- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- 373
Canım oğlun kaç saat uyuyor ve be kadar zamanda doyuruyorsun sen? Ben dün doktora sordum uyandırma dedi. Ben 2 saati geçirmemeye çalışıyordum. Sen nasıl yapıyorsun?benim de oglanda sarilik var kizda yok cok sukur. nasil gececek bilmiyorum 45 gunluk olduk neredeyse cocugum sapsaridegeri kac cikti benimki 12.6
dogum kilosunu yakalayana kadar 3 saati hic gecirmedim canim uyandirdim zorla. yakaladiktan sonra uyandirma dediler o da uc saati gecirmeden uyanip agliyo zaten su an bu tempodayiz. once emziriyorum 10 dk kadar emiyo sonra emzik niyetine kullaniyo cekiyorum agzindan. altini degistiriyorum. eger uyumuyosa mama yada ayni memeyi tekrar veriyorum. sonra kiza geciyirum. kizim maalesef 5 dk dan fazla emmiyo emdigini de kusuyorCanım oğlun kaç saat uyuyor ve be kadar zamanda doyuruyorsun sen? Ben dün doktora sordum uyandırma dedi. Ben 2 saati geçirmemeye çalışıyordum. Sen nasıl yapıyorsun?
Canım ben ikisini emziriyorum 1 er meme sonra ikisinede mama yapıyorum ne kadar içerlerse. Birine meme birine mama yapmıyorum bende. Oğlan bizde daha sık uyanıyo ve doğru dürüst ememiyor en başından beri. Hala öyle devam ediyordogum kilosunu yakalayana kadar 3 saati hic gecirmedim canim uyandirdim zorla. yakaladiktan sonra uyandirma dediler o da uc saati gecirmeden uyanip agliyo zaten su an bu tempodayiz. once emziriyorum 10 dk kadar emiyo sonra emzik niyetine kullaniyo cekiyorum agzindan. altini degistiriyorum. eger uyumuyosa mama yada ayni memeyi tekrar veriyorum. sonra kiza geciyirum. kizim maalesef 5 dk dan fazla emmiyo emdigini de kusuyoraltini degistirince uyumuyosa mama veriyorum. memeler doluyken o mamayi likir likir iciyorya inanilmaz zoruma gidiyo ;( sagip veriyorum bazen de. yani gece her uyanmada sansliysam min. 1,5 saat ayaktayim. sen nasil kurdun sistemi? bazilari bir uyanista birine meme digerine mama veriyormus. sonrakinde de tam tersi. bu mantiksiz geldi birini memeden mahrum birakmis oluyosun.
Acı elma yagi ile masaj yapabilirsinKızlar acil yardım oğlum dün gece hiç uyumadı kıvrandı çocuk benim gazım var sütünden ona geçti sanırım bağırsaklarındaki gaz için ne önerirsiniz? Acil gidip alacağom
Canim kuzunun ayaklarina karnina aci elma yagi ile masaj yapabilirsin.ben de humananin kimyonlu rezene sini iciyorum faydasi oldugunu dusunuyorum.1 aylik olunca dr un ilac verebilir bizimki oyle yapti biogaia basladik.gobegi dustuyse de kesinlikle banyo rahatlatiyorKızlar acil yardım oğlum dün gece hiç uyumadı kıvrandı çocuk benim gazım var sütünden ona geçti sanırım bağırsaklarındaki gaz için ne önerirsiniz? Acil gidip alacağom
Teşekkür ederim Can'ımemily07 canım gözün aydın Sağlıkla büyüt
Benim gaz problemi tavan gaz yapacak bişey yemiyorum hsttackddrn bişey yemiyorum yani tavuk suyuna çorba yayla çorbası dere otu böyle ama gazlı bebem of ki of günde 2 saat anca uyuyabiliyorum
2 aylıkken çekilecek dediler banaCanım kendi doktorumuz 1 ay kontrolünde yapıcam dedi sağlık ocağıda bugün sordu yaptırdınmi diye bende yapmadık daha dedim erken olsa söylerdi sanırım bende bilmiyorum ama bizimki de huysuz sarilik yok gibi de sürekli emzirmeye çalışıyorum ne uyku ne bişey gerçi senin durum benden fena Allah yardımcımız olsun
Simplex bize iyi geldi biogaia da doktor verdi yeni kullanamayan başladık doktor sen sürekli rezene ve kefir iç dedi buda iyi geliyormuşKızlar acil yardım oğlum dün gece hiç uyumadı kıvrandı çocuk benim gazım var sütünden ona geçti sanırım bağırsaklarındaki gaz için ne önerirsiniz? Acil gidip alacağom
Benim kızda gece 2 de kalkıyorsa 5 görüyoruz valla canım tek ama canimizi oluyor vallahi zombi gibiyimCanım ben ikisini emziriyorum 1 er meme sonra ikisinede mama yapıyorum ne kadar içerlerse. Birine meme birine mama yapmıyorum bende. Oğlan bizde daha sık uyanıyo ve doğru dürüst ememiyor en başından beri. Hala öyle devam ediyorilk başta boğazında kalıyordu şimdide 5 dk emip bırakıyor. Benim uyanınca gece boyu ayaktalar malesef 2de uyandıysa 5te anca uyuyorlar. Ayağımda sallamaktan mahvoluyorum.
