• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
canım hastaneden taburcu olurken reçete etmediler mi? biz taburcu olurken gaz damlası vs bikaç şey daha reçete yazdılar. ilk günler ihtiyacım olmadı ama sonrasında düzenli kullandım gaz için. doktoruna telefonla da danışabilirsin, aylık kontrolü bekleme bence.
Vermadiler henüz bir doktorumuzda yok araştıyorum

Kızlar benimkilerde bugün 1 aylık oldular. Daha hiç doktora götürmedim. Haftaya randevu aldım. Sarılık geçmedi daha, gözlerde var sanki. Bu sefer götürmedim hiç. Kızımda 3 günde 1 götürüp kan alıyorlardı çocuğum mahvolmuştu. Bu sefer daha rahatım. Yarın oğlanı işitme testi için götüreceğim. İnş hayırlısıyla atlatırız.

Benim kızımda kendini çok sıkıyor kıpkırmızı oluyor ama aglamıyor gazını çıkartıyor ama zorlanıyor bilmiyorum ilaç kullanmalımıyıö ilk cocugum tecrübesizim aylık kontrol de doktorada danışcam ama günümüze var daha
Bana da doktor aylık kontrolde yazicam dedi haftaya ama beklemedim aldım artık dayanamadım simplex aldık biz daha iyi sanki şimdi

sab simplex bizde çok işe yaradı. günde 4 defa 6 damla kullanıyoruz, birde sıcak su torbası olunca biraz rahatlıyor kuzum. elma yağını alayım madem dursun kenarda.
Canım bende de sanki biraz ise yaradi ama yine kaskatı oluyor ağlama krizi falan bizde bugün asi olduk bide 1 ay aşısı şuan iyi ama düzenli takip et ateşi çıkmasın dedi pazartesi kendi doktorumuz da kontrol var kalça çıkığı ultrasonu yapacak

Canım bende de sanki biraz ise yaradi ama yine kaskatı oluyor ağlama krizi falan bizde bugün asi olduk bide 1 ay aşısı şuan iyi ama düzenli takip et ateşi çıkmasın dedi pazartesi kendi doktorumuz da kontrol var kalça çıkığı ultrasonu yapacak
sıcak su torbasıyla ısıt, gazı olduğunda özellikle ayaklarını sırtını, poposunu ısıt bizimkini biraz rahatlatıyor. aşı için ateş yapmaz demişti hemşire. herkes başka bişey diyor sanırım

sıcak su torbasıyla ısıt, gazı olduğunda özellikle ayaklarını sırtını, poposunu ısıt bizimkini biraz rahatlatıyor. aşı için ateş yapmaz demişti hemşire. herkes başka bişey diyor sanırım
Evet onu yapıyorum canım sıcak su uyurken ayak altına koyuyorum kiraz çekirdeği almayı düşünüyorum oda iyi oluyor

Canım kalça için erken değilmi? Bende dün kıza aşı yaptırdım ve dünden beri baygın yatıyordu. Acile götürecektim ama sonra yavaş yavaş düzeldi gibi. Sarılık devam ediyor. Salıya randevu aldım inşAllah bir sıkıntı çıkmaz

Canım kalça için erken değilmi? Bende dün kıza aşı yaptırdım ve dünden beri baygın yatıyordu. Acile götürecektim ama sonra yavaş yavaş düzeldi gibi. Sarılık devam ediyor. Salıya randevu aldım inşAllah bir sıkıntı çıkmaz
Canım kendi doktorumuz 1 ay kontrolünde yapıcam dedi sağlık ocağıda bugün sordu yaptırdınmi diye bende yapmadık daha dedim erken olsa söylerdi sanırım bende bilmiyorum ama bizimki de huysuz sarilik yok gibi de sürekli emzirmeye çalışıyorum ne uyku ne bişey gerçi senin durum benden fena Allah yardımcımız olsun

Canım kendi doktorumuz 1 ay kontrolünde yapıcam dedi sağlık ocağıda bugün sordu yaptırdınmi diye bende yapmadık daha dedim erken olsa söylerdi sanırım bende bilmiyorum ama bizimki de huysuz sarilik yok gibi de sürekli emzirmeye çalışıyorum ne uyku ne bişey gerçi senin durum benden fena Allah yardımcımız olsun
Ben valla tükenmek üzereyim. Emziriyorum ve mama veriyorum. Ancak kızım sanki biberona alışıyor ve emmek istemiyor. İkisine süt yetmiyor, devamlı aç gibiler.

