Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim bana da 16 da gecer dedi normali o. ama bazi bunyeler son gune kadar devam eder dedi dr um. nitekim ben de oyle oldum. insallah sansli kitle in icindesindirBen daha 10.haftadayim geçer mi ki zaman doktor 16.haftaya kadar devam eder dedi.Lavabo ile arkadaş oldum.Sınıfta cikarcam diye korkuyorum.Gün içine yayıldı kusmalarla. Allah yardimcimiz olsun inşaallah.
rabbim tez zamanda kavustursun canimGünaydın kızlar. Salı günü kızım dünyaya geldi. Ben dün akşam taburcu oldum. Kızımı kuveze aldılar. Dualarınıza onuda eklerseniz mutlu olurum
bu son haftalarda tüp bebek olduğu için halen ultrason ve hamilelik takvimi ile farklılık gösteriyor mu?Günaydın kızlar. Salı günü kızım dünyaya geldi. Ben dün akşam taburcu oldum. Kızımı kuveze aldılar. Dualarınıza onuda eklerseniz mutlu olurum
Canım valla kaşıkla falan olmuyor. Benim 2 olduğundan zaten süt yetmiyor. Benimde içimde kaldı kızımda emzirmek. 4 ay mamayla anca emzirmiştim. Bunlarda öyle oldu malesef. Herşey yiyip içiyorum ama olmayınca olmuyor.Slm kızlar sütü olup emzirenler ne güzel maşallah size kızlar benim sütüm yok bebekte sarılık olduğu gibi mama takviyesine başladım kaşık kaşık olmuyor ağlama krizine giriyor mecbur biberonla verdim ve sonuç memeyi istememeye başladı, ama zaten başından beri sütümde azdı benim iki göğüssü sağımda en fazla 50cc çıkarıyorum oda 6 saat hiç sağmazsam anca, süt artırıcı her şeyi denedim ne yapacağım bilmiyorum memede hep uyuyor emmek isyemiyor ofof halbuki en büyük hayalimdi bebeminkoşup gelip memeye yapışması
Canım nasıl oldu kızın? Çıktımı eve?Günaydın kızlar. Salı günü kızım dünyaya geldi. Ben dün akşam taburcu oldum. Kızımı kuveze aldılar. Dualarınıza onuda eklerseniz mutlu olurum
Gözün aydın canım Rabbim sağlıkla büyütmeni nasip etsin kızının durumu kilosu nasıl iyimi emiyomuGünaydın kızlar. Salı günü kızım dünyaya geldi. Ben dün akşam taburcu oldum. Kızımı kuveze aldılar. Dualarınıza onuda eklerseniz mutlu olurum
Benim bebeğim ultrasonlarda hep haftası ile uyumlu gidiyordu.bu son haftalarda tüp bebek olduğu için halen ultrason ve hamilelik takvimi ile farklılık gösteriyor mu?
Şükürler olsun iyi canım. Bugün taburcu oldu evdeyim.Canım nasıl oldu kızın? Çıktımı eve?
Teşekkür ederim canım. Şükürler olsun kızım iyi. 3 kilo dogduGözün aydın canım Rabbim sağlıkla büyütmeni nasip etsin kızının durumu kilosu nasıl iyimi emiyomu
canım benimki de hem gazı var hem kakasını yapamıyor. bir sürü gaz damlası denedik yine ilk kullandığım en iyisiydi ona döndüm. anne sütünü arttıran bir bitki karışımı tavsiye ettiler, içinde anason, rezene vs var. bebeğe de geçer, rahatlar dediler, inşallah fayda görürsem yazarım da sende alırsın.emily07 canım gözün aydın Sağlıkla büyüt
Benim gaz problemi tavan gaz yapacak bişey yemiyorum hsttackddrn bişey yemiyorum yani tavuk suyuna çorba yayla çorbası dere otu böyle ama gazlı bebem of ki of günde 2 saat anca uyuyabiliyorum
Canım ben öyle bir çay kullanıyorum anason ıhlamur muskat rezene bide kaynadıktan sonra kapatıp koyu yeşil bir ot koyuyorum adını bilmiyorum ama eltim yaptırmıştı aktarda günde iki kere içmeye çalışıyorum ilk zamanlar iyiydi de son 1 hafta açıkçası bende çok icemedim Fırat bulup yapamadım ama dün yine içmeye başladım bakalım bide zeytinyağı ve elmaygai bir damla ayaklarına ve göbeğine masaj yapıyorum dunden bericanım benimki de hem gazı var hem kakasını yapamıyor. bir sürü gaz damlası denedik yine ilk kullandığım en iyisiydi ona döndüm. anne sütünü arttıran bir bitki karışımı tavsiye ettiler, içinde anason, rezene vs var. bebeğe de geçer, rahatlar dediler, inşallah fayda görürsem yazarım da sende alırsın.
