• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
canım bende avent almıştım ama akış hızı çok hızlı olduğu için hava yutuşu da çok oluyor. browns daha iyi ama onun da temizliğinden nefret ettim
Ya fark ediyorum bazen çocuk çekmeden gidiyor gibi dışarı çıkıyor ne yapsam bilemedim çok kullanmıyorum ama yine de sagdigim sütte falan kullanıyorum günde 3 kez falan

Ya fark ediyorum bazen çocuk çekmeden gidiyor gibi dışarı çıkıyor ne yapsam bilemedim çok kullanmıyorum ama yine de sagdigim sütte falan kullanıyorum günde 3 kez falan
canım ben 3 çeşit biberon aldım. yavaş akış falan yazıyordu hep. ama hepsi gayet akıtıyor bence. bebeklerde anne memesinden uğraşıp çekmekle uğraşmak istemeyecekler bence. sürekli sağmak zor geliyor, parçalarını sök temizle, kullan yine temizle vs.. biberondan da bıktım, kaynatıyorum sürekli. sütüm yetse hiç mama falan vermeyeceğim.

canım ben 3 çeşit biberon aldım. yavaş akış falan yazıyordu hep. ama hepsi gayet akıtıyor bence. bebeklerde anne memesinden uğraşıp çekmekle uğraşmak istemeyecekler bence. sürekli sağmak zor geliyor, parçalarını sök temizle, kullan yine temizle vs.. biberondan da bıktım, kaynatıyorum sürekli. sütüm yetse hiç mama falan vermeyeceğim.
Benimki de küçük doğdu doktor emzir üstüne sağ bide öyle ver dedi kilo için ondan dolayı yorulup çekemiyordu şimdi daha iyi ama yine de 1 ay olana kadar diyorum böyle devam edeyim kilo alması bakımından

Benimki de küçük doğdu doktor emzir üstüne sağ bide öyle ver dedi kilo için ondan dolayı yorulup çekemiyordu şimdi daha iyi ama yine de 1 ay olana kadar diyorum böyle devam edeyim kilo alması bakımından
sarılık riskinden dolayı da aç kalmamaları gerekiyor ya tatlım. geçecek bu günler inşallah, evlatlarımıza kavuştuk ya gerisi gelir..

Cnm bnm aldığımda da aynısı yazıyor. Yalnız iki gündür zinco kullanıyorum gaz problemimiz bitti denecek kadar kaka olayında rahatladık. Dr.brawns biberon aldım deliksiz uyuduk .gaz oluşumunu engelleyici .19.90 düşmüş e bebekte. Bn emzirmiyorum sutum yok 2.5 saatte bir 90 cc mama cnm
Benimde dr brawns du avente geçmiştim oğlanın boğazında kalıyo diye. Sütün kesildimi neden yok? Benimde gidiyor sanki çok stresteyim çünkü :(

canım hepsinde oy kullandım. allah bekleyen tüm hemcinslerime nasip etsin, çabucak evlatlarınıza kavuşmanızı dilerim ancak şunu da söylemeliyim, bu işin istatistiği yok. ilk seferde çok eşelemiş, yüzdelere vs çok takılmıştım, tutmadı.. ikincide çok rahat nasipse olacak kafasındaydım ve hiç stres yapmadım, tuttu.

canım hepsinde oy kullandım. allah bekleyen tüm hemcinslerime nasip etsin, çabucak evlatlarınıza kavuşmanızı dilerim ancak şunu da söylemeliyim, bu işin istatistiği yok. ilk seferde çok eşelemiş, yüzdelere vs çok takılmıştım, tutmadı.. ikincide çok rahat nasipse olacak kafasındaydım ve hiç stres yapmadım, tuttu.
Çok teşekkürler. İstatistikten ziyade burada yaşa ya da denemeye takılıp vazgeçmeye karar veren insanları biraz daha olsa cesaretlendirebilmek. Kimin birinci de kiminin beşincide, kimi 25 yaşında kimi de 40 yaşının üzerinde. Bu tedaviye başlamış herkesi umutlandıracaktır inş. :dua:

hayirrrrrr :skandal: bişey yiyemiyorum ki gün boyu devam ediyo bulantı ve sabah öğürmeler.Ben yiyemeyince nasıl beslenecek yavrucuklar :KK42: Benim vücut sinyal vermeye başladı şimdiden Allahım sen yardımcımız ol su bile midemi bulandiriyor Ben de on ikinci haftada geçer diye avutuyordum kendimi eyvahhh.
Çok sağol arkadaşım cevap için.Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin.Bahtlari güzel olsun inşallah :dua:
kactasin canim su an? zofer kullan doktoruna sorarak. ben 5. aydan sonra rahat ettim allah yardimcin olsun. cok kilo vermistim su dahi icemiyodum. annemin esimin kokusundan bile igreniyodum evde yenek pismiyodu. sabret onlarin kokusunu cekince hepsini unutuyosjn.

