Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir gece savaşçısı daha :) sab simplex ve nurse harveys damlayı dönüşümlü kullanmaya başladık, nispeten rahatladı bebeğim.arkadaslar gaz ilaci ne kullaniyorsunuz?
Nurse haveys akşamları bir çay kaşığı. Bebeğim kiz ve 65 günlük. Sizinkiler ne kadarlık.Biogaia....ben de bol humana kimyonlu rezene...
75 gunlukNurse haveys akşamları bir çay kaşığı. Bebeğim kiz ve 65 günlük. Sizinkiler ne kadarlık.
Gunduz yuz ustu yatirmayi denedin mi canim? Oyle daha az sanci hissediyorlar.belki de denemissindir bilemiyorum.Simplex ve biogaia ama fayda etmedi dün yine doktora gittik sancidan çok gazlı kızım agulin şurup cau kaşığı ucu ile verdim bir gaz bir gaz çocukta mahvolmuş meğerse gerçekten işe yaradı bve uyudu bende uyudum bitkisel içinde anason kimyon vs var
Durmuyor canım öyle hiç sevmiyor size yatirma işini de hiç sevmiyor malesefGunduz yuz ustu yatirmayi denedin mi canim? Oyle daha az sanci hissediyorlar.belki de denemissindir bilemiyorum.
Benim kız da öyle iki dakika koy bir yere durmuyor ya kucağa alican ya emeçek yada uyuyacak. Gaz dan galibaKızlar bende bunalmış bir durumdayım. Oğlum hiç durmuyor. Gaz mı başka bir şey mi anlamadım. Yerde yatıp 5 dk durmuyo. Ya ağlayacak, ya uyuyacak ya da emecek. Çok şükür kızım daha sakin. Doktora götürcem hafta içi acaba başka birşeyimi var diye
İnş gazdır canım, karnına bakıyorum yumuşak geliyor. Anlamadım bir türlü. Gece 4-5 te uyuyor. Çok huzursuz bir bebek. Birde çok kasıyo kendini. Olmazsa nörolojiye götürcem. Küvezde kaldı ve yay gibi geriyor kendiniBenim kız da öyle iki dakika koy bir yere durmuyor ya kucağa alican ya emeçek yada uyuyacak. Gaz dan galiba
canım sünneti yapıldı mı? genelde erkek bebeklerde idrarını rahat yapamamaya bağlı ağrı olabiliyor. çişli bez sayısı nasıl?Kızlar bende bunalmış bir durumdayım. Oğlum hiç durmuyor. Gaz mı başka bir şey mi anlamadım. Yerde yatıp 5 dk durmuyo. Ya ağlayacak, ya uyuyacak ya da emecek. Çok şükür kızım daha sakin. Doktora götürcem hafta içi acaba başka birşeyimi var diye
Canım çişinde sıkıntı yok gibi bezi iyi ama yinede bende şüpheleniyorum. Olmazsa bi üroloğa götüreyim bir baksın. Nereye götüreceğimi şaşırdım valla.canım sünneti yapıldı mı? genelde erkek bebeklerde idrarını rahat yapamamaya bağlı ağrı olabiliyor. çişli bez sayısı nasıl?
ürolog değil de çocuk doktoru yada çocuk cerrahisi daha mantıklı sankiCanım çişinde sıkıntı yok gibi bezi iyi ama yinede bende şüpheleniyorum. Olmazsa bi üroloğa götüreyim bir baksın. Nereye götüreceğimi şaşırdım valla.
Canım bebeğin kaç günlük bilmiyorum ama genelde bu kadar küçük nöroloji teşhis koyamıyo genelde 5-6 aylık olmasını beklerler canım bebeğin emme reflekslerine ve kilo alımına bak kendini kasması emerkende oluyomu dikkat et inşallah gaz sancısıdır Rabbim hepimizin çocuğuna sağlık versinnCanım çişinde sıkıntı yok gibi bezi iyi ama yinede bende şüpheleniyorum. Olmazsa bi üroloğa götüreyim bir baksın. Nereye götüreceğimi şaşırdım valla.
aynen:) bizim gece degil aksamustu ve sabaha karsi deliriyoruz. nurse harveys kullaniyorum 5x2 kere. fena uyku yapiyor tedirgin oluyorumbir gece savaşçısı daha :) sab simplex ve nurse harveys damlayı dönüşümlü kullanmaya başladık, nispeten rahatladı bebeğim.
canım ben günde 4 defa 6 damla kullanıyorum. sab da öyle. oğluma uyku yapmadı hatta sanıyorum zeytinyağı içeriğinden dolayı dışkılamayı kolaylaştırıyor. ama yine de ıkınma şanpiyonu benim oğlumaynen:) bizim gece degil aksamustu ve sabaha karsi deliriyoruz. nurse harveys kullaniyorum 5x2 kere. fena uyku yapiyor tedirgin oluyorum