tüp bebekle hamile kalan arkadaşlar...

iremecen
evet 10 .günde çıkabilir ama 12. değer daha önemli bu yüzden biraz daha sabırlı davranmanı öneririm.
Heyacanını yatıştırmanı olabildiğince sakın ol, kendini herşeye hazırla büyük beklentiler içinde olabilirsin ama olmama ihtimalıde var.Amacım senin moralını bozmak değil çünkü ben bunu iki kere yaşadım.Rabbim hayırlısı ne ise onu nasip etsin ve güzel sonuçlarla perşembe günü halay çekmelim,olmasada diğer sefere yılmak yok.Öptüm.

merhaba arkadaşlar bende tüp bebek yaptıracağım sizin tüp bebek yaptırma nedenininiz ne yani sorun neydi ben pkosum ve yumurtalar yeteri kadar büyümüyor benim durumumda olanınız var mı

aktüelcim ben büyük bir sabırla 12.günü bekliyorum doktorların bir bildikleri var ki 12. gün tahlil yaptırın diyorlar (tabi biz rahat duramıyoruz meraktan heyecandan) fakat sitede çoğu kişi 10.günde tahlil yaptırınca bende merak ettim o yüzden sormuştum
rabbim herşeyin hayırlısını versin ben her iki ihtimalede hazırladım kendimi zaten bunca zaman olmamış olursa da kolay kolay inanamam sanırım :)
iyi dileklerin için sağol inşallah perşembe halay çekeriz arkadaşım :)

dün 8. günümdü 49.62 çıktı :) dr tebrik ederim dedi ama ben hala inanamıyorum yarın 10. günüm değerim iki katı veya daha fazla olduysa o zaman inanıcam inşallah hayırlısı olur

Seda♥Recep;3084080 .!.:
dün 8. günümdü 49.62 çıktı :) dr tebrik ederim dedi ama ben hala inanamıyorum yarın 10. günüm değerim iki katı veya daha fazla olduysa o zaman inanıcam inşallah hayırlısı olur

Hayırlısı olsun canım bu değerinle hamilesin sen fıstık inşallah 12. ve 14. gün testlerinde 3 er kat en azından artarda sağlıkla bebeğine kavuşursun. TEbrikler.

Seda♥Recep;3084080 .!.:

:sm_cool:Maşallah maşallah hadi gözün aydınnnnn çok sevindim, ben anlamıştım zatennnnnn :teytey:, belirtilerin aynı benimki gibiydi, değerinde 8.güne göre çok iyi kat kat yükselir inşallah, sağlıkla gelsin bebişlerin

maşallah diyelim kuziciğim, göğüsler büyüdü ama karnın ne durumda, ben şimdiden 4 aylık hamile gibiyim, sen nasılsın?

Ayşenurcum bende zaten mevcut bir göbek vardı, göbeği önceden hazırladım ben sonra bebek geldi :))

maşallah sana ya, bende hamilelik göbeği daha çıkmadı valla, ama karnımın alt kısmı baya doldu, ne giyiyosun peki sen, benim pantolonlarımın beli sıkıyo rahatsız ediyo, büyük beden alsam iki üç ay için değmez, lastikli bişeyler arıyorum ama yok, ne giyeceğimi şaşırdım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…