- 23 Şubat 2010
- 1.405
- 900
- 323
canım ben ilk 2 sini medicanada yaptım. sonuncuyu yani bu hamile kaldığım denemeyi centrumda yaptırdım. arkadaşım da orda yaptırdı ve hamile kaldı onun için centrumu tercih ettim. Birde Recai hoca benim istediğim herşeyi yaptı onun için memnun kaldım. ama centrumdan memnun kalan da var memnun kalmayanda. Açıkçası herşeyi iyi diyemem ama önemli olan deneyim ve laboratuvarının iyi olması onun için diğer olumsuzlukları önemsemedim. zaten sonuç pozitif olunca insan memnun kalıyor :) inşallah sen de senin için hayırlısı neresiyse orayı tercih edersin.ben de geçen ay tüp bebek tedavisi oldum, yumurta çoktu ama sadece 5i döllendi embriyolarinda durumu iyi değildi 3. gün transfer ettiler o yüzden pgt de yapamadik, dondurmak için de kalmadi. Hangi klinikte yapildi sizin tüp bebek ? ben ankara hrsde yaptirdim, tekrar oraya gitmek istemiyorum
Canım demekki belli bir haftadan sonra böyle oluyorkızlar biraz canım sıkkın kızım 15 günde sadece 200 gram almış. bayramdan önce gittiğimde de 15 günde 200 gram almıştı. oğlanla aralarında 100 gram fark vardı şimdi 400 gram olmuş. oğlan 15 günde 400 gram almış. çok canım sıkkın doktorum haftaya tekrar görmek istiyorum kızın gelişimi neden böyle oldu kontrol altına alıcam dediaranızda böyle olan var mı? bu arada 30. haftadayım kız 1310 oğlan 1750
canım senin kaçıncı haftadan sonra kilo alımları azaldı? benim kız biraz sıkışmış doktor öyle dedi sanırım kilo alımının az olmasında onun da etkisi var çünkü oğlan tosun olmuş bildiğin önden önden gidiyor.Canım demekki belli bir haftadan sonra böyle oluyorşuan bizimde öyle önce 100-150 grdı fark. Şimdi 400-500 gr diyor. Benimde akşam canım sıkıldı. Dedi bakalım ona göre beklemeyelim. Herhalde 18inde olur doğumum. 2100 e 2400 lü şuan. En son 2019 a 2154 demişlerdi. Hiç almamışlar neredeyse
Canım sanki 28 den sonra oldu. Çünkü öncesinde ikiside haftasıyla uyumluydu. Sonra fark oluşmaya başladı. Benimde oğlan geride, kız haftasıyla uyumlu. Alt tarafta olan gelişmiyor sanki. Akşam baya moralim bozuktu ama nette okuyunca ikiz annelerinden falan sıkıntı yok gibi. Sende görürsün inşAllah 2 üstünü. Moralimizi bozmayalım. Bakcanım senin kaçıncı haftadan sonra kilo alımları azaldı? benim kız biraz sıkışmış doktor öyle dedi sanırım kilo alımının az olmasında onun da etkisi var çünkü oğlan tosun olmuş bildiğin önden önden gidiyor.
senin haftan iyi ayrıca 2000 i üstü güzel rakamlar sanki ben kızda 2000 in üstünü göremeyecekmişim gibi geliyorAllah hepimizin evlatlarına sağlık sıhhat versin inşallah.
Bu arada doğumum tıp fakültesinde olacak. Doktorda 3000 alacağını söyledi. Kontroller ve doğum içincanım senin kaçıncı haftadan sonra kilo alımları azaldı? benim kız biraz sıkışmış doktor öyle dedi sanırım kilo alımının az olmasında onun da etkisi var çünkü oğlan tosun olmuş bildiğin önden önden gidiyor.
senin haftan iyi ayrıca 2000 i üstü güzel rakamlar sanki ben kızda 2000 in üstünü göremeyecekmişim gibi geliyorAllah hepimizin evlatlarına sağlık sıhhat versin inşallah.