Ben valla tükenmek üzereyim. Emziriyorum ve mama veriyorum. Ancak kızım sanki biberona alışıyor ve emmek istemiyor. İkisine süt yetmiyor, devamlı aç gibiler.
Bende mama veriyorum ama çok nadir gece gündüz her sese ağlamaya valla memeyi dayiyorum zaten küçük yoksa toparlanmaz senin daha zor evine geçebildinmi ?

Bende mama veriyorum ama çok nadir gece gündüz her sese ağlamaya valla memeyi dayiyorum zaten küçük yoksa toparlanmaz senin daha zor evine geçebildinmi ?
Yok canım daha geçmedim. Onunda stresi var artık bunaldım. Kızım durmuyor, kıskançlık en üst seviyede. 6 seneden sonra ilgisiz kaldı, sevilmiyorum sanıyor.

Kizlar herkese gunaydinlar.dun aksam cok afedersiniz wc de peceteye bulasan sumuksu tarzi lekeler gordum.bir damlada kan.cok korktum varmi bilgisi olan bu konuda???ne oldugu zaman korkmam gerek

Kizlar herkese gunaydinlar.dun aksam cok afedersiniz wc de peceteye bulasan sumuksu tarzi lekeler gordum.bir damlada kan.cok korktum varmi bilgisi olan bu konuda???ne oldugu zaman korkmam gerek
canım merkezini ara. kan sulandırıcıyı kesebilirler, dozunu ayarlayabilirler, progestan iğne yazabilirler.. kanaman çok aşırı olmadıkça korkma ama ihmal de etme. geçmiş olsun.

canım merkezini ara. kan sulandırıcıyı kesebilirler, dozunu ayarlayabilirler, progestan iğne yazabilirler.. kanaman çok aşırı olmadıkça korkma ama ihmal de etme. geçmiş olsun.

Doktorumu aradim cnm ilkbhaftalarda herkeste olur dedi.bi nokta kadar kan vardi cnm bska yoktu.ama insani genede korkutmaya yetiyo :(((

Doktorumu aradim cnm ilkbhaftalarda herkeste olur dedi.bi nokta kadar kan vardi cnm bska yoktu.ama insani genede korkutmaya yetiyo :KK43:((
gebeliğin normal mi tüp bebek mi? gerçi farketmez ben olsam başka doktor aramaya başlamıştım. ilk haftalarda herkeste olur ne demek ya? tamam 1 damla ama tedbir almak gerekmez mi? sağlıkla kucağına al yavrunu canım, inşallah önemli bişey yoktur

gebeliğin normal mi tüp bebek mi? gerçi farketmez ben olsam başka doktor aramaya başlamıştım. ilk haftalarda herkeste olur ne demek ya? tamam 1 damla ama tedbir almak gerekmez mi? sağlıkla kucağına al yavrunu canım, inşallah önemli bişey yoktur

Tup bebek cnm.ayy niye oyle dedin simdiii iyce korktuuum:((ya oyle cok kan degil nokta kadar.cok gelse zaten durmam cnm

Tup bebek cnm.ayy niye oyle dedin simdiii iyce korktuuum:KK43:(ya oyle cok kan degil nokta kadar.cok gelse zaten durmam cnm
kork diye değil tedbir için söylüyorum. ilk mesajında sümüksü lekeler ve bir damla kan dedin diye, en doğrusunu sen bilirsin elbette.

Kızlar benimkilerde bugün 1 aylık oldular. Daha hiç doktora götürmedim. Haftaya randevu aldım. Sarılık geçmedi daha, gözlerde var sanki. Bu sefer götürmedim hiç. Kızımda 3 günde 1 götürüp kan alıyorlardı çocuğum mahvolmuştu. Bu sefer daha rahatım. Yarın oğlanı işitme testi için götüreceğim. İnş hayırlısıyla atlatırız.
benim de oglanda sarilik var kizda yok cok sukur. nasil gececek bilmiyorum 45 gunluk olduk neredeyse cocugum sapsari :( degeri kac cikti benimki 12.6

benim de oglanda sarilik var kizda yok cok sukur. nasil gececek bilmiyorum 45 gunluk olduk neredeyse cocugum sapsari :KK43: degeri kac cikti benimki 12.6
Canım bende bugün götürdüm. Kan almadılar gerek yok dediler. Benim kızda yüzünden göğüse kadar. Önemli değil dedi. İlk kızımda değer 13te sabitlenip 3 ay sürmüştü sarılık. O yüzden bu sefer götürmedim. Beslenmesi kilosu iyise gerek yok sıkıntı etmeye. 4. Günden sonra kritik değer 25 ve üstü. Sizin az merak etme. Birde sarılıkta ilk 1 hafta önemli beynin etkilenmesi için. O yüzden stres yapma geçer yakında.

Back