüp bebekle hamilelikte orgazm

Yok kuzum değişiyor o ya. Hele ilk zamanlar da bazen geçiyor gibi hissetmiştim bulantı da öyle oluyor bi sabah uyandığımda tamam diyorum bitti galiba. Ertesi gün yine kaldığı yerden devam
Anladım canım içim rahatladı çok teşekkür ederim benim daha hiç bulantım olmadı inşallah da olmaz

Daha keseyi görmeye gidecez canım Allah izin verirse cumartesi günü sağlıkla kucagımıza alalım da bulantı falan önemli değil
Ayy hadi inşallah canım güzel haberlerini bekliyorum
Transferden sonra prolutona geçtik canım önce 3 günde 1 olarak. Sonra 5 günde 1 yaptı. Fitil de günde 3 defa devam ediyordu hala devam ediyor bu hafta yavaş yavaş kesmeye başladık inşallah sıkıntı olmaz da bırakırım. Artık zor oluyor fitil bide bazen gitmiyor tedirgin oluyorum o zaman hiç gitmiyor tahriş yapıyor iyice

Aa ikiziniz mi var ne güzel sizinde ikizleriniz mi oldu yoksa
Evet benim ikiz kardeşim var. Benim normal yolla çocuğum olmuyor. Eşim azospermi. Üç tüp bebek denemesi yaptım ilki tutmadı İkinci tuttu boş gebelik oldu üçüncü de tuttu üç aylık hamileydim Anensefali sendromu yüzünden gebeliği sonlandırmak zorunda kaldık şu an hala bir çocuğum yok yani

Inşallah kuzum sabırsızlıkla bekliyorum cumartesiyi inşallah görürüz inşallah canım risk geçtikçe kesiyorlar inşallah yakında temelli keserler. Aynen ya bide sürekli akıntı yapıyor bazen kaşıntı yapıyor iç çamaşırıma peçete katlayıp koymazsam kesin tahriş olur zaten

Kusura bakmayın ben siz bende öyle oldu böyle olmadı deyince var sandım inşallah Allah sizede tüm isteyenlere de tez vakitte sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim gönlünüze göre versin

Kusura bakmayın ben siz bende öyle oldu böyle olmadı deyince var sandım inşallah Allah sizede tüm isteyenlere de tez vakitte sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim gönlünüze göre versin
Amin tesekkür ederim. 3 aylıkta olsa gebelik geçirdiğim için kendimden örnekler verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…