- 13 Kasım 2013
- 322
- 106
- 103
Bende koku veya kaşıntı olmadığı için kötüye yormadim. Zaten geçen hafta idrar tahlili vermiştim birsey cikmadi. Senin de az kalmış. Hadi hayırlısı ile kuçağımızà alalım. . Alışverişi tamamladin mi. Süt sağma pompasi aldın mibende de var canım. kontrole gittiğimde soracağım ama kokusuz olduğu için mantara değil artık son dönemece girmemize bağlıyorum.
inşallah hepimiz sağlıkla kucaklayalım canım.Bende koku veya kaşıntı olmadığı için kötüye yormadim. Zaten geçen hafta idrar tahlili vermiştim birsey cikmadi. Senin de az kalmış. Hadi hayırlısı ile kuçağımızà alalım. . Alışverişi tamamladin mi. Süt sağma pompasi aldın mi
canım öyle bir yoruma denk gelmedim umarım problem yaşamam. peg peregonun pusetini aldım. araba koltuğu olarak da kullanacağım aparatı var. çok yer kaplamayacak bir model seçmek zorunda kaldım. çok güzel modeller var özellikle anex marka olanlara bayıldım ama çok büyükler.Evet ben de hep uyku modundayım iki gundur. Hiç birşey yapasim yok. Mandela güzel ama fiyatı yüksek geldi bana. Birde teklilerde bir göğüs sagilirken diğeri de akıyormuş diye yorumlar vardı ne kadar doğru bilmiyorum ama bende o yüzden çiftli alırım diye düşünüyorum. Araba yada puset aldın mı ne marka aldın
Ben henüz almadım karar veremedim.. bu hafta sonu alicam bakalım. O kadar çok eksik var ki hala... İnşallah şu 36 yi doldururuz da öyle gelir bebislercanım öyle bir yoruma denk gelmedim umarım problem yaşamam. peg peregonun pusetini aldım. araba koltuğu olarak da kullanacağım aparatı var. çok yer kaplamayacak bir model seçmek zorunda kaldım. çok güzel modeller var özellikle anex marka olanlara bayıldım ama çok büyükler.
benim 38. haftada sezaryen planlandı ama ben bayramda bi sürpriz bekliyorumBen henüz almadım karar veremedim.. bu hafta sonu alicam bakalım. O kadar çok eksik var ki hala... İnşallah şu 36 yi doldururuz da öyle gelir bebisler
Hadi hayirlisi. Allah yardımcımız olsun.benim 38. haftada sezaryen planlandı ama ben bayramda bi sürpriz bekliyorum
Maşallah kilosu iyi. Ben baya kilo aldım 15 Kilo nerdeyse. Eksik bitmiyor zatenBugun Dr a gittim kizlar kafa 2 hafta önden gidiyormuş karin genisligi haftasinda bacak uzunlugu önde.34+1 iz 2400gr olmusuz.hala kilo alamıyorum.
sizde durumlar nasıl. Benim alışveriş eksigim hala çok .yorgun olmadığım bir gün tamamlarim insallah
canım senin kilo alamaman problem mi doktorun ne diyor? bebişine maşallah, alışveriş işini hızlandır sürpriz olursa ortada kalmaBugun Dr a gittim kizlar kafa 2 hafta önden gidiyormuş karin genisligi haftasinda bacak uzunlugu önde.34+1 iz 2400gr olmusuz.hala kilo alamıyorum.
sizde durumlar nasıl. Benim alışveriş eksigim hala çok .yorgun olmadığım bir gün tamamlarim insallah
Canım sancin nasıl oluyor adet sancısı gibi birsey mi yoksa karında sertleşme gibi birsey mi tam olarak nasilKızlar iki üç gündür sizi şeklinde sancim vardı. Dün baktım yoğunlaşıyor hastaneye gittim sancı çıktı hemen yatırdılar bugün sabah 9 buçukta çıktım hastaneden geri.bizde sancılar başlıyor .ikiz olunca aman yorulmusumdur demedim gittim iyiki gitmişim.
Kilo için birsey demedi.ama erken olabilir dedi.canım senin kilo alamaman problem mi doktorun ne diyor? bebişine maşallah, alışveriş işini hızlandır sürpriz olursa ortada kalma
Geçmiş olsun aman dikkat et yorma kendinı. Dinlenince geçerKızlar iki üç gündür sizi şeklinde sancim vardı. Dün baktım yoğunlaşıyor hastaneye gittim sancı çıktı hemen yatırdılar bugün sabah 9 buçukta çıktım hastaneden geri.bizde sancılar başlıyor .ikiz olunca aman yorulmusumdur demedim gittim iyiki gitmişim.
Valla cnm kasıklarımda sizi gibi ağrı vardı yürürken falan otururken hiç rahatım yoktu.herkes karnın büyüyor ondan diodu. Belimde ve yanlarimdada hafif hafif ağrı vardı sizi gibi.zaten karnımda sertlesiodu.sertlesmeden anlayın kasılma oymuş meğer böle ben bebeğen poposu dayadı diodum baktım gecmioCanım sancin nasıl oluyor adet sancısı gibi birsey mi yoksa karında sertleşme gibi birsey mi tam olarak nasil
Canım bende hafta sonundan beri böyleyim, benimde kontrol yarın. Çok korkuyorumKızlar iki üç gündür sizi şeklinde sancim vardı. Dün baktım yoğunlaşıyor hastaneye gittim sancı çıktı hemen yatırdılar bugün sabah 9 buçukta çıktım hastaneden geri.bizde sancılar başlıyor .ikiz olunca aman yorulmusumdur demedim gittim iyiki gitmişim.
Muhakkak nst isterler cnm .rahim uzunlugunu sor bebeklerin suyunu herşeyi sor .Canım bende hafta sonundan beri böyleyim, benimde kontrol yarın. Çok korkuyorumüstüne birde su gibi ishal oldum. Onun ağrısımı, sancımı anlamadım ama resmen bağırarak ağlıyorum
Ya benim de hala çok eksiğim var geçen artık rüyamda erken doğum yaptığını ve hiçbirşeyn hazır olmadığını falan gördüm lohusa takımı bulamadım hala araba da alamadık bayram sonrası eşyaları yıkayıp çantayı hazırlayayım diyorum 35 hafya oluyorum o zaman yarın kontrolüm.var bakalım hayırlısı ne diyecekBen henüz almadım karar veremedim.. bu hafta sonu alicam bakalım. O kadar çok eksik var ki hala... İnşallah şu 36 yi doldururuz da öyle gelir bebisler
Tamam canım, 2 hafta önce nst de bişey çıkmamıştı. Herşey yolunda demişti. İnşAllah yarında hayırlı haberler alırım. Çünkü daha erkenMuhakkak nst isterler cnm .rahim uzunlugunu sor bebeklerin suyunu herşeyi sor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?