- 15 Nisan 2021
- 820
- 399
- 26
-
- Konu Sahibi Sunny_life
En iyisini yapmışsınız ben bu korkuyla 9 ay yapamam heraldeOlmaz olmazBen tüp bebekle hamileydim kanamam düşük riski vs yoktu doktorum altı haftalıkken ilişki olabilir demişti yine de üç aylık olana kadar hiçbir şey yapmadım
Bize de geçen serbest dedi ya ama cesaret edememOlmaz olmazBen tüp bebekle hamileydim kanamam düşük riski vs yoktu doktorum altı haftalıkken ilişki olabilir demişti yine de üç aylık olana kadar hiçbir şey yapmadım
Anladım canım içim rahatladı çok teşekkür ederimYok kuzum değişiyor o ya. Hele ilk zamanlar da bazen geçiyor gibi hissetmiştimbulantı da öyle oluyor bi sabah uyandığımda tamam diyorum bitti galiba. Ertesi gün yine kaldığı yerden devam
Bencede etme e ay dolsun sonra bakarsın duruma göreBize de geçen serbest dedi ya ama cesaret edemem
Her ihtimale karsı bi 13 14 haftalık ol canım ozaman yaparsınBize de geçen serbest dedi ya ama cesaret edemem
İnşallah olmaz benimde yoktuAnladım canım içim rahatladı çok teşekkür ederimbenim daha hiç bulantım olmadı inşallah da olmaz
Genetikle alakalı sanırım biraz benim ablalarımda da hiç olmamıştıİnşallah olmaz benimde yoktu
İnşallah canım ama 5.haftadan sonra başlayabilirAnladım canım içim rahatladı çok teşekkür ederimbenim daha hiç bulantım olmadı inşallah da olmaz
Eşime kalsa artık o iş bittiHer ihtimale karsı bi 13 14 haftalık ol canım ozaman yaparsın
Daha keseyi görmeye gidecez canım Allah izin verirse cumartesi günü sağlıkla kucagımıza alalım da bulantı falan önemli değilİnşallah canım ama 5.haftadan sonra başlayabilir
Sende düşük önleyici iğne ve fitil kullanıyor musun canım ben günde dört kez progestan fitil kullanıyorum her günde progestan iğne vuruluyodum şimdi piyasada zor bulunduğu için proluton vuruldum bu gün oda 3 günde birmişBize de geçen serbest dedi ya ama cesaret edemem
Benim ikiziminde olmamıştıGenetikle alakalı sanırım biraz benim ablalarımda da hiç olmamıştı
Aa ne güzel daha iyi boşverEşime kalsa artık o iş bitti
Aa ikiziniz mi var ne güzel sizinde ikizleriniz mi oldu yoksaBenim ikiziminde olmamıştı
Ayy hadi inşallah canımDaha keseyi görmeye gidecez canım Allah izin verirse cumartesi günü sağlıkla kucagımıza alalım da bulantı falan önemli değil
Transferden sonra prolutona geçtik canım önce 3 günde 1 olarak. Sonra 5 günde 1 yaptı. Fitil de günde 3 defa devam ediyordu hala devam ediyor bu hafta yavaş yavaş kesmeye başladık inşallah sıkıntı olmaz da bırakırım. Artık zor oluyor fitil bide bazen gitmiyor tedirgin oluyorum o zaman hiç gitmiyorSende düşük önleyici iğne ve fitil kullanıyor musun canım ben günde dört kez progestan fitil kullanıyorum her günde progestan iğne vuruluyodum şimdi piyasada zor bulunduğu için proluton vuruldum bu gün oda 3 günde birmiş
Evet benim ikiz kardeşim var. Benim normal yolla çocuğum olmuyor. Eşim azospermi. Üç tüp bebek denemesi yaptım ilki tutmadı İkinci tuttu boş gebelik oldu üçüncü de tuttu üç aylık hamileydim Anensefali sendromu yüzünden gebeliği sonlandırmak zorunda kaldık şu an hala bir çocuğum yok yaniAa ikiziniz mi var ne güzel sizinde ikizleriniz mi oldu yoksa
Inşallah kuzum sabırsızlıkla bekliyorum cumartesiyi inşallah görürüzAyy hadi inşallah canımgüzel haberlerini bekliyorum
Transferden sonra prolutona geçtik canım önce 3 günde 1 olarak. Sonra 5 günde 1 yaptı. Fitil de günde 3 defa devam ediyordu hala devam ediyor bu hafta yavaş yavaş kesmeye başladık inşallah sıkıntı olmaz da bırakırım. Artık zor oluyor fitil bide bazen gitmiyor tedirgin oluyorum o zaman hiç gitmiyortahriş yapıyor iyice
Kusura bakmayın ben siz bende öyle oldu böyle olmadı deyince var sandım inşallah Allah sizede tüm isteyenlere de tez vakitte sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim gönlünüze göre versinEvet benim ikiz kardeşim var. Benim normal yolla çocuğum olmuyor. Eşim azospermi. Üç tüp bebek denemesi yaptım ilki tutmadı İkinci tuttu boş gebelik oldu üçüncü de tuttu üç aylık hamileydim Anensefali sendromu yüzünden gebeliği sonlandırmak zorunda kaldık şu an hala bir çocuğum yok yani
Amin tesekkür ederim. 3 aylıkta olsa gebelik geçirdiğim için kendimden örnekler verdimKusura bakmayın ben siz bende öyle oldu böyle olmadı deyince var sandım inşallah Allah sizede tüm isteyenlere de tez vakitte sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim gönlünüze göre versin