• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebekle 43 Yaşında Anneliğe Yolculuk

Günaydın arkadaşlar... Benim doktor bu ay doğalına bırakmıştı... Sonuç negatif.. Tekrar folikül avciliğına devam... Yeni bir şeyler öğrenen var mı??
Doğal yoluna bırakması tuhaf,tek yumurta oluşmuş,bunu en iyi şekilde değerlendirmesi gerekiyordu.Döllenme için yeterli olmadığı içinde belki herhangi bir işlem yapmamıştır.Doktorunuzla herzaman Ayrıntılı bilgi alın ve mutlaka sorun...Bol şanslar size....Allah yardımcınız olsun.Dr seçimi ve bilgisi çok önemli,buna dikkat edin...

Selam arkadaslar, Tüp Bebek özel Bölümde 40 yasindan sonra anne olmak isteyenler topigide var, bilginiz olsun istedim. 35 yasindan 47 yas 40 sonrasi arkadaslar yaziyor orada, dilerim saglikla bebekleriniz gelsin annelik hasretiniz son bulsun.

J juff38 tebrikler, inşallah sağlıkla kucağına aldığının haberlerini de sevinçle paylaşalım. :nazar:

Sevgili Contente Contente buraya yazınca gördüm. Yeni açılmış, hayırlısı olsun. 40 yaş topiğinde ilk umut ve başarı öyküsü olan arkadaşımızı hatırlattı kullanıcı adın. 44 yaşında dünyalar güzeli kızına kavuştu P Puffy68 Şimdilerde kızı hızla büyüdüğünden kardeş yapmaya dair çalışmalara başlayacağını yazmıştı. Sizlerin öyküleri, tedavileri hem umut, hem tecrübe... Her birimizin ki öyle aslında. Çok daha başarılı günlerimiz olsun.

S seni bekliyoruum bol şanslar... Umarım sevinçli haberi alırsın. Bekleme günlerinde lütfen hiç belirtilere kafanı takma, ne olacaksa o olacak ve herkes de değişiyor belirtiler. Geçen Salı gününden beri potansiyel hamileyim bende... Neredeyse bir yıldır bekleyen son dondurulmuşlarımızı ısıtıyorum. Umarım sıcaktan "mayışıp" kalmışlardır yerlerinde. Kalmadılarsa da canları sağolsun...

Dilerim her dileyenin gönlündeki gerçek olur... Bol şanslar, çok sevgiler herkese
:KK68:

J juff38 tebrikler, inşallah sağlıkla kucağına aldığının haberlerini de sevinçle paylaşalım. :nazar:

Sevgili Contente Contente buraya yazınca gördüm. Yeni açılmış, hayırlısı olsun. 40 yaş topiğinde ilk umut ve başarı öyküsü olan arkadaşımızı hatırlattı kullanıcı adın. 44 yaşında dünyalar güzeli kızına kavuştu P Puffy68 Şimdilerde kızı hızla büyüdüğünden kardeş yapmaya dair çalışmalara başlayacağını yazmıştı. Sizlerin öyküleri, tedavileri hem umut, hem tecrübe... Her birimizin ki öyle aslında. Çok daha başarılı günlerimiz olsun.

S seni bekliyoruum bol şanslar... Umarım sevinçli haberi alırsın. Bekleme günlerinde lütfen hiç belirtilere kafanı takma, ne olacaksa o olacak ve herkes de değişiyor belirtiler. Geçen Salı gününden beri potansiyel hamileyim bende... Neredeyse bir yıldır bekleyen son dondurulmuşlarımızı ısıtıyorum. Umarım sıcaktan "mayışıp" kalmışlardır yerlerinde. Kalmadılarsa da canları sağolsun...

Dilerim her dileyenin gönlündeki gerçek olur... Bol şanslar, çok sevgiler herkese
:KK68:
Âmin inş,Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Bebişlerle kalın....

Ohh şükür iyi şeyler var..Allah bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah..benim iyi haberim yok.umudumu kaybetmek üzereyim.sizlerin iyi haberlerine ihtiyacım var...yoksa heryer karanlık

Back