Allah bu eli dili ayarsiz dr lardan korusun.karsilarinda bir hamile oldugunu hic dusunmuyorlar.sezeryan olmak benim kisisel tercihim.keske normal dogurabilecek psikolojik yetiye sahip olsaydim ama vajinismus gecmisim var.benim doktorum da bana hamileligin basindan beri 7 kilo aldim diye sende beslenme bozuklugu var dedi.bu arada bebek 3 kiloy gecti pazartesi allah nasip ederse dogum var.sıkma canini ve hicbisey icin gec degil canini sıkan dr u degis.biz bolum baskanina iletisimimizi bozmayacak sekilde dr la ilan skntilarimizi soyledik.son bir iki gidisimde insan gibi davrandiKızlar çıktık kontrolden çok şükür oğluşum iyi. Bugün 34+6 haftalığız 3138 kilomuz 50 cm boyumuz olmuş. 2 hafta önden gidiyoruz. 22 eylül için gün verdi. Fakat midemi bulandıran bisey var. Benim kilolu oldugumdan dolayi sezeryan olacagini soyledi. Boyle bisey ilk defa duydum. 82 kilo oldum. Ama en basta tüp bebek diye demisti sonra bebek iri diye demisti simdide benim kilomdan dolayi oldugunu çıtı pıtı olsaymışım normal olurmus bunu soyledi. Çıktığımdan beri ağlıyorum. Ki normal dogumu okadar ama okadar cok istiyorum ki tam tup bebek diye kendimi sezeryana alıştırmıştım simdi bunu duyunca kaynar sular döküldü başımdan aşağıya.Sizler ne düşünüyorsunuz??
Aynen buyuk ihtimalle degistiricem cnim. Gece boyu okadar mutsuzdum kiAllah bu eli dili ayarsiz dr lardan korusun.karsilarinda bir hamile oldugunu hic dusunmuyorlar.sezeryan olmak benim kisisel tercihim.keske normal dogurabilecek psikolojik yetiye sahip olsaydim ama vajinismus gecmisim var.benim doktorum da bana hamileligin basindan beri 7 kilo aldim diye sende beslenme bozuklugu var dedi.bu arada bebek 3 kiloy gecti pazartesi allah nasip ederse dogum var.sıkma canini ve hicbisey icin gec degil canini sıkan dr u degis.biz bolum baskanina iletisimimizi bozmayacak sekilde dr la ilan skntilarimizi soyledik.son bir iki gidisimde insan gibi davrandi
Ben 16.hafta baslamistim takip doktoruma.25.haftadan itibaren canimi cok skti.tam degistircem diye gittigim kontrollerde insan gibi muamele gordum.bir oyle bir boyle derken degismeye cesaret edemedik esimle.en sob 36.haftada canimizi sknca hic yoktan ebe hemsireler polklink calisanlari uzun suredir mutsuz oldugumuzu fatkettiklerini dilersek bolum baskaniyla gorusebilecegimizi soyledi.biz yine de iletisim bozulmasin diye sustuk.bu arada biz konusmayinca benim her takibimde olan ebe bolum baskanina bizim durumu iletmis.bi sekilde konusulmus oldu.ozel hastane sonucta neden dile getirmiyorsunuz skntinzi dediler.son 10 gundur el bebek gul bebegiz.dr da normale dondu.sanirim bir sekilde kulagini buktuler.operasyonu cok iyiymis bizim dr un. takiplerde yuzumuz gulmedi bari operasyonundan faydalanalim dedikAynen buyuk ihtimalle degistiricem cnim. Gece boyu okadar mutsuzdum ki
Sagolasin cnim yazmissinda uzun uzun hakkini helal et. Valla bi devletten bu konuyla ilgili bilgi alicam. Eger oda yakin seyler soylerse sakinlesebilirim. Hakkimizds hayirlisi olsun insallahhBen 16.hafta baslamistim takip doktoruma.25.haftadan itibaren canimi cok skti.tam degistircem diye gittigim kontrollerde insan gibi muamele gordum.bir oyle bir boyle derken degismeye cesaret edemedik esimle.en sob 36.haftada canimizi sknca hic yoktan ebe hemsireler polklink calisanlari uzun suredir mutsuz oldugumuzu fatkettiklerini dilersek bolum baskaniyla gorusebilecegimizi soyledi.biz yine de iletisim bozulmasin diye sustuk.bu arada biz konusmayinca benim her takibimde olan ebe bolum baskanina bizim durumu iletmis.bi sekilde konusulmus oldu.ozel hastane sonucta neden dile getirmiyorsunuz skntinzi dediler.son 10 gundur el bebek gul bebegiz.dr da normale dondu.sanirim bir sekilde kulagini buktuler.operasyonu cok iyiymis bizim dr un. takiplerde yuzumuz gulmedi bari operasyonundan faydalanalim dedikzugurt tesellisi iste .allah saglikla kucagimiza alip evimize gelmeyi nasip etsin.vallahi can tatli korkuyorum sezeryandan da.
