- 24 Ağustos 2023
- 689
- 1.142
Bence kesinlikle doktorunuzu değiştirinBana sadece folik asit basladıklar
Sizin amh düşükse ben hiç kendimi yormayayim
Allah ol dedikten sonra herşey olur da
Bence başka bir doktorun daha gormesinde fayda var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence kesinlikle doktorunuzu değiştirinBana sadece folik asit basladıklar
36 canımYaşınız kaç? Benim 30. Umarım bi an önce bebişini sağlıkla kucagına alırsın
Doktorunuz mu yazdı bunları ? Doktorunuz kim hangi şehirQuenzim Q10
Resveratrol
Omega 3
Magnezyum
Vitamin C
Demir
D Vitamini
Folik asit
Arı sütü bal polen Beeo
Tüp bebek ile mi hamile kaldınızAmh 0.7 bana da olmaz dediler .Hamileyim .Siz umudunuzu yitirmeyin ve devam edin.Insallah Rabbım en kısa zamanda nasip eder
Folik asit sizi bebek sahibi yapmaz sadece bebeğinizin nöral hastalıklarını engellerBana sadece folik asit basladıklar
Ben de 0,38 amh ile maxijuno kullandım. Hamileyim.Quenzim Q10
Resveratrol
Omega 3
Magnezyum
Vitamin C
Demir
D Vitamini
Folik asit
Arı sütü bal polen Beeo
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucagına al inşallahBen de 0,38 amh ile maxijuno kullandım. Hamileyim.
Sende gençsin canım. Benim annem kardeşimi 41de doğurdu. Ümit kesmemek lazım36 canım
Hayır tup bebek bile imkansız dediler doğal yolla kaldım.Allah büyük inşallah en kısa zamanda olur inşallahTüp bebek ile mi hamile kaldınız
İnşallah Allah dileyen isteyen herkese bunu nasip etsin.Hergun eşimle beraber dua ediyoruz .Biz çok çaresizlik yaşadık. Umarım kimse yaşamaz. İsteyen herkese en kısa zamanda kavuşmaları dileğiyle.bu mübarek kandil gecesi inşallah dualarımız kabul olurCok sevindim sizin adınıza bize de dua edin lütfen
Hayır canım doğal yollaTüp bebek ile mi hamile kaldınız
Maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizlere de dua eder misinHayır tup bebek bile imkansız dediler doğal yolla kaldım.Allah büyük inşallah en kısa zamanda olur inşallah
Vallahi sinir oluyorum şu stres yapmayın düşünmeyin o zaman olur diyenlere ya kardeşim bu kocasını sevmeyip zorla evlenen kadınlar aşk mı yaşıyor sevişirkende kaç çocuğu oluyor sürekli aynı söz stres yapma düşünme yaşamayan bilmez konuşurBir de herkes akışa bırakınca oluyor, cocuk niyetyle birliktelik yaşayınca olmuyor vs diyor. Ama bize drlar acele edin hemen koşun tüp bebek yaptırın dedikleri için bizde önce bi kendimiz deneyelim dedik. Hal böyle olunca da stresle ve aklımızda cocuk düşüncesi varken ilişki yasıyoruz. Cok kasmamak daha iyi aslında ama böyle bi süreçte mümkün olmuyor maalesef