Bol.bol emzir canim ne kadar cok emzirirsen meme o kadar çok uyarilir daha çok süt üretilir. Ten tene temas yapın emzirirken. Aktif emmesi için gidigindan uyarin. En son mémenizdeki sütü sağın. Emmiyorsa en az 2 veya 3 saatte bir Sağım yapın. Powerpump tekniğini kullanın zamanınız varsa. Günde en az 3 litre sıvı tuketin. 1 hafta içinde sütünüz 2 ye katlanacakyirkızlar nasılsınız? bizde gaz sancıları tam gaz devam.. oğlumu memede tutamıyorum gaz sancısı geldiğinde kıvranıp memeyi bırakıyor. zaten başından beri mama takviyeli gidiyorduk biberona da iyice alıştı. sonuç, sütüm iyice azaldı. zaten çok değildi, artık bitmek üzere. çok üzülüyorum.. siz süt için ne yapıyorsunuz? sütümü yeniden ve daha fazla arttırmak için tavsiyeniz var mı? ( bugün sık sık sağmaya başladım)
canım öncelikle teşekkür ederim. emme problemi en baştan beri var. meme ucu büyük bebeğin ağzı küçük sonra sütüm az derken hiç öyle uzun uzun kalmıyor memede. gaz sancısı geldiğinde, sütüm bikaç çekişte azaldığında kısacası rüzgar esse bırakıyor memeyi. benim işim sağmaya kaldı yani. power pump tekniğini duymamıştım ama şimdi okudum. hatta okuduğum sitede bahsedilen mide ilacı var sütü arttırdığı için çocuk doktoru tavsiye etmişti ama bende mucize yaratmadı açıkçası.Bol.bol emzir canim ne kadar cok emzirirsen meme o kadar çok uyarilir daha çok süt üretilir. Ten tene temas yapın emzirirken. Aktif emmesi için gidigindan uyarin. En son mémenizdeki sütü sağın. Emmiyorsa en az 2 veya 3 saatte bir Sağım yapın. Powerpump tekniğini kullanın zamanınız varsa. Günde en az 3 litre sıvı tuketin. 1 hafta içinde sütünüz 2 ye katlanacakyir
41 günlügüz şuan. 3790 gr 50 cm doğdu doğumdan 2 gün sonra 3500 e düştü. 40. Gün 4880 gr 55 cm olmuşuzKızlar kiloları nasıl bebekleriniz in?
Canım senin ikizlerin kilosu nasıl? Benim kız 4 küsür oğlan ise 3900 olmuş.Kızlar kiloları nasıl bebekleriniz in?
Maşallah canım benim 2.240 di hastaneden çıkış 2.090 1 ayda 3.050 olduk boyu da 43 su 49 olmuş üstünden 10 gün geçti kontorljnCanım senin ikizlerin kilosu nasıl? Benim kız 4 küsür oğlan ise 3900 olmuş.
Ayda 1 kilo alması çok iyi canım. Seninkine de maşallah..Ama bu dediklerim tüm kıyafetiyle tartımı. Bez vs çıkarsan 250 gr falan yine iyi şükür. Mamamı şişiriyor bilmiyorum. Çünkü kızımda da böyleydi. 6 aylıkken 2 yaş pantolonu giydirdiğimi bilirim kızıma. Sonra büyüyünce yine aynı pantolonu giymişti düşün.Maşallah canım benim 2.240 di hastaneden çıkış 2.090 1 ayda 3.050 olduk boyu da 43 su 49 olmuş üstünden 10 gün geçti kontorljn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?