Tüp Bebekle 43 Yaşında Anneliğe Yolculuk

Slm ben yurt disindayim aralikta gelicem bursaya bir asilama oldu sonuc maalesef tup bebek dedi doktorum yastan dolayi bursa tup bebek merkezi doktor bana cok soguk geldi sizin doktorunuz nasildi ucret konusundada bilgilendirirseniz cok sevinirim

Slm ben yurt disindayim aralikta gelicem bursaya bir asilama oldu sonuc maalesef tup bebek dedi doktorum yastan dolayi bursa tup bebek merkezi doktor bana cok soguk geldi sizin doktorunuz nasildi ucret konusundada bilgilendirirseniz cok sevinirim
Bursa Acıbadem'de Şahin Zeteroğlu doktorum.Harika bir doktor ve ekip...Çok ilgili ve Sıcaklar ...Acıbadem'de zaten Bursada tek kalite açısından...Fiyat olarak bir çok hastahane ile aynı veya daha uygun...Ilk tedavi 4950 tl demişlerdi.Söyledikleri ücretten asla fazlasını almıyorlar.Her denemelerde Ücretler Düşüyor.Soranüs tüp bebek merkezinde söyledikleri ücretin nerdeyse 3 katını almışlardı .Kesinlikle tavsiye ediyorum.Allah yardımcınız olsun.Rabbim isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin...

Ben bu hafta tedaviye başladım. Fiyat olarak arkadaşında söylediği gibi, diğer kliniklerle aynı hemen hemen. İnşallah hepimiz hamile kalırız canım. Bursada en iyisi Acıbadem dir, bence orayı tercih edin.

Merhaba arkadaşım, bu hafta ordaydım, tedaviye başladık. öncesinde bir sürür vitamin ve b12 iğne verdi, gün aşırı vuruluyorum. Sanada vermişmiydi öncesindei merak ettim. Birde orada histereskopi oldunmu?

Sizin msjini zi agliyarak okudu
Ben bu hafta tedaviye başladım. Fiyat olarak arkadaşında söylediği gibi, diğer kliniklerle aynı hemen hemen. İnşallah hepimiz hamile kalırız canım. Bursada en iyisi Acıbadem dir, bence orayı tercih edin.
evet herkez orayi söyluyor konu sahibide orada hamile kalmis sizin doktorunuz kim

Sizin msjini zi agliyarak okudu

evet herkez orayi söyluyor konu sahibide orada hamile kalmis sizin doktorunuz kim

Acıbadem Şahin bey canım, yeni başladım oraya, öncesinde devlette yaptırdım, 2 negatifim var malesef. İnşallah bu sefer olur yaa...

Bana hiç bişey vermemişti .Transferden önce bir çok ilaç verdi.Coraspirin,progestan,kortizon vermişti.sanırım tutunması ve düşük olmaması içindi.Bol şanslar diliyorum.İnşallah olur.Sonuçdan haber verin lütfen.Allah yardımcınız olsun...

Merhaba öncelikle buradaki bütün arkadaşlarımın dileklerine kavuşmasını diliyorum.. Dün doktora gittim .. İki tane folikül oluşmuş Biri 10,5 diğeri8 mm... Şimdilik iyi bir şey sonu ne olur bilinmez:) Ben antioksidanların ve İbrahim saraçoğlu nun kürlerinin faydasını gördüğümü düşünüyorum. Lütfen bitkisel tedavileri de araştırın .Şimdilik bu kadar :)) Bu arada jufy 38 merak ediyorum seni nasılsın nasıl gidiyr

Çok sevindim,umarım ikisindede embiryolar oluşur ve tutunur.Allah yardımcınız olsun.Hamd olsun iyi gidiyor ,bir sorun yok .Tşk ederim.İnş böyle gider.Artık oğluşumun tekmelerinide hissediyorum.Yarında Allah nasip ederse 4D renkli ultrasona girecem.Rabbim hepimize evlat sevgisini yaşatsın ...Sevgiyle kalın.

Demek oğlunuz oluyor..
Umarım hersey çok çok yolunda gider.nasıl sevindim anlatamam zaten ilk yazınızla bana çok güç vermiştiniz.bunu duyunca inancım daha da arttı... .dualarımız sizinle..çok mutlu oldum))

Merhaba herkeze ben aranızda daha yeniyim 37 yaşındayım 9 senelik evliyim ve tüp bebek tedavisi görüyorum fakat bende fsh yüksek ve sadece 1 yumurta büyüdü moralim çok bozuk ne olacak bilmiyorum yarın yumurta toplama işlemiyle yumurtamı toplayacaklar o işlemdende korkuyorum açıkcadı 1 yumurtayla ne kadar şansım var onuda bilmiyorum duygularım allak bullak anlayacağınız

Canım Allah yardımcınız olsun.Normalde zaten bir tane Hücre dölleniyor.Rabbim nasip edecekse o bir tane yeter.10 dan fazla olupta döllenmeyende oluyor.Umudunuzu yitirmeyen,Allah ol derse oluyor...Güzel haberlerinizi bekliyoruz...

Ultrason sonuçlarını da yazın...habersiz bırakmayın
Canım,bu aralar yoğunum...4D ultrasyon yapıldı. Hamd olsun herşey yolunda...Oğluşumun yüzünü bile gördümİnşallah hayırlısı ile kucağıma alırım.Rabbim isteyen herkese nasip etsin....Sizde gelişmeler nasıl gidiyor?Sevgi ve Bebişle kalın....

Juff38 verdiğin güzel haberler teş ederim.umarım herşey yolunda olacaktır. Ben de doktor doğal deneyelim dedi.şimdi bekliyotuz .benim için hayal kırıklığı olmuştu.folikülü toplayacak sandım ..toplamadı. .bunda da vardır bir hayır dedim...bekliyoruz....duaların için de sonsuz teşekkürler

"Seni bekliyorum " öncelikle hoşgeldin...tek yumurta konusunda moralini bozma..tek yumurtaya olan çok öykü var. Allah herşeyin hayırlusı nı versin..

Günaydın arkadaşlar... Benim doktor bu ay doğalına bırakmıştı... Sonuç negatif.. Tekrar folikül avciliğına devam... Yeni bir şeyler öğrenen var mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…