• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Kızlar ben dün öğlen saat 12:30 da genel anestesi sezeryan ile doğum yaptım kızlarım akşam 20 ye kadar küvezde kaldı sonra odamıza getirdiler .yanımdalar ikiside çok tatlılar maşallah biri 2600 kusur diğeri 2400 kusur doğdu sütüm çok gelemedi henüz uğraşıyorum inş artacak evolvia 1 mama veriyoruz şu an. Allah nasip ederse cuma çıkıcaz hastaneden.
Çok çok Gözlerin aydın canım :nazar::nazar:Maşşallah :emir_bebek::emir_bebek:ikizlerine :dua:Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin :anne:

Kızlar pazartesi sabah doğum yaptım.epidural çok şükür bir sorun yaşadmadim bebis 2.240 doğdu yanımda hep sık emzirmeye çalışıyorum hatta makine ile önden çekip süt gelince hemen onu alıp emziriyom küçük yoruluyor diye günde 3 kere mama takviyesi yaptılar evolvia 1 gaz yapmadı şükür aç kalıyor dedi hemşire o yüzden mama takviyesini arttırdı çünkü bugün inşallah çıkacağız 2100 olmuş kilosu ben uzun emziriyom diye geliyor sanıyorum ama doymuyor yavrum huysuzlaniyor haftası da küçük hepiniz sağlıkla alın inşallah kucağınıza rabbim sorunu olana şifa versin inşallah
Canım Maşşallah :nazar:Rabbim yavrunu sağlıkla büyütmeni nasip etsin :dua:bak korktuğun gibi olmadı Maşşallah yavrun yanında:anne::emir_bebek: çok çok gözlerin aydın :KK200:

Kızlar ben dün öğlen saat 12:30 da genel anestesi sezeryan ile doğum yaptım kızlarım akşam 20 ye kadar küvezde kaldı sonra odamıza getirdiler .yanımdalar ikiside çok tatlılar maşallah biri 2600 kusur diğeri 2400 kusur doğdu sütüm çok gelemedi henüz uğraşıyorum inş artacak evolvia 1 mama veriyoruz şu an. Allah nasip ederse cuma çıkıcaz hastaneden.
canım hayırlı olsun ne kadar sıklıkla emziriyorsun benim de en çok dert ettiğim şey doğumdan sonra süt gelmezse olayı.

Kızlar mrb okuyamıyorum şuanda, doğum falan yapan varmı bilmiyorum. Biz hala hastanedeyiz. Oğluma antibiyotik tedavisi başlanmış, ciğerinde su varmış. Solunum sıkıntısı vs..akşam görmeye gideceğim inş. Kızım iyi yanımda, sütüm gelmediği için mama veriyorum. Yoksa sarılık başlıyor kızlar. Sakın vermemezlik yapmayın. Kendimde emziriyorum önce en azından ilk sütü alsın diye 1 damlada olsa vermeye çalışıyorum. Oğlan içinde istemişler sağıp getirin diye ama olmadığı için daha hiç yollayamadım :KK43: lütfen dua edin.
Cnim en onemli sey moral. Lutfen sakin ol hersey guzel olucak

canım hayırlı olsun ne kadar sıklıkla emziriyorsun benim de en çok dert ettiğim şey doğumdan sonra süt gelmezse olayı.
Benim hastanede sütüm var sanıyordum ama yokmuş valla orda çorba ve patates püresi yemekten süt gelmez zaten eve geldik bugün duş aldım pamuklu bezle sıcak kompleks yaptım dere otu roka tavuk suyu çorba hoşaf rezene çayı ve bide karışık bı bitki cayi yaptı eltimler deneyimliler allah razı olsun resmen goguslerim büyüdü ve sürekli bebeği elimden geldiğince emziriyom dün hastanede ağladım.doktor buna süt gelmiyr kuveze alalım riskli vs dedi bir sürü giderseniz de geri gelirsiniz mama verin dedi inan ben ağladıkça emzirdim sinirimden bugün daha iyiyiz çok şükür ama gerçekten zorla veriyorum uyandırıp başka çare yok zaten minnak :)

Yenidunya3 Yenidunya3 Umutlarimvar1600 Umutlarimvar1600 AdaNiL1234 AdaNiL1234 leylak04 leylak04 gözünüz aydın sağlıkla büyütün yavrularınızı,rabbim onlara uzun sağlıklı bir ömür nasip etsin inşallah bahtlarıda güzel olsun :nazar::nazar::nazar:

Başka doğumu olan oldumu ?kaçırdıysam bilmiyorum .

Bende inşallah yarın sabah epidural sezeryanla kızıma kavuşacağım dualarınıza ihtiyacım var.

Kızlar pazartesi sabah doğum yaptım.epidural çok şükür bir sorun yaşadmadim bebis 2.240 doğdu yanımda hep sık emzirmeye çalışıyorum hatta makine ile önden çekip süt gelince hemen onu alıp emziriyom küçük yoruluyor diye günde 3 kere mama takviyesi yaptılar evolvia 1 gaz yapmadı şükür aç kalıyor dedi hemşire o yüzden mama takviyesini arttırdı çünkü bugün inşallah çıkacağız 2100 olmuş kilosu ben uzun emziriyom diye geliyor sanıyorum ama doymuyor yavrum huysuzlaniyor haftası da küçük hepiniz sağlıkla alın inşallah kucağınıza rabbim sorunu olana şifa versin inşallah
Amin inş. Canım rabbim şifa versin bebelerimize, benimde bebeğimin sarılığı geçti fakat enfeksiyon çıktı antibiyotik başladılar enfeksiyon kaynağına doğum esnasında olmuş olabilir diyolar, sanki hastanede kaldıkça bişi çıkıyo ama antibiyotiği 1 haftaya tamamlamadan çıkarmayacaklarmış salı taburcu oluruz inş. Dua edin bizede :KK42:

Yenidunya3 Yenidunya3 Umutlarimvar1600 Umutlarimvar1600 AdaNiL1234 AdaNiL1234 leylak04 leylak04 gözünüz aydın sağlıkla büyütün yavrularınızı,rabbim onlara uzun sağlıklı bir ömür nasip etsin inşallah bahtlarıda güzel olsun :nazar::nazar::nazar:

Bende inşallah yarın sabah epidural sezeryanla kızıma kavuşacağım dualarınıza ihtiyacım var.
Çok sağol canım rabbim hepimizin evlatlarına uzun sağlıklı bi ö
mür nasip etsin analı babalı büyüsünler inş. Sende yarın sağlıkla al bebeğini kucağına inş.dualarımız seninle

Amin inş. Canım rabbim şifa versin bebelerimize, benimde bebeğimin sarılığı geçti fakat enfeksiyon çıktı antibiyotik başladılar enfeksiyon kaynağına doğum esnasında olmuş olabilir diyolar, sanki hastanede kaldıkça bişi çıkıyo ama antibiyotiği 1 haftaya tamamlamadan çıkarmayacaklarmış salı taburcu oluruz inş. Dua edin bizede :KK42:
Çok geçmiş olsun canım Rabbim daha beterinden korusun yavrunu :dua:tez vakitte şifasını versin Bu Arada farkettimde normal Doğum yapacağım için grubun en son annesi ben olacam galiba herşey yolunda gidiyo bugün doktora gittim sancıda çıkmadı hayırlısı bende artık sabırsızlanıyorum bebeğimi bir an önce kucağıma almak istiyorum

Yarın sabah dogumum var kızlar ama bebegim bugun hareketsiz gibi korktum biraz
Kızlar hayırlı doğumlar diliyorum. Bende oğlumu gördüm az önce çok şükür daha iyi.

Çok geçmiş olsun canım Rabbim daha beterinden korusun yavrunu :dua:tez vakitte şifasını versin Bu Arada farkettimde normal Doğum yapacağım için grubun en son annesi ben olacam galiba herşey yolunda gidiyo bugün doktora gittim sancıda çıkmadı hayırlısı bende artık sabırsızlanıyorum bebeğimi bir an önce kucağıma almak istiyorum
Sağol canım, geç olsun güç olmasın sağlıkla gelsin bebeğin inş.

Yarın sabah dogumum var kızlar ama bebegim bugun hareketsiz gibi korktum biraz

Ayyy benim gibi sende karışık duygular içindemisin,heyecan azıcık korku ,benimkide hiç durmuyor hiç rahat değilim ağrılarım var kasılmalarım var ama yinede son gecemiz diye duygusallıkta var karmakarışığım. Korkma canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Çok sağol canım rabbim hepimizin evlatlarına uzun sağlıklı bi ö
mür nasip etsin analı babalı büyüsünler inş. Sende yarın sağlıkla al bebeğini kucağına inş.dualarımız seninle

Kızlar hayırlı doğumlar diliyorum. Bende oğlumu gördüm az önce çok şükür daha iyi.

Allah razı olsun kızlar , yenidünya senin adına da çok sevindim rabbim tez vakitte yavrunla evine gitmeyi nasip etsin inşallah.

Gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün bende evolviya mama desteği yapıyorum şuan iyi gibi
Kizlar gozunuzaydin. Rabbim bebeklerinizi saglikla buyutmeyi nasip etsin.

Kızlar mrb hepimizden alıntı yapamadım tebrik edenler tek tek Tşk ederim biz dün hastaneden çıktık kızlarımla evdeyiz çok mutluyum bakmaya doyamıyorum aşklarıma. Çok kötü karın içi Ağrı'larım var ayaklarım şiş karnım bir çocuk içerde kalmış gibi şiş duruyor. İkiz bakımı çok zor kayınvalidem eltim eşim zor yetişiyoruz Allah onlardan razı olsun. Sütüm geldi çok şükür yavrularım prematüre bebiş yavaş çekiyorlar sütümü. Evolvia 1 mama veriyoruz iki iki buçuk saatte bir.

Kızlar mrb hepimizden alıntı yapamadım tebrik edenler tek tek Tşk ederim biz dün hastaneden çıktık kızlarımla evdeyiz çok mutluyum bakmaya doyamıyorum aşklarıma. Çok kötü karın içi Ağrı'larım var ayaklarım şiş karnım bir çocuk içerde kalmış gibi şiş duruyor. İkiz bakımı çok zor kayınvalidem eltim eşim zor yetişiyoruz Allah onlardan razı olsun. Sütüm geldi çok şükür yavrularım prematüre bebiş yavaş çekiyorlar sütümü. Evolvia 1 mama veriyoruz iki iki buçuk saatte bir.
Canım gözün aydın, darısı bana olsun inşAllah. Oğlumuda alıp geleyim :( bende evolvia kullanıyorum kıza ve gayet memnun kaldım, gazı hemen çıkarıyor. Sütüm az oğlana sağmaya çalışıyorum. Aynen ağrılarım çok fazla. Hem 2. Sezeryan hem de ikiz olunca kat kat fazla geldi bu sefer ağrı. Birde dediğin gibi yine hamile gibiyim. Kocaman bir karın var

Kızlar sarılık sorunu olan varmı? Bizde varda sürekli emzirmek istiyorum ama uyandırmak zor oluyor varmı tavsiyesi olan

Back