Sen sikma canini.hicbise olmaz dr degisince
Canım maşallah bebege maşallah da bana biraz fazla geldi kilo 35 haftaya göre. Şeker testi yaptırmış mıydın?Kızlar çıktık kontrolden çok şükür oğluşum iyi. Bugün 34+6 haftalığız 3138 kilomuz 50 cm boyumuz olmuş. 2 hafta önden gidiyoruz. 22 eylül için gün verdi. Fakat midemi bulandıran bisey var. Benim kilolu oldugumdan dolayi sezeryan olacagini soyledi. Boyle bisey ilk defa duydum. 82 kilo oldum. Ama en basta tüp bebek diye demisti sonra bebek iri diye demisti simdide benim kilomdan dolayi oldugunu çıtı pıtı olsaymışım normal olurmus bunu soyledi. Çıktığımdan beri ağlıyorum. Ki normal dogumu okadar ama okadar cok istiyorum ki tam tup bebek diye kendimi sezeryana alıştırmıştım simdi bunu duyunca kaynar sular döküldü başımdan aşağıya.Sizler ne düşünüyorsunuz??
Sekerden önce dahiliye aclik tokluk yapti tok 1. Saat sınırda çıkmıştı somra bidaha yaptik bisey cikmamisti seker yuklemesini de yaptirdim en alt sınırlarda çıkmıştı. Doktorda dahiliyede yaptirdigimi yedigim biseyin tetikledigini soylemisti ki bi kutu meyve suyu icmistim kahvaltida :) cnim rahme dustugunden beri hep onde gidiyo kilosu cok şükür seker falan temiz cikti bakalimCanım maşallah bebege maşallah da bana biraz fazla geldi kilo 35 haftaya göre. Şeker testi yaptırmış mıydın?
tup bebek olmasi neden normal doguma engel olsun ki? tip fakultesi okumamamiza ragmen bunu biliyoruz :) ikiz olsa anlarim. bu konuda yazilmis onlarca makale var. beklemenizde hicbir sakinca yoksa neden doguramasiniz? bende 82 kiloyum ustelik boyum 1.58 :) moralinizi hic bozmayin bence kilo dediginiz nedir ki? bence onun isine gelmemis normal dogumu takip etmek. gecenin bir yarisi doguruyorum diye aramanizi istememistir. her dr un tarzi farkli tabi ama soyledigi sacma olmus. imkaniniz varsa dr u degistirin derim.Aynen buyuk ihtimalle degistiricem cnim. Gece boyu okadar mutsuzdum ki
Canım ben 80 le hamile kalmıştım sonra ilk beş ay 76 ya kadar düştüm falan şimdi 81-82 arasiyim ve tüp bebek doktorumu değiştirdim 6 ayda sırf bu sezeryan yüzünden evet tüp bebek evet l uğraştık emek harcadık ama eğer herhangi bir sorunun yoksa hamilelikte her tüp bebek sezeryan olacak diye birşey yok. Sonradan devam ettiğim doktor normal yanlısı ayrıca bende tüp bebek olduğu için sezeryan yapacaksınız galiba dedim ama hayır dedi zaten tutubduktan sonra diğer hamilelikten farkı yok dedi ama yaş siniri etken olabilir sezeryan için dedi. Yada dedi doğum esnasında şu azaldı yada kordon dolandı vs sorun oldu mecburen sezeryana dönemi zorunda olabiliriz ama herşey yolunda iken ben seni sezeryan yapmam dedi yani daha fazla kiloda normal doğum yapan insanlar var bence kilo tek başına etken değildir sadece o erken diyorsa bence başkasına da bir görünKızlar çıktık kontrolden çok şükür oğluşum iyi. Bugün 34+6 haftalığız 3138 kilomuz 50 cm boyumuz olmuş. 2 hafta önden gidiyoruz. 22 eylül için gün verdi. Fakat midemi bulandıran bisey var. Benim kilolu oldugumdan dolayi sezeryan olacagini soyledi. Boyle bisey ilk defa duydum. 82 kilo oldum. Ama en basta tüp bebek diye demisti sonra bebek iri diye demisti simdide benim kilomdan dolayi oldugunu çıtı pıtı olsaymışım normal olurmus bunu soyledi. Çıktığımdan beri ağlıyorum. Ki normal dogumu okadar ama okadar cok istiyorum ki tam tup bebek diye kendimi sezeryana alıştırmıştım simdi bunu duyunca kaynar sular döküldü başımdan aşağıya.Sizler ne düşünüyorsunuz??
Hayir zaten ben kiloyu dert etmiyorum benim uzulme sebebim normal dogumu cok istedigim halde doktorun keyfi yuzunden hayalime engel olmasi. Gercekten cok pahali kaliteli bi hastaneydi ve kac tane doktor degistirdim ama artık tak dedi degistircem doktoru ama once devletten randevu aldim fikirlerini ogrenmek istiyorumtup bebek olmasi neden normal doguma engel olsun ki? tip fakultesi okumamamiza ragmen bunu biliyoruz :) ikiz olsa anlarim. bu konuda yazilmis onlarca makale var. beklemenizde hicbir sakinca yoksa neden doguramasiniz? bende 82 kiloyum ustelik boyum 1.58 :) moralinizi hic bozmayin bence kilo dediginiz nedir ki? bence onun isine gelmemis normal dogumu takip etmek. gecenin bir yarisi doguruyorum diye aramanizi istememistir. her dr un tarzi farkli tabi ama soyledigi sacma olmus. imkaniniz varsa dr u degistirin derim.
