• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Kızlar merhaba bende dün öglen dogum yaptım kızım 3860 kg dogdu çok agrım var zor hareket ediyorum bugunde taburcu olduk sütümü getiremedik daha dogrusu meme ucumda yok tutamıyor bebalac mama verdim süt için ugraşıyorum valla
Canım gözünüz aydın Allah analı babalı büyüt inşallah amin Allah banada sağ salim doğumla kucağıma almayi nasip eder inşallah

Kızlar merhaba bende dün öglen dogum yaptım kızım 3860 kg dogdu çok agrım var zor hareket ediyorum bugunde taburcu olduk sütümü getiremedik daha dogrusu meme ucumda yok tutamıyor bebalac mama verdim süt için ugraşıyorum valla
Maşşallah subhanallah prensese :nazar::nazar::nazar::emir_bebek:Rabbim inşallah sağlıkla büyütmeni nasip etsin çok çok gözlerin aydın canım inşallah sütünde bereketiyle tez zamanda fazlalaşır :dua:

kizla bende dun dogum yaptim cok guzel ve tarifsizmis bu duygu Allah isteyen herkeze nasip etsin...fakat uyandiramiyorum emzirmek icin sutum az az geliyo henuz ne onerirsiniz
Maşşallah :nazar::nazar::nazar::emir_bebek:Ne güzel Rabbim yavrunu sağlıkla büyütmeni nasip etsin gözlerin aydın canım sana kendimce oğlumda uyguladığım taktiği söyleyeyim ayak parmaklarını ovala altını genelde her emzirmeden önce aç uyanır gibi oluyo hafifçe olsada burnunu sık bi ağzına meme ucunu koyduğunda kulak arkasına parmağınla ovala böyle böyle uyanacak benim oğlumda ilk zamanlar çok zor uyandırıyordum ama bi şekilde emzirmeye çalışıyodum çünkü sarılık riski çok artıyo uyuyan bebekte sık sık emzirmek gerekiyor

kizla bende dun dogum yaptim cok guzel ve tarifsizmis bu duygu Allah isteyen herkeze nasip etsin...fakat uyandiramiyorum emzirmek icin sutum az az geliyo henuz ne onerirsiniz
Süt için ben dereotu hoşaf bide bitki çayı var onu içiyorum bol su bide canım bende uandiramiyorum valla zorla oda altını açıyorum çimdik atıyorum ayak altına öyle yani canım mecburen uyandırmak zorundayız sarılık riski var

Canım meme ucu cikarmak için 10 cclık bi enjektör al iğnesini at iğne takılanyerden baş kısmını kes tahris etmemek için kestiğin yeri yak düzleştir, sonra meme başına kestiğin yeri koy ve enjektör ile çektir meme ucunu çok güzel çıkarıyor canım

Canım meme ucu cikarmak için 10 cclık bi enjektör al iğnesini at iğne takılanyerden baş kısmını kes tahris etmemek için kestiğin yeri yak düzleştir, sonra meme başına kestiğin yeri koy ve enjektör ile çektir meme ucunu çok güzel çıkarıyor canım
Tşkler cnm yarın ilk iş nöbetci eczane bulmak olcak

Hayırlı olsun gözünüz aydın kızlar.Rabbim inşallah sağlıkla büyütmenizi nasip etsin. :nazar::nazar::nazar:Darısı başımıza

Canım gözün aydın, darısı bana olsun inşAllah. Oğlumuda alıp geleyim :KK43: bende evolvia kullanıyorum kıza ve gayet memnun kaldım, gazı hemen çıkarıyor. Sütüm az oğlana sağmaya çalışıyorum. Aynen ağrılarım çok fazla. Hem 2. Sezeryan hem de ikiz olunca kat kat fazla geldi bu sefer ağrı. Birde dediğin gibi yine hamile gibiyim. Kocaman bir karın var
Can'ım inş oğluna en kısa zamanda kavuşursun üzülme Dualarım seninle Allah büyük. Çok şükür sütüm geldi kızları günde 4-5 kere emzirmeye gayret ediyorum emiş güçleri yavaş ama evolvia yı güzel içiyorlar 2 - 2:30 saat ara ile veriyoruz makina gibi olduk ama hiç şikayetçi değilim bilakis çok mutluyum. Karın Ağrı'larım var hala karnım şiş hamile gibiyim. birkaç gün sonra korse takıcam inş. Pztesi Dr götürücem kontrolü var kuzularımın.Bu arada doğum yapan arkadaşları kutlarım sağlıkla büyütün yavrularımızı. Doğum yapacaklara Allah güç kuvvet versin inş.