Merhaba canim. Benimki gece de hareket ediyor. Bazen acıkıyor çok uyandırıyor beni. Gerci benimki normalden fazla hareketli. Gece uyumasi guzel birsey bence dogunca önemli olacakmış:)Merhaba kızlar benim bebegim geceleri hiç hareket etmiyor ben hersabah 7 de uyanırım benimle birlikde harekete başlıyor sizlerde nasıl
Canim ben de hep normal dogum istedim. Dr yaşım ileri diye kaslarin açılmaz çocuğu bosuna riske etme dedi. Ben de simdi sezeryana döndüm.Maşallah herkesin günü belli olmuş kızlar ben hala 2 cm açılma ile normal doğumu bekliyorum hala sancım yok hiç etrafınızda benimle aynı durumu yaşayan oldu mu ne zaman teşrif ederki benim oğluşum, drum ilk gebelikte açılmanın 10 cm bulması 1 hafta 10 günü bulabilir diyo heyecan yaptım iyice
Canim sperm kaynakli degildi benim sorunum. Ankarada Hacettepede cok basarili uygulamalar duydum.kizlar merhaba ben de geçen ay tüp bebek yaptirdim ama sonuç negatif kimyasal gebelik oldu, eşimde sperm morfoloji bozuk, sayi az ve hepsi hareketsiz. Durumu bize benzeyen ve hamile kalan var mı aranizda ? Ben ankara yaşıyorum ve gelecek tedaviyi planlamak için yardiminiza ihtiyacım var.
Benimde ilk 26 da az kilo almıştı kız ama yine de haftasıyla uyumluydu. Demekki dediğin gibi bu haftalarda böyle oluyor. Sağlıklı olsunlar da dediğin gibi kilo alırlar sonradan.Canım sanki 28 den sonra oldu. Çünkü öncesinde ikiside haftasıyla uyumluydu. Sonra fark oluşmaya başladı. Benimde oğlan geride, kız haftasıyla uyumlu. Alt tarafta olan gelişmiyor sanki. Akşam baya moralim bozuktu ama nette okuyunca ikiz annelerinden falan sıkıntı yok gibi. Sende görürsün inşAllah 2 üstünü. Moralimizi bozmayalım. BakDaDLiShey arkadaşımızın küveze girmedi. Sağlık olsun
Benim tam tersi canım gündüz uyuyo gece çok hareketli beni de uyutmuyo,ama anne karnında nasılsa doğuncada öle olurmuş seninkinin huyu güzel gece seni rahat uyutacak demek kiMerhaba kızlar benim bebegim geceleri hiç hareket etmiyor ben hersabah 7 de uyanırım benimle birlikde harekete başlıyor sizlerde nasıl
Ay ne güzel benimkiler ne ara uyuyorlar bilmiyorum çünkü hep uyanıklar. gece uyanıklar gündüz uyanıklar bi gündüz saat 12 ile 4 arası uyuyorlar onu biliyorum :)Merhaba kızlar benim bebegim geceleri hiç hareket etmiyor ben hersabah 7 de uyanırım benimle birlikde harekete başlıyor sizlerde nasıl
Hayırlısı olsun canım şimdiki sezeryanlarda kolay önceki yıllar da ki gibi değil hemen ayağa kalkıyolar, benimde belli değil henüz haftam var diye bekliyoruz bakalım ama okuduğum kadarıyla 4 cm açıklıkla bile 3 hafta geçirebiliyomuş insanlar, bakalım benim doktorum o kadar beklemez gerçi 4 cmde kalsa suni sancı verirde hayırlısı bakalım sağlıkla kucağımıza alalımda normal sezeryan farketmezCanim ben de hep normal dogum istedim. Dr yaşım ileri diye kaslarin açılmaz çocuğu bosuna riske etme dedi. Ben de simdi sezeryana döndüm.
