• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Simplex ve biogaia ama fayda etmedi dün yine doktora gittik sancidan çok gazlı kızım agulin şurup cau kaşığı ucu ile verdim bir gaz bir gaz çocukta mahvolmuş meğerse gerçekten işe yaradı bve uyudu bende uyudum bitkisel içinde anason kimyon vs var

Simplex ve biogaia ama fayda etmedi dün yine doktora gittik sancidan çok gazlı kızım agulin şurup cau kaşığı ucu ile verdim bir gaz bir gaz çocukta mahvolmuş meğerse gerçekten işe yaradı bve uyudu bende uyudum bitkisel içinde anason kimyon vs var
Gunduz yuz ustu yatirmayi denedin mi canim? Oyle daha az sanci hissediyorlar.belki de denemissindir bilemiyorum.

Kızlar bende bunalmış bir durumdayım. Oğlum hiç durmuyor. Gaz mı başka bir şey mi anlamadım. Yerde yatıp 5 dk durmuyo. Ya ağlayacak, ya uyuyacak ya da emecek. Çok şükür kızım daha sakin. Doktora götürcem hafta içi acaba başka birşeyimi var diye :(

Kızlar bende bunalmış bir durumdayım. Oğlum hiç durmuyor. Gaz mı başka bir şey mi anlamadım. Yerde yatıp 5 dk durmuyo. Ya ağlayacak, ya uyuyacak ya da emecek. Çok şükür kızım daha sakin. Doktora götürcem hafta içi acaba başka birşeyimi var diye :KK43:
Benim kız da öyle iki dakika koy bir yere durmuyor ya kucağa alican ya emeçek yada uyuyacak. Gaz dan galiba

Benim kız da öyle iki dakika koy bir yere durmuyor ya kucağa alican ya emeçek yada uyuyacak. Gaz dan galiba
İnş gazdır canım, karnına bakıyorum yumuşak geliyor. Anlamadım bir türlü. Gece 4-5 te uyuyor. Çok huzursuz bir bebek. Birde çok kasıyo kendini. Olmazsa nörolojiye götürcem. Küvezde kaldı ve yay gibi geriyor kendini

Kızlar bende bunalmış bir durumdayım. Oğlum hiç durmuyor. Gaz mı başka bir şey mi anlamadım. Yerde yatıp 5 dk durmuyo. Ya ağlayacak, ya uyuyacak ya da emecek. Çok şükür kızım daha sakin. Doktora götürcem hafta içi acaba başka birşeyimi var diye :KK43:
canım sünneti yapıldı mı? genelde erkek bebeklerde idrarını rahat yapamamaya bağlı ağrı olabiliyor. çişli bez sayısı nasıl?

canım sünneti yapıldı mı? genelde erkek bebeklerde idrarını rahat yapamamaya bağlı ağrı olabiliyor. çişli bez sayısı nasıl?
Canım çişinde sıkıntı yok gibi bezi iyi ama yinede bende şüpheleniyorum. Olmazsa bi üroloğa götüreyim bir baksın. Nereye götüreceğimi şaşırdım valla.

Canım çişinde sıkıntı yok gibi bezi iyi ama yinede bende şüpheleniyorum. Olmazsa bi üroloğa götüreyim bir baksın. Nereye götüreceğimi şaşırdım valla.
Canım bebeğin kaç günlük bilmiyorum ama genelde bu kadar küçük nöroloji teşhis koyamıyo genelde 5-6 aylık olmasını beklerler canım bebeğin emme reflekslerine ve kilo alımına bak kendini kasması emerkende oluyomu dikkat et inşallah gaz sancısıdır Rabbim hepimizin çocuğuna sağlık versinn

bir gece savaşçısı daha :) sab simplex ve nurse harveys damlayı dönüşümlü kullanmaya başladık, nispeten rahatladı bebeğim.
aynen:) bizim gece degil aksamustu ve sabaha karsi deliriyoruz. nurse harveys kullaniyorum 5x2 kere. fena uyku yapiyor tedirgin oluyorum

aynen:) bizim gece degil aksamustu ve sabaha karsi deliriyoruz. nurse harveys kullaniyorum 5x2 kere. fena uyku yapiyor tedirgin oluyorum
canım ben günde 4 defa 6 damla kullanıyorum. sab da öyle. oğluma uyku yapmadı hatta sanıyorum zeytinyağı içeriğinden dolayı dışkılamayı kolaylaştırıyor. ama yine de ıkınma şanpiyonu benim oğlum ;)
sarılık uzun sürmüş, kan grubu uyuşmazlığı mı vardı? sık sık besle tatlım, özellikle anne sütüyle mümkünse. idrarla atacak sarılığı.. acil şifalar dilerim..

Bende augline suruba başladım gazi daha rahat çıkarıyor. Ama krizler var tabi susturma çok zor oluyor morarma noktasına kadar bazen nefesi kesiliyor bide bizim kız başka evlerde daha rahat ya kendi evimizde cingar çıkarıyor ama :)

Back