Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
bende de var canım. kontrole gittiğimde soracağım ama kokusuz olduğu için mantara değil artık son dönemece girmemize bağlıyorum.
Bende koku veya kaşıntı olmadığı için kötüye yormadim. Zaten geçen hafta idrar tahlili vermiştim birsey cikmadi. Senin de az kalmış. Hadi hayırlısı ile kuçağımızà alalım. . Alışverişi tamamladin mi. Süt sağma pompasi aldın mi

inşallah hepimiz sağlıkla kucaklayalım canım.
pompa aldım. medelanın teklisini aldım. satan kişi çiftlinin emiş gücünün düştüğünü söyledi, bana da mantıklı geldi. alışverişim bitti sayılır, ateşölçer ve küvet kaldı sadece. zaten alışveriş bitmeseydi bu haftalarda çok da gezip alamayacakmışım. artık çabuk yoruluyorum sende de öyle mi?

Evet ben de hep uyku modundayım iki gundur. Hiç birşey yapasim yok. Mandela güzel ama fiyatı yüksek geldi bana. Birde teklilerde bir göğüs sagilirken diğeri de akıyormuş diye yorumlar vardı ne kadar doğru bilmiyorum ama bende o yüzden çiftli alırım diye düşünüyorum. Araba yada puset aldın mı ne marka aldın

canım öyle bir yoruma denk gelmedim umarım problem yaşamam. peg peregonun pusetini aldım. araba koltuğu olarak da kullanacağım aparatı var. çok yer kaplamayacak bir model seçmek zorunda kaldım. çok güzel modeller var özellikle anex marka olanlara bayıldım ama çok büyükler.

Ben henüz almadım karar veremedim.. bu hafta sonu alicam bakalım. O kadar çok eksik var ki hala... İnşallah şu 36 yi doldururuz da öyle gelir bebisler

Bugun Dr a gittim kizlar kafa 2 hafta önden gidiyormuş karin genisligi haftasinda bacak uzunlugu önde.34+1 iz 2400gr olmusuz.hala kilo alamıyorum.
sizde durumlar nasıl. Benim alışveriş eksigim hala çok .yorgun olmadığım bir gün tamamlarim insallah

Maşallah kilosu iyi. Ben baya kilo aldım 15 Kilo nerdeyse. Eksik bitmiyor zaten

canım senin kilo alamaman problem mi doktorun ne diyor? bebişine maşallah, alışveriş işini hızlandır sürpriz olursa ortada kalma

Kızlar iki üç gündür sizi şeklinde sancim vardı. Dün baktım yoğunlaşıyor hastaneye gittim sancı çıktı hemen yatırdılar bugün sabah 9 buçukta çıktım hastaneden geri.bizde sancılar başlıyor .ikiz olunca aman yorulmusumdur demedim gittim iyiki gitmişim.

Canım sancin nasıl oluyor adet sancısı gibi birsey mi yoksa karında sertleşme gibi birsey mi tam olarak nasil

Geçmiş olsun aman dikkat et yorma kendinı. Dinlenince geçer

Canım sancin nasıl oluyor adet sancısı gibi birsey mi yoksa karında sertleşme gibi birsey mi tam olarak nasil
Valla cnm kasıklarımda sizi gibi ağrı vardı yürürken falan otururken hiç rahatım yoktu.herkes karnın büyüyor ondan diodu. Belimde ve yanlarimdada hafif hafif ağrı vardı sizi gibi.zaten karnımda sertlesiodu.sertlesmeden anlayın kasılma oymuş meğer böle ben bebeğen poposu dayadı diodum baktım gecmio

Canım bende hafta sonundan beri böyleyim, benimde kontrol yarın. Çok korkuyorum üstüne birde su gibi ishal oldum. Onun ağrısımı, sancımı anlamadım ama resmen bağırarak ağlıyorum

kızlar geçmiş olsun. popo dayama dediğimiz şey sancıymış demek. bende kendimce dinlenince geçen ağrıları yalancı doğum sancıları diye değerlendiriyorum. ama bazen karnım çok geriliyor, poposunu dayadı falan diye gülüyorum da demek onlar o kadar masum değilmiş. artık sona yaklaştık, ikiz olanlar daha da yakın tabi. sağlıkla kucaklayalım kuzucuklarımızı

Canım bende hafta sonundan beri böyleyim, benimde kontrol yarın. Çok korkuyorum üstüne birde su gibi ishal oldum. Onun ağrısımı, sancımı anlamadım ama resmen bağırarak ağlıyorum
Muhakkak nst isterler cnm .rahim uzunlugunu sor bebeklerin suyunu herşeyi sor .

Ben henüz almadım karar veremedim.. bu hafta sonu alicam bakalım. O kadar çok eksik var ki hala... İnşallah şu 36 yi doldururuz da öyle gelir bebisler
Ya benim de hala çok eksiğim var geçen artık rüyamda erken doğum yaptığını ve hiçbirşeyn hazır olmadığını falan gördüm lohusa takımı bulamadım hala araba da alamadık bayram sonrası eşyaları yıkayıp çantayı hazırlayayım diyorum 35 hafya oluyorum o zaman yarın kontrolüm.var bakalım hayırlısı ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…