Baya alıyomuş doktorun en azından tıp fak. Olacağı için hastaneye para vermezsin herhalde, benim doktorum 1000 lira hastane 1000lira alıyo 2000ne patyacak banaBu arada doğumum tıp fakültesinde olacak. Doktorda 3000 alacağını söyledi. Kontroller ve doğum için
Hastanede sadece özel oda parası ödeyecekmişiz.Baya alıyomuş doktorun en azından tıp fak. Olacağı için hastaneye para vermezsin herhalde, benim doktorum 1000 lira hastane 1000lira alıyo 2000ne patyacak bana
Cnim bnimki de hic durmuyo. Sabah aksam ayakta otururken yatarken dusta hep hareketli. Inan hic uyumadigini düşünüyorumMerhaba kızlar benim bebegim geceleri hiç hareket etmiyor ben hersabah 7 de uyanırım benimle birlikde harekete başlıyor sizlerde nasıl
Canım eğer normal istiyorsan son ana kadar bekle. Olmazsa hemen sezeryana alınırsın. Ama çokta gününü geçirme derim. Sezeryan olanlarda 38den sonra alınıyor ve solunum vs sıkıntısı yaşanmıyor. Kızımda 38+5 te sezeryana girdim. Çok şükür problem olmadı. Şimdide 37+1 de gircem Allah nasip ederse. Yani bence illa normal doğum diye diretme bazen sonu kötü bitebiliyor Allah korusun.Selam kızlar. Bizde kontrolden çıktık o doktorumu degistirdim ilk doktoruma gittim cokta dogru karar vermisim. Gayet guzel ayrıntılarıyla sezeryan ve normal doğumun oluşabilecek risklerini anlatti. Oğluşum 53 cm 3606 kg olmuş. Normal istediğimi söyledim. Dedi eger normal yapicaksak onumuzdeki hafta suni sanci verip dogumu baslatmaliyiz dedi. Ama 38 39dan once oldugu icin solunumunda sorunda yasayabilecegimizi söyledi. Eger bh haftaları beklersekte cok kilo alacagi icin normal yapamayiz dedi. Salı günü çağırdı hem kilosuna bi bakalım hemde çatı muayenesi yapalım dedi. Açıkçası bnde normal istedigim icin erken dogurma taraftari degilim. Siz ne dusunuyosunuz?
Hakkında hayırlısı olsun canım ama 37. Haftadan sonra bebeğin genelde kilosuda iyi ise ki seninki iyi maşşallah solunumda pek sıkıntı olmuyor bence doktorun herşeyin olabilme ihtimali hakkında bilgi vermek için sana sorun yaşayabiliriz demiştir korkma, ki daha çatı muayenen olmamış doğum şeklini konuşmak için erken ama normal olabilecek olursa bence normal doğum için gününü bekle ama günü geldikten sonrada daha doğmadıysa geçirme sezeryan ol, başka sıkıntılar olmasın bebekte kakasını falan yutması gibi allah korusunSelam kızlar. Bizde kontrolden çıktık o doktorumu degistirdim ilk doktoruma gittim cokta dogru karar vermisim. Gayet guzel ayrıntılarıyla sezeryan ve normal doğumun oluşabilecek risklerini anlatti. Oğluşum 53 cm 3606 kg olmuş. Normal istediğimi söyledim. Dedi eger normal yapicaksak onumuzdeki hafta suni sanci verip dogumu baslatmaliyiz dedi. Ama 38 39dan once oldugu icin solunumunda sorunda yasayabilecegimizi söyledi. Eger bh haftaları beklersekte cok kilo alacagi icin normal yapamayiz dedi. Salı günü çağırdı hem kilosuna bi bakalım hemde çatı muayenesi yapalım dedi. Açıkçası bnde normal istedigim icin erken dogurma taraftari degilim. Siz ne dusunuyosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?