Ayy kuzular geliyor demek az kaldi.hic stres yapma bin masallah cok guzel haftalari gormussunuzKızlar dun güle oynaya gittim kontrole.nst ye baglandim sancı çıktı. Alttan muayene 2 cm açılma .hmn yatis .açılma durduruldu sancı devam.eve çıktım doktor izniyle.sancıyı hissetmedim busefer ağırlaştım onun hafif ağrısı sandım taşıyamıyorum sanmıştım.
bende çabuk yoruluyorum iş yaptığım günler kötü oluyorum.yarın kontrolum varKızlar nasılsınız ben çok sabırsızlanıyorum artık sanki 8 ay geçti şu son 20-25 gün geçmiyo iyice ağırlaştım hareket edemiyorum ikiz annelerini düşünemiyorum bile allah hepimizin yardımcısı olsun. Geçermiki bu günlerde bizde alırmıyız acaba kucağımıza
Geçmiş olsun dinlen. Artık ikiz olunca daha erken gelme riski artıyor. Hadİ hayirlisu inşallah riskli zamanı atlatmissin.. bir hafta daha dişini sikarlarsa iyi..Kızlar dun güle oynaya gittim kontrole.nst ye baglandim sancı çıktı. Alttan muayene 2 cm açılma .hmn yatis .açılma durduruldu sancı devam.eve çıktım doktor izniyle.sancıyı hissetmedim busefer ağırlaştım onun hafif ağrısı sandım taşıyamıyorum sanmıştım.
İnşallah canım bol bol dinlen uzan. Tuvalet dışında kalkma. Doktora gitmedin mı.Valla canım ben bu 2 gündür çok kötüyüm. Heran doğuracak gibi hissediyorum. Çok sancılarım var. İnşAllah bayramı atlatırım. Çok moralim bozuluyor.
Yok gitmedim canım, iyimi ediyorum kötümü bilmiyorum. Bugün dışarıda çıktım. Biraz yürüdüm. Doktorla randevu 6 eylülde. İnşAllah o güne kadar bir sıkıntı olmaz. Duramasam zaten acile gideceğimİnşallah canım bol bol dinlen uzan. Tuvalet dışında kalkma. Doktora gitmedin mı.
Canım gözün aydın seninde. Eve çıktınız mı yoksa hastanedemisiniz?Masallah kuzucuga
Ihmal etme belki doktor önlemek icin birseyler yapar yada geciktirmek için.Yok gitmedim canım, iyimi ediyorum kötümü bilmiyorum. Bugün dışarıda çıktım. Biraz yürüdüm. Doktorla randevu 6 eylülde. İnşAllah o güne kadar bir sıkıntı olmaz. Duramasam zaten acile gideceğim
Sagolasinn:) darisi tez zamanda saglikla basiniza olsun..ogleden sonra ciktik eve..Canım gözün aydın seninde. Eve çıktınız mı yoksa hastanedemisiniz?
İnş Canım bozma moralini Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin,ara arabenimde ağrım tutuyo ama ilk gebeliğim sancı mı ayırt edemiyorum şu ana kadar nst de bişi çıkmadı amaValla canım ben bu 2 gündür çok kötüyüm. Heran doğuracak gibi hissediyorum. Çok sancılarım var. İnşAllah bayramı atlatırım. Çok moralim bozuluyor.
Canım geçmiş olsun senin ikiz bide daha dikkat et kendine en ufak ağrını önemsememezlik yapmaKızlar dun güle oynaya gittim kontrole.nst ye baglandim sancı çıktı. Alttan muayene 2 cm açılma .hmn yatis .açılma durduruldu sancı devam.eve çıktım doktor izniyle.sancıyı hissetmedim busefer ağırlaştım onun hafif ağrısı sandım taşıyamıyorum sanmıştım.
Bezi ilk olarak molfixin göbek bağı oyuntulusunu aldım iyi gelirse devam edeceğim gelmezse bende sleepyi deneyeceğim, mama şimdilik bakmıyorum emmezse deniyeceğiz artık hepsini en yarayanı bulana kadarKızlar mama ve bez ne düşünüyorsunuz? Ben mama evolvia, bezide bu sefer molfix ya da sleepy alayım diyorum. Kızımda prima kullanmıştım ama sonra başka beze geçemedim pişik yaptı. Mamada aptamil içti kızım ama çok gaz ve kof şişlik yaptı.
Bana arkadasim evolvia onerdi ablam aptamil milupa hastanede hemsireler sma diye bir mama onerdi.sma aldik.biraz pahaliymis.cok kullanmiyoruz oglum emmek istiyorKızlar mama ve bez ne düşünüyorsunuz? Ben mama evolvia, bezide bu sefer molfix ya da sleepy alayım diyorum. Kızımda prima kullanmıştım ama sonra başka beze geçemedim pişik yaptı. Mamada aptamil içti kızım ama çok gaz ve kof şişlik yaptı.
molfix markayı yeğenimde denedik memnun kalmadık. prima aldım. mama almadım şimdilik düşünmüyorumKızlar mama ve befix z ne düşünüyorsunuz? Ben mama evolvia, bezide bu sefer molfix ya da sleepy alayım diyorum. Kızımda prima kullanmıştım ama sonra başka beze geçemedim pişik yaptı. Mamada aptamil içti kızım ama çok gaz ve kof şişlik yaptı.
bende ayni durumdayim son 4 gundur hic olmadigim garip bir ruh hali. surekli aglama krizleriValla canım ben bu 2 gündür çok kötüyüm. Heran doğuracak gibi hissediyorum. Çok sancılarım var. İnşAllah bayramı atlatırım. Çok moralim bozuluyor.
Seninde ikizdi değil mi? Unuttum :) senin haftanda güzel. İnşAllah benimkiler de 2 hafta falan dayanırlar :) çok korkuyorum bazen. Aramızda 4 gün var :)bende ayni durumdayim son 4 gundur hic olmadigim garip bir ruh hali. surekli aglama krizleridogum yaklastigi icin mi bilmiyorum bide vajinamdaki kemikler inanilmaz agriyo giyinirken tek ayagimi kaldirirken nasil canim yaniyo. ikiz oldugu icin bu son haftalarimiz artik sanirim:) allah hepimize saglikla kucagimiza almak nasil etsin.
bu aradaDaDLiShey gecmis olsun canim ne durumdasin su an?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?