tüp bebekle hamile kalan arkadaşlar...

Öyle olur malesef son iki üç gün hiç geçmez, Allah sabırlar versin valla zor iş, ama inşallah güzel sonucu alırsan ondan sonrasınında hiç kolay geçmediğini göreceksin, yok keseyi görme günü, yok kalp atışını duyma günü bunlar hiç geçmiyo, asıl iş sonuçtan sonra yani inşallah yaşarsın bunları hayırlısıyla

haklısın kuzi asıl sorun ögrendikten sonra stres hiç bitmiyor kalp atışlarından sonra tarama testleri filan offf off Allah herkese yaşatsın bu duyguyu inşallah

ya arkadaşlar ben bu siteyi çok sevdim ileride hamile kalırsam dr lar pc yi yasaklamaz değilmi hamile varmı aranızda

pc yle hamileliğin ne alakası var canım ben henüz değilim hamile perşembe günü yapıcam kan testini hamişler var tabi aramızda

yaa ne bilim sıradan kuruntular işte bendeki daha hamile bile kalmadan başladım bende stres yapmadan nasıl durucam bir yerde okumuştum sahi cep telefonu bir bilgisayardan çok daha fazla radyasyon yayıyomuş diye arkadaşlar kusura bakmayın yaaa

Seda♥Recep;3059660 .!.:
kızlar gögüsünüz ve gögüs ucunuz acıyor mu?

Benim göğüslerimde sonuca yakın şişti ve gerildi, sonucu öğrendiğimin haftası enaz 1 beden büyüdü hala büyümeye acımaya gerilmeye devam ediyo ve uçlarına dokunamıyorum bile acısından

Hayırlısı olsun canım inşallah pozitif sonuç alır önce kendini sonra bizi sevindirirsin. Ben transferden sonra hiç bir şeyle uğraşmadan sürekli dinlendim ve hiç bir şeyim yoktu hiç bir farklılık yaşamadım. 5. haftaya kadarda öyle devam etti 5. haftada bulantılar ve bazrı yiyecekleri yiyememek başladı. allah hayırlısını kısmet etsin.

amin canım sağol inşallah Allahım hayırlısını nasip etsin.. perşembe günü 10. günüm o gün test yapıcam zaman geçmiyor bugün yaptırsammı diye düşünüyorummmmm

Seda♥Recep;3064535 .!.:
kızlar bugün yaptırsam mı???

ben test gününden önce ne evde yapılan testtlerden nede kan tahlilini yaptırmadım 12. günü sabırla bekledim ve tüp bebek merkezine gidip tahlilimi yaptırdım önceden olsa belki benim anlıyamıyacağım bir değer çıksa o 2 günü çok zor geçirebilirdim. şimdiden hayırlısı olsun güzel haberlerini alırız inşallah.

Kuzicim göğüs ağrıları içinde biraz sabır sana hep sabır diyorum ama 12. haftadan sonra kendini hamile gibi hissetmiyceksin. bebeğini ve karnını demiyorum ağrı sızı bulantı hiç bir şey kalmıyor. GÖğüs bedenine gelince malesef büyüyor bakalım 40. haftaya kadar daha ne kadar büyüyebilir.

yok yaptırmadım perşembe günü yaptırıcam bakalım hayırlısı bugün ayakta fazla durdum biraz agrım oldu yani baya agrım oldu

Valla ben korktum bu göğüs meselesinden büyü büyü nereye kadar, hayır küçük olsa dert etmiycemde zaten yerli yerindeydiler ( çatır çatır çatlayacak sanırım benimkiler:1ninca: Şimdiden çatlak önleyiciye falan başlasammı acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…