Ya ben çıldırmak üzereyim :(( oğlum devamlı meme istiyo memedeyken uyuyo yerine koyarken uyanıyo. Ve ictigi bütün sütü kusuyo. Resmen yarım saatte bir meme vermedigimde susmuyo. Bissuru emzik denedim avent soothie sevdi ama süt gelmedigini anladiginda bırakıyo. Kakasıni çişini yapiyo. Bana fikir verin nolur resmen bi kac saat uykuyla duruyorum.

Ya ben çıldırmak üzereyim :KK43:( oğlum devamlı meme istiyo memedeyken uyuyo yerine koyarken uyanıyo. Ve ictigi bütün sütü kusuyo. Resmen yarım saatte bir meme vermedigimde susmuyo. Bissuru emzik denedim avent soothie sevdi ama süt gelmedigini anladiginda bırakıyo. Kakasıni çişini yapiyo. Bana fikir verin nolur resmen bi kac saat uykuyla duruyorum.
Canım uyku konusunda valla bende kötüyüm 2 saate emzirwyim diyorum ama uyanıyor bazen kendi emmesi altını temizle 1 saati geçiyor o uyuyor ben onu kontrol ederken yine saat geçiyor kakasını çisini yapması iyi besleniyor demek ki hem sarılık riski de azalir Allah sabır versin canım vallahi

Bende de durum aynı. Sağip veriyordum ama yavaş yavaş emzirme ye de alıştırmaya çalıştım. Bugün tam anlamıyla emdi ama iki saat boyuncà emdi ve memeyi zor bıraktı. Herkesin bebegi bu kadar uzun süre emiyormu acaba

Ya ben çıldırmak üzereyim :KK43:( oğlum devamlı meme istiyo memedeyken uyuyo yerine koyarken uyanıyo. Ve ictigi bütün sütü kusuyo. Resmen yarım saatte bir meme vermedigimde susmuyo. Bissuru emzik denedim avent soothie sevdi ama süt gelmedigini anladiginda bırakıyo. Kakasıni çişini yapiyo. Bana fikir verin nolur resmen bi kac saat uykuyla duruyorum.
Reflu olabilir cnm .bn ikizleri iki saatte bir besliyorum.ilk önce huysuzlarda ama alıştılar. Birde mamasina bir çay kasigi anason koyuyorum rahatlatıyor. Her bebek kusar fazlasını çıkarıyor .kusmasi fiskirarakmi yoksa azmi

Bende de durum aynı. Sağip veriyordum ama yavaş yavaş emzirme ye de alıştırmaya çalıştım. Bugün tam anlamıyla emdi ama iki saat boyuncà emdi ve memeyi zor bıraktı. Herkesin bebegi bu kadar uzun süre emiyormu acaba
Canım 2 saat çok değil mi o kadar süre bana hastanede önce 15 er dakika iki meme demisleedi bende ikisini de emzirmeye çalışıyorum yada bir sag meme ise diğer emzirme sol meme de yapıyorum bende sagdim.bugun çoğalması için tavsiye ediyorlar

Mama veren anneler bişey soracağım da bana hastanede mama veren yenidoğan hemşiresi 30 CC demişti sonra 35 ve 40 CC dönersin demişti ben çok mama vermedim ama gün içinde 1-2 defa veriyorum ve 30 CC veriyorum evolvia 1 orda hazırlama kısmında ilk haftalar içinde 3 ölçek 90 CC su yazıyor ama ben 1 ölçek 30 CC yapıyorum dogruu acaba?

Reflu olabilir cnm .bn ikizleri iki saatte bir besliyorum.ilk önce huysuzlarda ama alıştılar. Birde mamasina bir çay kasigi anason koyuyorum rahatlatıyor. Her bebek kusar fazlasını çıkarıyor .kusmasi fiskirarakmi yoksa azmi
Fışkırarak cnim emmdigini komple çıkarıyo :(

Canım 2 saat çok değil mi o kadar süre bana hastanede önce 15 er dakika iki meme demisleedi bende ikisini de emzirmeye çalışıyorum yada bir sag meme ise diğer emzirme sol meme de yapıyorum bende sagdim.bugun çoğalması için tavsiye ediyorlar
Yavaş yavaş dinlenerek içiyor. Biraz da keyif yapıyor galiba. 15 dk versem de doymuyor aranıyor surekli

Back