kactasin canim su an? zofer kullan doktoruna sorarak. ben 5. aydan sonra rahat ettim allah yardimcin olsun. cok kilo vermistim su dahi icemiyodum. annemin esimin kokusundan bile igreniyodum evde yenek pismiyodu. sabret onlarin kokusunu cekince hepsini unutuyosjn.
Ben daha 10.haftadayim geçer mi ki zaman doktor 16.haftaya kadar devam eder dedi.Lavabo ile arkadaş oldum.Sınıfta cikarcam diye korkuyorum.Gün içine yayıldı kusmalarla. Allah yardimcimiz olsun inşaallah.

Bizde de iki gündür gaz problemi tavan yaptı ama doktor 1 ay olmadan bişey vermem dedi 21 günlük şimdi artık çocuk kıpkırmızı oluyor senin dediğin gibi günde 1 kere mama veriyorum içine zeytinyağı koydum çok etkili olmadı bide masaj yaptım acaba şu kimyonlu suyu yapsam mı valla bilmiyorum :KK43: bide avent biberon kullanıyorum ben sütümü sahip verdiğim de acaba bu Dr brawns daha mı iyi
Yap cnm kimyon ver rahatlatir.zinco da bnmkiler de sabah akşam kaka yaptırıyor. Doktorlara değil bebeğine bak sen.dr.browns biberon etkili normal biberon daki hava aşırı gaz yapior .valla biz nanede veriyoruz.yoksa gazdan çatlar cocuklar

Günaydın kızlar. Bende şimdi hastaneye gidiyorum. Saat 07:00 de yatışım yapılacak. 08:30-10:00 arası doğum yapacağım. Dualarınıza beni de eklerseniz mutlu olurum.
Hayırlı doğumlar canım. Sağlıkla kavuş inşAllah bebeğine. Güzel haberlerini bekliyoruz

Yap cnm kimyon ver rahatlatir.zinco da bnmkiler de sabah akşam kaka yaptırıyor. Doktorlara değil bebeğine bak sen.dr.browns biberon etkili normal biberon daki hava aşırı gaz yapior .valla biz nanede veriyoruz.yoksa gazdan çatlar cocuklar
Cnim kimyonu tam olarak nasil veriyosun bnde vericem dayanamiyorum

Günaydın kızlar. Bende şimdi hastaneye gidiyorum. Saat 07:00 de yatışım yapılacak. 08:30-10:00 arası doğum yapacağım. Dualarınıza beni de eklerseniz mutlu olurum.
Hadi bi sen kaldın sağlıkla kucağına al insallah bebeğini. Rabbim yardımcın olsun

Doğum yapan arkadaşlarım hayırlı olsun gözleriniz aydın sağlıkla büyütün inşallah yavruşlarınızı. Benimde pazar gecesi nişanım geldi ve belime sancı vurmaya başladı pazartesi ağrılı geçti gece 12 gibi de suyum geldi azar azar hastaneye gittik hemen. Sabah 4 te de hayırlısıyla kucağıma aldım oğluşumu. Dün akşam eve geldik iyiyiz çok şükür ikimizde yanlız sütüm geliyo ama tam yeterli gelmediği için hipp veriyoruz. Hepimizin bol bol sütleri olsun inşallah :emir_bebek:doğum yapacaklara da Rabbim tez vakitte hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah :KK200:

Slm kızlar sütü olup emzirenler ne güzel maşallah size kızlar benim sütüm yok bebekte sarılık olduğu gibi mama takviyesine başladım kaşık kaşık olmuyor ağlama krizine giriyor mecbur biberonla verdim ve sonuç memeyi istememeye başladı, ama zaten başından beri sütümde azdı benim iki göğüssü sağımda en fazla 50cc çıkarıyorum oda 6 saat hiç sağmazsam anca, süt artırıcı her şeyi denedim ne yapacağım bilmiyorum memede hep uyuyor emmek isyemiyor ofof halbuki en büyük hayalimdi bebeminkoşup gelip memeye yapışması

Cnm bnm aldığımda da aynısı yazıyor. Yalnız iki gündür zinco kullanıyorum gaz problemimiz bitti denecek kadar kaka olayında rahatladık. Dr.brawns biberon aldım deliksiz uyuduk .gaz oluşumunu engelleyici .19.90 düşmüş e bebekte. Bn emzirmiyorum sutum yok 2.5 saatte bir 90 cc mama cnm
Zincoyu dr benim oğlanada yazdı günde 3 kez 4 damla dedi ama ile yaramıyo sanki sen nasıl veriyosun acaba, bide hep mi vereceğiz bu damlayı yoksasıkıntı yaşadığımız günlerde mi

Back