Yarın Doğum yapacağım bu sabah yine kustumcanim bana da 16 da gecer dedi normali o. ama bazi bunyeler son gune kadar devam eder dedi dr um. nitekim ben de oyle oldum. insallah sansli kitle in icindesindir
Canım Allah yardımcın olsun. İnşallah klasik mide bulantılarındandır onlar max 16. Haftada geçiyor. Benim midem çok rahatsızdı tüm hamileliğim boyunca. Sürekli gazım vardı. Sabahları da kusuyordum. Doktorum 2 haftada bir gastroya gönderip serum bağlatıyordu biraz rahatlayayım diye. Öyle böyle 9 ayı tamamladım yarın Doğum yapacağım inşallah. Benim ikiz olduğu içim belki bu kadar zor geçti. İnşallah senin öyle olmaz.Ben daha 10.haftadayim geçer mi ki zaman doktor 16.haftaya kadar devam eder dedi.Lavabo ile arkadaş oldum.Sınıfta cikarcam diye korkuyorum.Gün içine yayıldı kusmalarla. Allah yardimcimiz olsun inşaallah.
böyle şeyleri takip etmek çok zor haklısın. uykuya bile zaman ayıramıyorken bitki çayı gelmiyor insanın aklına.Canım ben öyle bir çay kullanıyorum anason ıhlamur muskat rezene bide kaynadıktan sonra kapatıp koyu yeşil bir ot koyuyorum adını bilmiyorum ama eltim yaptırmıştı aktarda günde iki kere içmeye çalışıyorum ilk zamanlar iyiydi de son 1 hafta açıkçası bende çok icemedim Fırat bulup yapamadım ama dün yine içmeye başladım bakalım bide zeytinyağı ve elmaygai bir damla ayaklarına ve göbeğine masaj yapıyorum dunden beri
Bn bir çay kaşığı veriyorum yani 10 15 damlaZincoyu dr benim oğlanada yazdı günde 3 kez 4 damla dedi ama ile yaramıyo sanki sen nasıl veriyosun acaba, bide hep mi vereceğiz bu damlayı yoksasıkıntı yaşadığımız günlerde mi
Canım çok keskin kokusu var yani ondan sonra pirt yaptı ama sürekli kullanmıyorum çok krize girince şimdi simplex aldık bugün kullanmaya başladım ,5 damla veriyorum günde toplam 15 şuan iyi gibi bakalım iletişim için ne olurböyle şeyleri takip etmek çok zor haklısın. uykuya bile zaman ayıramıyorken bitki çayı gelmiyor insanın aklına.
acı elma yağını bende duydum, henüz denemedim işe yarıyor mu?
sab simplex bizde çok işe yaradı. günde 4 defa 6 damla kullanıyoruz, birde sıcak su torbası olunca biraz rahatlıyor kuzum. elma yağını alayım madem dursun kenarda.Canım çok keskin kokusu var yani ondan sonra pirt yaptı ama sürekli kullanmıyorum çok krize girince şimdi simplex aldık bugün kullanmaya başladım ,5 damla veriyorum günde toplam 15 şuan iyi gibi bakalım iletişim için ne olur
canım hastaneden taburcu olurken reçete etmediler mi? biz taburcu olurken gaz damlası vs bikaç şey daha reçete yazdılar. ilk günler ihtiyacım olmadı ama sonrasında düzenli kullandım gaz için. doktoruna telefonla da danışabilirsin, aylık kontrolü bekleme bence.Benim kızımda kendini çok sıkıyor kıpkırmızı oluyor ama aglamıyor gazını çıkartıyor ama zorlanıyor bilmiyorum ilaç kullanmalımıyıö ilk cocugum tecrübesizim aylık kontrol de doktorada danışcam ama günümüze var daha