Canım,çok teşekkür ederim.Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inş.Umarım sizde annesinizdirAllah mis kokulu yavrunuzu kucaginuza almak nasip etsin. Cok sevindim.
Aminnnnnnn...Rabbim sağlıkla ve hayırla kucağınıza almayı nasip etsin inş.Çok sevindim,çok zor bir süreç ama inancınızı kaybetmeyin ,bol bol dua edin.Allah isteyen herkese nasip etsin,bizlerede evladımızı koklamayı nasip etsin...Benim oğluşum olacak,19 hafta oldu.Bende sürekli korku yaşıyorum....Sevgi ve Bebişle kalın...Rica ederim. Ben de bugun ogrendim Anne olma ihtimalimi. 5yildir ugrasiyorduk. Cok zor bir sinav verdik. Su an 4 hf 4 gunluk hamileyim. Endiselerden mutlu olamiyorum. Dilerim hickimse bu yolda yariyolda kalmaz.
Tebrik ederim sizi, rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah.Benim de bir yakinim 25 sene sonra tüp bebek yöntemiyle hamile kaldi ve oglu simdi 11 yasinda. Hem türkiyede hem Almanya da defalarca tedavi görmüs ama olmamis. En son gittigi bi doktor bosuna ugrasmayin sizin olmaz demis . Ama yilmadan usanmadan tedaviye devam ettiler.Allah`tan ümidi kesmemek lazim, ne gelirse ondan gelir, ondan gelen de basimiz üstüne...
Bebeginiz dogunca da burada paylasirsaniz seviniriz
Çok tşk ederim...Bebeğimin hayali ile yaşıyorum.Allahım sağlıkla ve hayırla kokusunu içime çekmeyi nasip etsin...öncelikle sağlıkla evladınızı kucağınıza alın inşallah annelik yolunda harcadığınız her emeğe değecek inanın doğumu ile bambaşka bir insan olacaksınız yavrunuzla tamamlanacaksınız inşallah
Âmin ,inş...Rabbim size ve isteyen herkese nasip etsin.Hamile kalmakta yetmiyor,sağlıkla kucağı almak önemli...Allah yardımcımız olsun.Şahin Bey çok iyi,bende onu burdan duyarak gitmiştim.Kendisine de söylemiştim,çok mutlu olmuştu.Sevgi ve Bebişle kalınMaşallah canım,Rabbim devamını getirsin, hayırlısıyla kucağına alırsın sağlıkla sıhhatle inşallah. Bende Bursa 'da yaşıyorum, fakültede 2 negatif deneyimim var, Bende Şahin beye gitmek istiyorum. İnşallah banada buraya hamileyim, anneyim diye yazmak nasip olur
Siz daha başındasınız ,umudunuzu kaybetmeyin .Allahın izniyle olur inş...Rahminiz varsa,embiryo oluştuktan sonra neden anne olmayasınız ki...Sadece sabır ve zaman...Benim üçüncüde oldu,ikincide de olur beşincide de olabilir.İnancınızı kaybetmeyin lütfen....(Ananas ,nar suyunun etkili olduğu söyleniyor)Allah yardımcınız olsun....Arkadaşlar ben de 43 yaşındayım ilk denemem başarısız oldu. İkinci deneme olacak mı bilmiyorum. Sabırlı ve inançlı olmak gerekiyormuş . Bu süreçte onu öğrendim. Bir de aslan pençesi içmek gerektiğini:) rahmi güçlendiriyormuş:) ben araştırmaya devam ediyorum. Bulduklarımı sizinle paylaşmak istiyorum. Sonuçta hepimiz aynı amaç için uğraşıyoruz
Desteğiniz için çok teşekkür ederim.ananas ve nar suyunu da deneyeceğim..uzun ve sabırlı bir süreç...ama işte yaş...Siz daha başındasınız ,umudunuzu kaybetmeyin .Allahın izniyle olur inş...Rahminiz varsa,embiryo oluştuktan sonra neden anne olmayasınız ki...Sadece sabır ve zaman...Benim üçüncüde oldu,ikincide de olur beşincide de olabilir.İnancınızı kaybetmeyin lütfen....(Ananas ,nar suyunun etkili olduğu söyleniyor)Allah yardımcınız olsun....
