- 15 Nisan 2021
- 820
- 399
- 26
-
- Konu Sahibi Sunny_life
İlişkiye girmeden mi orgazm oldunuzSelam arkadaşlar hamile bu gün transferimin 13. Günü 7. Gün öğrendim hamile olduğumu çok şükür12. Haftaya kadar cinsel ilişki yasak dendi bizde yapmadık tabi ki ama orgazm oldu sadece sonrada çok aklıma takıldı ya bir şey olursa diye çok pişman oldum kanamam falan olmadı hafif kasık ağrım oldu bu günde doktorumun hemşiresine sordum sıkıntı olmaz dedi. Böyle bir şey yaşayıp sıkıntısı olan oldu mu?
Evet ilişki olmadıİlişkiye girmeden mi orgazm oldunuz
Canım rahim kasılması da yasak bildiğim kadarıyla dikkat et az sabredinSelam arkadaşlar hamile bu gün transferimin 13. Günü 7. Gün öğrendim hamile olduğumu çok şükür12. Haftaya kadar cinsel ilişki yasak dendi bizde yapmadık tabi ki ama orgazm oldu sadece sonrada çok aklıma takıldı ya bir şey olursa diye çok pişman oldum kanamam falan olmadı hafif kasık ağrım oldu bu günde doktorumun hemşiresine sordum sıkıntı olmaz dedi. Böyle bir şey yaşayıp sıkıntısı olan oldu mu?
İlişkisiz orgazm olmak sıkıntı yaratmaz diye biliyorum. Sonuçta rüyada da olsa olabiliyoSelam arkadaşlar hamile bu gün transferimin 13. Günü 7. Gün öğrendim hamile olduğumu çok şükür12. Haftaya kadar cinsel ilişki yasak dendi bizde yapmadık tabi ki ama orgazm oldu sadece sonrada çok aklıma takıldı ya bir şey olursa diye çok pişman oldum kanamam falan olmadı hafif kasık ağrım oldu bu günde doktorumun hemşiresine sordum sıkıntı olmaz dedi. Böyle bir şey yaşayıp sıkıntısı olan oldu mu?
Ya valla duramadım bir halt yedim dünden beri kafama taktım ondan sonra ama çok şükür bisey olmadı inşallahCanım rahim kasılması da yasak bildiğim kadarıyla dikkat et az sabredin
Catlakcık rüyada olana napıcaz ozamanCanım rahim kasılması da yasak bildiğim kadarıyla dikkat et az sabredin
Işte bende ondan yola çıktım çünkü elimizde olan bir şey değil ama bir daha kalkışmam böyle bir işeİlişkisiz orgazm olmak sıkıntı yaratmaz diye biliyorum. Sonuçta rüyada da olsa olabiliyo
Ben yapmadım bişey ama rüyada oluyordu. Bi sıkıntı yaşamamıştımYa valla duramadım bir halt yedim dünden beri kafama taktım ondan sonra ama çok şükür bisey olmadı inşallah
Kendi kendine bişey yapma yinede senIşte bende ondan yola çıktım çünkü elimizde olan bir şey değil ama bir daha kalkışmam böyle bir işe
Bende bir şey yaşamadım canım dedim hani bişey olsa kanama vb biseyler olur çok şükür olmadıBen yapmadım bişey ama rüyada oluyordu. Bi sıkıntı yaşamamıştım
Ya çok istekli değildim ama olaylar öyle gelişti valla sonra sıkıntıya soktu beniKendi kendine bişey yapma yinede senzaten o istekle hergün rüyalanırsın
Korkma olmaz okadardan ilişkiye girmek en büyük riskBende bir şey yaşamadım canım dedim hani bişey olsa kanama vb biseyler olur çok şükür olmadı
Bi arkadaşa doktor kanama olabilir demişti o yüzden dedim bende ama bir şey olmamış sende stres yapmaYa valla duramadım bir halt yedim dünden beri kafama taktım ondan sonra ama çok şükür bisey olmadı inşallah
Haha sorma ya en çok korktuğum şeyCatlakcık rüyada olana napıcaz ozaman
İnşallahHaha sorma ya en çok korktuğum şeyçocuk inşallah görmüyordur bizim rüyaları
O zaten yok o kadar emek verdik 2 dakikalık şey için riske atmam ama rüyada da olabiliyoruz heralde bişey olmaz dedim doktorumun hemşiresi de herhangi bir sıkıntı olmaz dedi zatenKorkma olmaz okadardan ilişkiye girmek en büyük risk
Yapmamaya çalışıyorum canım da sana bir şey sorcam bu gün göğüslerimdeki şişlik hala var ama ağrısı o kadar kalmadı sendede oluyor mu böyle yoksa hep ağrıyor mu gögüslerinBi arkadaşa doktor kanama olabilir demişti o yüzden dedim bende ama bir şey olmamış sende stres yapma
Olmaz olmazO zaten yok o kadar emek verdik 2 dakikalık şey için riske atmam ama rüyada da olabiliyoruz heralde bişey olmaz dedim doktorumun hemşiresi de herhangi bir sıkıntı olmaz dedi zaten
Yok kuzum değişiyor o ya. Hele ilk zamanlar da bazen geçiyor gibi hissetmiştimYapmamaya çalışıyorum canım da sana bir şey sorcam bu gün göğüslerimdeki şişlik hala var ama ağrısı o kadar kalmadı sendede oluyor mu böyle yoksa hep ağrıyor mu gögüslerin