-
- Konu Sahibi SedaVeRecep
merhaba arkadaşlar bende tüp bebek yaptıracağım sizin tüp bebek yaptırma nedenininiz ne yani sorun neydi ben pkosum ve yumurtalar yeteri kadar büyümüyor benim durumumda olanınız var mı
merhaba aslı bende pkoluyum tüp bebek yaptırdım
iremecen
evet 10 .günde çıkabilir ama 12. değer daha önemli bu yüzden biraz daha sabırlı davranmanı öneririm.
Heyacanını yatıştırmanı olabildiğince sakın ol, kendini herşeye hazırla büyük beklentiler içinde olabilirsin ama olmama ihtimalıde var.Amacım senin moralını bozmak değil çünkü ben bunu iki kere yaşadım.Rabbim hayırlısı ne ise onu nasip etsin ve güzel sonuçlarla perşembe günü halay çekmelim,olmasada diğer sefere yılmak yok.Öptüm.
Seda♥Recep;3084080 .!.:dün 8. günümdü 49.62 çıktı :) dr tebrik ederim dedi ama ben hala inanamıyorum yarın 10. günüm değerim iki katı veya daha fazla olduysa o zaman inanıcam inşallah hayırlısı olur
Seda♥Recep;3084080 .!.:dün 8. günümdü 49.62 çıktı :) dr tebrik ederim dedi ama ben hala inanamıyorum yarın 10. günüm değerim iki katı veya daha fazla olduysa o zaman inanıcam inşallah hayırlısı olur
maşallah diyelim kuziciğim, göğüsler büyüdü ama karnın ne durumda, ben şimdiden 4 aylık hamile gibiyim, sen nasılsın?