Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
canım sağlıkla kucağına almanı dilerim. bebeğinin kilosu da gayet iyi maşallah. sancı dediğin nasıl birşey tarif edebilir misin? ne oldu da doktora gittin mesela?
Sagol allah razi olsun.hepimiz saglikla kucagimiza alalim.gecen 9 agustostan beri 3 gune 1 e dustu kontrollerim.ilk iki nst de hic sanci gorunmedi.3. De nst de sanci 90 i buldu 1 tane dunkinde de 120.90 ve 120 ciktigi zaman kasilma oldu.karnim sertlesti bi sag tarafta toplanma oldu.bu dedigim 2 nst nin 90 cikani 1 saat ;120 cikani yarim saat 45 dk kadar surdu.duzenli ve baska kasilma olmadigi icin acil durum sinyali sayilmiyorlarmis.ama dun 120 yi gorunce acilma var mi diye bakayim dedi belki kucumsenmeyecek bir kasilmaydi.daha once dogum yapanlar bilirler.ben o kasilmada agri sanci hissetmedim sadece rahatsizlik hissi vardi

toplanma dediğin karnında sertlik hissi, bebek sanki o sertleşen yerden çıkmaya çalışıyor gibi bir his mi?

toplanma dediğin karnında sertlik hissi, bebek sanki o sertleşen yerden çıkmaya çalışıyor gibi bir his mi?
Evet cnm .bu kasılmalar sürekli oluyorsa bir gün içinde sanci demek.ben anlamamıştım mesela bebek poposunu kaldırıyor falan sanmıştım .biraz ağrı olunca bnde sizi gibi gittim doktora sancı var dedi yatırdı birgün bni.

sağol canım. bende zaman zaman oluyor fakat uzun sürmüyor. ilk gebelik olunca hangisi normal hangisi değil bilemiyorum da. ah bir eylül gelse..

Bende kasilmanin ne olduğunu anlayamiyorum bebek hareket ediyor saniyorum ağrıda olmayınca
Kızlar kasılma bebek biyerde toplanıyor gibi ve bunu yaparken sizde kasılıp kalıyorsunuz. Hareket zor yanı .anlarsınız emin olun demekki yasamamissiniz daha.yaşam kalitenizi düşüren bir kasılma hafif sizi şeklinde ağrıda oluyor

Kızlar bugün bnmde kontrol vardı 34+0 haftaligiz .ama bebisler şükür bir hafta önde çıktı. Kiloları 2600 ve 2800 dedi .nst de sancı çıkmadı şükür haftaya salı yine gidicez
Maşallah canım seninkiler bu gidişle 3 üstü doğacaklar inşAllah. Bende perşembe gideceğim inşAllah 2 kilo olmuşlardır.

Kızlar bugün bnmde kontrol vardı 34+0 haftaligiz .ama bebisler şükür bir hafta önde çıktı. Kiloları 2600 ve 2800 dedi .nst de sancı çıkmadı şükür haftaya salı yine gidicez
Maşallah onlara bakalım bizim 1 hafta da ne kadar oldu doktor 1 hafta kontrol edelim demişti perşembeyi bekliyoruz siizn gibi güzel haberlerle geliri inşallah Yenidunya3

Maşallah onlara bakalım bizim 1 hafta da ne kadar oldu doktor 1 hafta kontrol edelim demişti perşembeyi bekliyoruz siizn gibi güzel haberlerle geliri inşallah Yenidunya3
Ayy canım evet ya, düşündükçe stres oluyorum inan. Bide bugün sanki sancım var, bir ankaraya ulaşsaydım hayırlısı ile. Sendemi perşembe gideceksin?

Ayy canım evet ya, düşündükçe stres oluyorum inan. Bide bugün sanki sancım var, bir ankaraya ulaşsaydım hayırlısı ile. Sendemi perşembe gideceksin?
Evet canım perşembe çağırdı öğlen gideceğiz bakalım Ankara ya temelli dimi doğum için. Artık hakkında hayırlısı inşallah canım ikizlerle :) biz içimizi ferah tutalım yıne ilk defa bu kadar çok bende böyle stres oldum ya normalde ayda bir cagirir ya hiç yani şimdi bu hafta geçmedi resmen bana

Evet canım artık doğumdan sonraki 1-2 ay daha kalıp öyle evime geçerim. İnşAllah sağlıkla kavuşalım. Biraz toparlansınlar öyle dönerim annemle. Birazda annem bende kalır sonrası Allah kerim, kv de de çok meraklı gelmeye, gelse inş beni sinir hastası etmeden gider:) sonra yanıma bakıcı alacağım. Kendiminde izinler bitince ücretsiz izne ayrılacam inş. Öyle böyle doğan büyüyor sağlık problemi falan olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…