Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Benimde karnım taş gibi hep ve özellikle gece çok agrim oluyor bide göğsümun altinda acaip bir baskı var oturunca özellikle çok ağrıyor sanırım büyüdükçe geriliyor göğüs ve karın arasındaki kısım çok zorlanıyorum bazen

Canım onu geçtimde çok karnım ağrıyor. Hayatımda ilk defa böyle bi ağrı yaşıyorum
Yarın doktoruna söyle canım mutlaka senin ikiz zaten hep zorlandin baştan beri ihmal etme bakalım bende yarın kontrole gidicem iyi haberlerle inşallah umarım birşey yoktur yine de test falan yaptır istersen doktoruna söyleyip

Yaptırcam canım yoksa böyle gitmez. Pazar gününden bu yana mahvoldum. İnşAllah iyi haberlerle döneriz.

Hadi insallah canım. Benim de senin gibi eksiklerim var. Lohusa takımını suwen den aldım indirim vardı. Bende bu hafta sonu çantayı hazırlarim sanırım.

Hadi insallah canım. Benim de senin gibi eksiklerim var. Lohusa takımını suwen den aldım indirim vardı. Bende bu hafta sonu çantayı hazırlarim sanırım.
Canım internetten mı aldın? Bende bakayım bi evet sen hazırlamaya başla yavaş yavaş bende hep 40 hafta dolmaz diye düşünüyorum açıkçası ama artık bakalım göreceğiz

Şimdi doktordan çıktık kilosu 1.440 olmuş ama gobek çevresi iki hafta geri dedi o yüzden haftaya teker kontörlü çağırdı gelişime bakmak için onun dışında bir sorun yok rahim uzunluğu suyu vs herşey normal dedi doktor ama yine ister istemez yine pimpirik oldum

Canım bence buda bizim imtihanımız. Aynı durumdayız şuanda bende moralimi bozmayım diyorum ama takıldım karın çevresine inşAllah haftaya hayırlı haberler alırız. İshal, karın ağrısı geçti bu sederde aklım karın çevresine takıldı benimde

Hiç sorma canım ya doktor takıntı yapacak bir durum yok ben sadece kendim takip yapmak istiyorum dedi bende ek olarak beslenme de birşey yapmam gerekiyor mu dedim yok dedi normal beslenmeye devam dedi ama bir ayda yine ben kilo hiç almamisim bebekte yaklaşık 450 Gr falan almış bakalım 9 gün sonra gidicez inşallah iyi haberler alırız canım aklkme sen geldin zaten sabah yazmıştın sende

İnşAllah iyi olur canım. Bende son olarak haftaya cuma gideceğim bu doktoruma. Sonra Ankaraya geçiyorum. Oradan devam edeceğim.

Canım kilolar 1700lü ve 1800lü çıktı. Onda pek sorun yok, sadece oğlanın karın çevresi 2 hafta geri çıktı. Erkek biraz küçük kalmış dedi. Ama çok üstünde durmadı.
Cnm karın çevresini çok takma o değişir hep önde olcak die bişe yok .panik yapma bidahakine kontrolde düzelir. Badem sut ceviz fındık yoğurt tüket .bnmde bugün kontrol vardı. Doktorlar bayramı atlatmak sağlamaya çalışıyorlar o zaman 36 bitmiş olcak.kiloları 2.200 ve 2.218 ölçüldü. Onun dışında yatacaksın dendi .ama oğlum var ve tekim ne kadar yatabilirim ki

Maşallah canım seninkilerin kilosu çok iyi, aramızda 5 gün var ama bebeklerdeki fark 500 gr var. Hergün 100 gr aldırmalıyım ki size yetişeyim :))) ben kendimde minyonum ama eşim yapılı. Kızım eşime çekmişti iriydi :) bunlar sanırım bana çekmiş

Fındık badem süt bunlar bebege kilo aldirirmis. İkiz doğum yapan ebeden duymuştum ve yiyorum da. Sende ye cnm

Dün bizede doktor genetik birşey olabilir belki deyince bende bize bi bakın bizim genetikten zayıf insan çıkar mı dedim gerçekten eşimin aile komple zaten kalıplı bizde de yok öyle ama baba tarafından bizimkiler ufak tefek :) bide canım sen kan sulandırıcı ya devam ediyor musun? Ben sadece coraspin kullaniyordum onuda bıraktım acaba onunla alakası olabilir mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…