- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- 373
Canım arkadaş toz deterjan demişte aynısı değil. Pirinç taneleri gibi. Ben almıştım ve makinada hiç erimedi öylece kalmıştı. Hiç kullanamadan malesef atmıştım.Granül ne demek ki canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım arkadaş toz deterjan demişte aynısı değil. Pirinç taneleri gibi. Ben almıştım ve makinada hiç erimedi öylece kalmıştı. Hiç kullanamadan malesef atmıştım.Granül ne demek ki canım
Suyun sıcaklığı ile ilgili olabilir belki erimesi ben sıvı kullanmayı düşünüyorum amaCanım arkadaş toz deterjan demişte aynısı değil. Pirinç taneleri gibi. Ben almıştım ve makinada hiç erimedi öylece kalmıştı. Hiç kullanamadan malesef atmıştım.
Bn aldım canım hem ciftli hemde ekonomik araştırdım iyi bir markaKızlar baby plus elektrikli ikili süt sağma makinası alıyorum nasıl sizce 159 tl ye düşmüş e bebekte
Tesekkurler cnim. Bugün kontrolum vardi doktora sordum gerek yok gerek görülürse alırsin dedi. Bakalim biraktim bndeBn aldım canım hem ciftli hemde ekonomik araştırdım iyi bir marka
Canım ben geçen gebelik takviminde okumuştum bu zamanlarda normal gelebilir yazıyordu bence telaş etme normal diyorlar çünkü hatta bir ismi vardı da unuttum şuankızlar merhaba. sağ mememden süt geldi. tam olarak böyle kalakaldım. bir damla bişeydi umarım devamı gelmez.
Kolostrum Muş bunun adı şimdi baktımkızlar merhaba. sağ mememden süt geldi. tam olarak böyle kalakaldım. bir damla bişeydi umarım devamı gelmez.
bende internetten baktım canım, normal yazıyor ama ilk gebelik olunca herşeyden ürküyor insanKolostrum Muş bunun adı şimdi baktım
Selamlar Anneler,
Nezamandir yazmadim. 2 ay kadar bir süredir öksürükle başlayan uykusuzluk seruvenim havadaki nemden ve evdeki rutubetten uyuyamam seklinde devam ediyordu. Ne ilaclar kullandim. Antialerjikler, astim ilaçları, antibiyotikler, mide ilaçları vs vs
Uyuyamadigim icin oksijen azalmış bebeğin. Kemik gelisimi geriledi nornaldr 1 hafta ileri gidiyordu. Beni uyutmaya calisiyor dr lar. Bu hafta tatildeydim hicbi ilaca gerek kalmadan guzel uyudum yedim ve dinlendim. Herseye ragmen canım kizim saglikli çok şükür.
Drum bana sıradan hamile olarak davranıyordu ve dogumda da nasil isyersen diyordu. Uyumamaya devam edersen bebegi 36da aliriz dedi. Normal sartlarda epiduralsiz normal dogum istiyorum.
Yasimdan dolayi ve ilk hamilelik diye kaslarimin sertlestigini ve acilma olmama ihtimali yuksek dedi. Sezeryana yakinlasiyorum sanirim mecburen. Hersey normal olursa 39da alacakmis.
Bebegim tam kuvvet kudurmaya devam ediyor icerde. Saglikla kucagimiza almayi nasip etsin Allahim.
Evet canim drum Oktay Kaymak. Bayagi detayci ve ilgili sagolsun.Çok geçmiş olsun canım, benim ilki sezeryan olduğu için buda sezeryan olacak mecburen riske atamam , doktorun kim oktay beylemi devam ediyorsun ? Bizdede kalın bağırsakta genişleme gözlendi ve bende endişeleniyorum dediğin gibi rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Stres yapma cnim benim 4. Aydan beri geliyo :)kızlar merhaba. sağ mememden süt geldi. tam olarak böyle kalakaldım. bir damla bişeydi umarım devamı gelmez.
maşallah canım. stres yapmıyorum da ilk gördüğümde dehşete düştüm. şimdi sadece göğüs ucu kremini hafifçe sürüp bırakıyorum. fazla ellemiyorum rahim kasılmalarını tetikliyormuş.Stres yapma cnim benim 4. Aydan beri geliyo :)
Ay sn bndeki korkuyu görcektin. Hani tup bebekte kısırlık belirtisi diye geciyodu ya bn gorunce solugu nasil doktorda almistim :))maşallah canım. stres yapmıyorum da ilk gördüğümde dehşete düştüm. şimdi sadece göğüs ucu kremini hafifçe sürüp bırakıyorum. fazla ellemiyorum rahim kasılmalarını tetikliyormuş.
bende de var canım. kontrole gittiğimde soracağım ama kokusuz olduğu için mantara değil artık son dönemece girmemize bağlıyorum.Günaydın kızlar. Bende bir kaç gundur özellikle sabah duşundan sonra bir akıntı geliyor. Kokusuz ama açık yeşil gibi. Sizde akinti var mı yada nasıl. .