Tüp bebekle hamilelikte orgazm

Selam arkadaşlar hamile bu gün transferimin 13. Günü 7. Gün öğrendim hamile olduğumu çok şükür 🤲 12. Haftaya kadar cinsel ilişki yasak dendi bizde yapmadık tabi ki ama orgazm oldu sadece sonrada çok aklıma takıldı ya bir şey olursa diye çok pişman oldum kanamam falan olmadı hafif kasık ağrım oldu bu günde doktorumun hemşiresine sordum sıkıntı olmaz dedi. Böyle bir şey yaşayıp sıkıntısı olan oldu mu?
Dün gece o şey benimde başıma geldi cinsel ilişki olmadı ama eşim beni rahatlatmak istediğini söyledi östrojen ve hormonların etkisiyle hayır diyemedim bişey orgazm olduktan sonra bi sorun olmadı ama 2-3 saattir kasıklarım çok ağrıyo kanamam yok 5+0 oldum bugun çok korkuyorum sizce bişey olurmu siz sıkıntı yaşadınız mı

Dün gece o şey benimde başıma geldi cinsel ilişki olmadı ama eşim beni rahatlatmak istediğini söyledi östrojen ve hormonların etkisiyle hayır diyemedim bişey orgazm olduktan sonra bi sorun olmadı ama 2-3 saattir kasıklarım çok ağrıyo kanamam yok 5+0 oldum bugun çok korkuyorum sizce bişey olurmu siz sıkıntı yaşadınız mı
Benimde aşırı kasık ve bel ağrım oldu önerilmiyor ben rüyada olmadığı sürece o işlere kalkışmıyordum rahim kasıldığı için önerilmiyor bana kalırsa bir daha yapmayın

X