Aynen sadece kiloyu soyledi. Sonra dedim tup bebek olmasi engel mi dedim. He bide o var ugramam hic onun seyiyle dedi ben şok. Sandalyeden boğazına saldirasim geldi resmenCanım ben 80 le hamile kalmıştım sonra ilk beş ay 76 ya kadar düştüm falan şimdi 81-82 arasiyim ve tüp bebek doktorumu değiştirdim 6 ayda sırf bu sezeryan yüzünden evet tüp bebek evet l uğraştık emek harcadık ama eğer herhangi bir sorunun yoksa hamilelikte her tüp bebek sezeryan olacak diye birşey yok. Sonradan devam ettiğim doktor normal yanlısı ayrıca bende tüp bebek olduğu için sezeryan yapacaksınız galiba dedim ama hayır dedi zaten tutubduktan sonra diğer hamilelikten farkı yok dedi ama yaş siniri etken olabilir sezeryan için dedi. Yada dedi doğum esnasında şu azaldı yada kordon dolandı vs sorun oldu mecburen sezeryana dönemi zorunda olabiliriz ama herşey yolunda iken ben seni sezeryan yapmam dedi yani daha fazla kiloda normal doğum yapan insanlar var bence kilo tek başına etken değildir sadece o erken diyorsa bence başkasına da bir görün
O nasıl bir laf ya Allah askina insan münasip bir şekilde söyler ya da derki ben normal doğum yapmakla uğraşmıyorum bu yanıAynen sadece kiloyu soyledi. Sonra dedim tup bebek olmasi engel mi dedim. He bide o var ugramam hic onun seyiyle dedi ben şok. Sandalyeden boğazına saldirasim geldi resmen
Ahh cnim dün benim için kabustu gercekten. Boylesi diplomayi alıp sandiga koymaliO nasıl bir laf ya Allah askina insan münasip bir şekilde söyler ya da derki ben normal doğum yapmakla uğraşmıyorum bu yanı
9.gun icin guzel deger hayirli olsun duzenli katlansin ins.ben de hic belirti olmadi 10.gun degerim 48 cikmisti.o gun yaptigim idrar testinde bile gebelik cikmadi:) rahat olun goguslerde hassasiyet olacak diye bir sey yokKizlar merhaba size birsey danisacahim
dune kadar gogus hassasiyetim vardi
Bugun sabah kalktim yok
Transferin 10.gunu bugun
9.gun kan testi sonucum 32.25 cikmisti
Boyle gogus agrisi kesilen oldu mu??
ya iste bende vardi taa basindan beri ama bugun yok neyse kendimi dinlemicem artiksagolun cevap icin9.gun icin guzel deger hayirli olsun duzenli katlansin ins.ben de hic belirti olmadi 10.gun degerim 48 cikmisti.o gun yaptigim idrar testinde bile gebelik cikmadi:) rahat olun goguslerde hassasiyet olacak diye bir sey yok
ya terbiyesiz bi insandi bosver aklima bile getirmiyorum. Tatile ciktik ama yakin yerlere gittik dinlene dinlene gittim Allaha sukur simdilik sorun yok. Bakalim yarin yine test yapicam insallah Allahim bana da kismet eder. Bu arada yazin bana moral oldu tesekkur ederim arkadasimBeth18 ..belirtilere cok Kafanı takip kendini strese sokma..ne güzel insallah kan değerlerin düzenli artış gösterir ve bebişine hasretin son bulur bu arada tatil güzel geçti mi..yada gidebildin mi?geçen bir forumda karşılaştım yazına ve soruna ..vallahi çok tepem attı muhattabına . Geçmiş olsun o tatsız mevzu için..sevgiler...
ugrasamam mi dedi? tabipler odasi ve saglik bakanligina sikayet edebilirsiniz. ciddi ilgileniyorlar bu tur sikayetlerle.Aynen sadece kiloyu soyledi. Sonra dedim tup bebek olmasi engel mi dedim. He bide o var ugramam hic onun seyiyle dedi ben şok. Sandalyeden boğazına saldirasim geldi resmen
Hmm yarın kontrolüm var bende ilaç isteyeceğim artık rahatsız etmeye başladı ama suç bende çok acı ve baharatlı yiyorum sırf kahvaltıda yemek için acı biberli dometesli sos yapmıştım ama bıraktım artık yemeyi yoksa çoçuk doğsa emzirmek için popomun üzerine oturamayacağım inş. Doğuma kadar geçerBende de var canım 2 aydır.doktor bana ultraproct verdı. Sızı yaptığında yanmayı alıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?