Rabbim ol der olma sürecine girer...O yüzden inanmak önemli...20 li ve 30 lu yaşlarda olupta kaçıncı denemelerini yapanlar tanıyorum....Benim 3. Denemede oldu.Bence bırakmayın denemeye devam edin.Maddi ve manevi anlamda çok sıkıntılı ama Allah yardımcınız olsun...Umarım en yakın zamanda güzel haberlerinizi almak umuduyla ...Desteğiniz için çok teşekkür ederim.ananas ve nar suyunu da deneyeceğim..uzun ve sabırlı bir süreç...ama işte yaş...
allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin...senin adına çok sevindim ve bana da umut oldun...:)Sevgili Arkadaşlar,bende sizlere hikayemi anlatarak bir nebze umut olabilmeyi istiyorum.Bu süreçte yaşanılanları,umutları,korkuları,hayal kırıklıklarını,çaresizlikleri çok iyi biliyorum.Belki size umut ve moral olabilirim diye düşündüm.43 yaşındayım,ilk kez Allah tamamına erdirirse inş anne olacam.Anne olmaya 2yıl öne karar verdim.Çünkü korkularım vardı.Doğuştan primer amonere(adet olamamak)genç kız yıllarımda teşhis konmuştu.Belki ondan belki öğretmen olmamdan(çocuk sevgimi onlarla paylaşıyordum) dolayı anneliği istemedim hep erteledim.Eşimin ısrarı ile sonunda ikna olup anne olmaya karar verdim.Ovalasyon(yumurtama sorunu)olduğu belirtildi.Bunun üzerine yaş 4o üstünde olunca tüp bebek denemem gerektiği söylendi.Kararımızı verdik ve tedaviye başladık.Bursada görev yaptığımız için,tavsiye üzerine Soranüs Tüp Bebek Merkezine başvurduk.İlk tüp bebek denememizi orda yaptık.Başarısızlıkla sonuçlandı.Merkezin çalışma sistemi,doktorun ilgisizliği,düzensizliği,söylenen fiyatın nerdeyse dört katı faturanın çıkması vs bizi başka arayışlara yöneltti.Yaptığım araştırmalar sonucunda,Bursa Acıbadem'de Şahin Zetetoğluna karar kıldık.Şükürler olsun ne kadar doğru karar verdiğimi şimdi daha iyi görüyorum.(fiyat olarak,bir çok yerden uygun,Acıbadem pahalı olur düşüncesini yıktı)Merkezin çaşışma sistemi,düzenliliği ve herşeyden önemlisi doktorumun sıcak ilgisi ve hastaya verdiği güvenle hemen tedaviye başladık.İlk denemem başarısızlıkla sonuçlandı,umudumu asla yitirmedim.Tekrar denemeye karar verdik.Süreç çok zorluydu.Hep yaş olarak,hem tek yumurtamın çalışması(diğer yumurtam 15 yıl önce sözde kist ameliyatı nedeniyle Ankarada gittiğim doktor Recai Pabuçcu tarafından yapılan ameliyat sonucunda çalışmaz hale getirilmişti.)Allahın izniyle 2.denememde hamile kaldım.Şuan 16 haftalık gebeyim.İyi bir doktor ve ekiple olmayacak şey oldu.Önce Allaha hamd olsun ve Dr.Şahin Zeteroğluna minnettarım.Yılmayın,inancınız tam olsun.Tevekkül edip iyi bir doktorla başarmak mümkün.Bunu ben yaşadım.Umarım Rabbim kucağımada almayı nasip eder.İsteyen herkese nasip etsin inş.....Umudunuzu yitirmeyin,lütfen olur mu?Sevgiyle kalın.....
Allah razı olsun,inş...Rabbim sizede hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin...senin adına çok sevindim ve bana da umut oldun...:)
Allah yardımcınız olsun...Umudunuzu kaybetmeyin.Sadece sabır ve zaman gerekiyor.Benimde dört tane folikül oluşuyordu,2 tanesinde embiryo oluştu.İkinci tedavimde bir tane embiryo oluşmuştu.Rabbim ol derse oluyor....Tevekkül edin,hayırlısını dileyin.Allah tamamına erdirsin.Sevgi ve bebişle kalın inş...Güzel haberlerinizi bekliyoruz...Jufy 38 yazdıklarını ağlayarak okudum. Ve çok mutlu oldum. İnancımı tazelemem açısından çok etkili oldu.Dualarım seninle. Dilerim rabbim bebeğini kucağına sağ salim almanı nasip etsin. Ben de Dün ikinci deneme için tekrar doktora gittim. iki minik folikülün büyümesini bekleyeceğiz. Bu arada benim giitğim doktor Omega 3 ve Q10 çok önem veriyor. - Tekrar başladım. ilgilenenler arkadaşlar için söylüyorum. Bazı yazılar da okudum faydası konusunda. Umarım işinize yarar..
Sevgilerimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?