tüp bebekle hamile kalan arkadaşlar...

Seda♥Recep;3046176 .!.:
Arkadaşlar transferden sonra neler yaşadnız benim tahlilime 6 gün kaldı o yüzden merak ediyorumm...:bbo:

merhaba sedacım uzun zaman oldu görüşmeyeli nasılsın tüp bebekmi yaptırdın canım inş tutmuştur

Transferimin 5.gününden sonra kasık ve karnımın alt bölgelerinde şişkinlik dolgunluk hissi vardı, çekilmeler oluyodu damarlar çekiliyomuş gibi, ayrıca 9.gün küçük bir kanamam olduğu bu yerleşme kanamasıymış, yürürken yatarken hafif baskı ve kasılmalar oluyodu kasıklarda ama herkese göre çok değişiyo bu belirtiler, bazen hiçbirşey olmuyo o yüzden çok takılmamanı tavsiye ederim, sağlıkla tutunur inşallah bebeklerin, Allah yardımcın olsun

Rabbim insallah gonlune gore verir canim dualarimiz seninle banada dua edin bende bu ay baslicam tedaviye insallah

sevda recep ya senin şu kalbi yine koyamadım, ama hayırlı haberlerini bekliyoruz, karında şişkinlik ve göğüslerde dolgunluk varsa senin bebişler geliyor demektir, kendine iyi bak

merhaba seda hayırlısı olsun inşallah hamilesindir, bebişlerin sıkıca tutunmuştur sana :)
bende transferimin 7. günündeyim ayın 19.da perşembe günü tahlilim var hem çok heyecanlıyım hemde korkuyorum bu çok zor bir bekleyiş insan yaşadıkça daha iyi anlıyor allah herşeyin hayırlısını versin kucaklarımızı da boş bırakmasın inşallah:)
benim özellikle sağ kasığımda bir baskı, çekilme hissi oluyor özellikle yatarken ve otururken daha çok hissediyorum bu hissi, göğüslerimde de dolgunluk hafif acıma var, ayrıca karnımda da şişkinlik hissediyorum tabi bunlar progesteron iğnesinden de olabilir diye düşündüğümde oluyor ama bilemiyorum işte sende ne gibi değişiklikler oldu böyle şeyler yaşıyormusun ?
Bu dönemde rahat olmak fazla düşünmemek kuruntu yapmamak lazım ama ne kadar çabalasamda başka şeylerle uğraşmaya çalışsam da bazen nefesim daralıyor sanki koca bir nefes alsamda şöyle biraz rahatlasam diye düşünüyorum:)
allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar hepimizi meleklerimize kavuştursun inşallahhhhh

iremecem seda inşallah hamilesinizdir kızlar bende böyle yazılar yazarım birgün hayırlısıyla valla içim gidiyor

merhab arkadaşlar bende arannıza yeni katıldım tüp bebek tedavisine yeni başladım iğnelerim yarın başlıyo herkes için hayırlısı inşallah.....

merhab arkadaşlar bende arannıza yeni katıldım tüp bebek tedavisine yeni başladım iğnelerim yarın başlıyo herkes için hayırlısı inşallah.....

hoşgeldin ece tedavin hayırlı olsun stres ten uzak durursan rahat olursan sonuçta pozitif olur yerimseniben

canlarım sağolun cevaplarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim.. gögüslerim çok acıyor karnımda şişlik var sağ yumurtam agrıyor gibi igne batar gibi damar çekiliyor gibi yatarken sagdan sola dönerken veya otururken bilmiyorum artık ne olucak Allah hepimize bu mutluluğu yaşatsın inşallah.. Allah tüm bebiş isteyenleri geri çevirmesin..

butterfly's a aynen katılıyorum, bütün belirtilerin tamam inşallah yanılmıyoruzdur hadi bakalım

inşallah kızlar Allah hepimize hayırlı sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin perşembe günü 10. günüm o gün yaptırıcam testi dua edin kızlar..

agrım var ayagıma vuruyor agrı o derecede çok korkuyorum olmadımı acaba perşembe günü yaptırıcam testi normalde günler çabuk geçerdi ama artık geçmiyor gibi zaman durdu sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…