Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaynama noktasına ne kalıyormuş?Kızlar yarın hissedilen sıcaklık 53 derece olacakmış
Hayırlısı olsun. İnşallah canım sağlıkla alalım hepimiz kucağınızaSelam kizlar bizde bugun 33+3 haftalik olduk.. iyiyiz cok sukur.. hastane cantasi hazirlama disinda eksik bisey kalmadi. Oglumun karin bolgesi 2 hafta geriden geliyormus dr endise etme dedi ama yinede uzuluyoruz tabi..takip altindayiz bakalim ne olacak
Amin cnm insallah, tesekkur ederimHayırlısı olsun. İnşallah canım sağlıkla alalım hepimiz kucağınıza
canım endişelenmemek elde değil biliyorum ama ultrason cihazları çok yanıltıcı olabiliyor. benim bi doktorun 2200 dedi bebeğimin kilosu için. 2 hafta sonra gittiğim asıl doktorum 2000 dedi mesela. çok zayıf bir bebek dedikleri için görümcemin bebeğine hep 0 ay kıyafet aldık, bebek bi doğdu 3500 o aldıklarımızı hiç giymeden 0-3 ay kıyafetlerini giydirdik. sen beslenmene ve dinlenmene dikkat et, inşallah doğuma kadar aradaki farkı kapatır kuzucuğunSelam kizlar bizde bugun 33+3 haftalik olduk.. iyiyiz cok sukur.. hastane cantasi hazirlama disinda eksik bisey kalmadi. Oglumun karin bolgesi 2 hafta geriden geliyormus dr endise etme dedi ama yinede uzuluyoruz tabi..takip altindayiz bakalim ne olacak
Canim dogru soyluyosun ultrason aletleri yaniltici olabiliyormus, ben abd de yasadigim icin burada kendi doktorum her muayenede ultrasona koymuyor.22 haftalik olana kadar turkiyedeydim oradaki dr kontrollerinden snra burasi cok farkli geldi. Buradaki doktorum 31. Haftada beni perinatoloji uzmanina yonlendirdi ayrintili bakmasi icin o zmana kadar hersey normal gidiyordu. 31 de ayrintili ultrasonla bakarken cikti gerilik.. ama dr cok onemsemedi endise etme olabiliyor falan dedi ama yinede uzulduk tabi.. simdi 2 haftada kendi doktorum disinda bu gittigim adam bakiyor.. kendi doktorum sadce kalbini falan dinliyor.. karnimi mezurayla olcuyor insallah farki kapatir dedigin gibi cnm.. rabbim hepimize evlatlarimizi saglikli bir sekilde kucagimiza almayi nasip etsincanım endişelenmemek elde değil biliyorum ama ultrason cihazları çok yanıltıcı olabiliyor. benim bi doktorun 2200 dedi bebeğimin kilosu için. 2 hafta sonra gittiğim asıl doktorum 2000 dedi mesela. çok zayıf bir bebek dedikleri için görümcemin bebeğine hep 0 ay kıyafet aldık, bebek bi doğdu 3500 o aldıklarımızı hiç giymeden 0-3 ay kıyafetlerini giydirdik. sen beslenmene ve dinlenmene dikkat et, inşallah doğuma kadar aradaki farkı kapatır kuzucuğun
ay eskiden öyle mezurayla anlaşılıyormuş yahu. sen hiiiiç canını sıkma. hatta mümkünse kop gel doğuma kadar burda gir kontrollere. usg cihazları farklı bi kere ölçümlerin kıyaslanacak geçmişi yok.Canim dogru soyluyosun ultrason aletleri yaniltici olabiliyormus, ben abd de yasadigim icin burada kendi doktorum her muayenede ultrasona koymuyor.22 haftalik olana kadar turkiyedeydim oradaki dr kontrollerinden snra burasi cok farkli geldi. Buradaki doktorum 31. Haftada beni perinatoloji uzmanina yonlendirdi ayrintili bakmasi icin o zmana kadar hersey normal gidiyordu. 31 de ayrintili ultrasonla bakarken cikti gerilik.. ama dr cok onemsemedi endise etme olabiliyor falan dedi ama yinede uzulduk tabi.. simdi 2 haftada kendi doktorum disinda bu gittigim adam bakiyor.. kendi doktorum sadce kalbini falan dinliyor.. karnimi mezurayla olcuyor insallah farki kapatir dedigin gibi cnm.. rabbim hepimize evlatlarimizi saglikli bir sekilde kucagimiza almayi nasip etsin
Yaa evet cok komigime gidiyor muayene :) evet farkli oluyormus usg cihazlari.. bakalim cnm yeterki saglikli dogsunlar.. allah nasip etti ya bunu cok sukur.. cok kiymetli yawrularimiz :) artik buradayim cnm malesef son trimester a girdik seyahat engeli var.. dogumun ne zman olacagini hic bilemeyiz.. bakalim hayirlisi olsunay eskiden öyle mezurayla anlaşılıyormuş yahu. sen hiiiiç canını sıkma. hatta mümkünse kop gel doğuma kadar burda gir kontrollere. usg cihazları farklı bi kere ölçümlerin kıyaslanacak geçmişi yok.
Aynen canım ya otursam kalkamıyorum, yatsam dönemiyorum. Çok sıkıntıdayım bide biz 2 katı etkileniyoruz. Sıcaklarda cabası, mahvetti beni. Ne gece uyku var ne gündüz sarhoş gibiyim. Bide kasıklarım falan ağrıyor.çok sıkıntıdayım benGungectukce ağırlaşıyor karnımı taşıyamaz oluyorum.burun tıkanıklığı nefes darlığı çabası. İyiki hazırlıklarımız erken yaptık yoksa 10 adım atınca oraya yığılasim geliyor
Valla ben e bebekten baby me almayı düşünüyorum açıkçası kullananlarda memnun kalmış hepKızlar deterjan ne düşünüyorsunuz ya. Poxy falan diyorlar ama neler aldınız?
Ya benim tek ama aynı durumdayız uyku yok en baştan beri ağrı desen sırtım dan donemiyorum bile yani 10 tane yastık biri belim de ikisi kafamda ayaklarım da ama uyku yine yok 30 kere kalkıyorum nerdeyse bide sürekli sıkışık bir durumda kalkıyorumAynen canım ya otursam kalkamıyorum, yatsam dönemiyorum. Çok sıkıntıdayım bide biz 2 katı etkileniyoruz. Sıcaklarda cabası, mahvetti beni. Ne gece uyku var ne gündüz sarhoş gibiyim. Bide kasıklarım falan ağrıyor.çok sıkıntıdayım ben
Canım ben dalin aldım hem deterjanı hem de yumuşatıcıyı. İlkini yıkacağım sadece, sonra kendi kullandığım deterjanla devam edeceğim.Kızlar deterjan ne düşünüyorsunuz ya. Poxy falan diyorlar ama neler aldınız?
Granül deterjan önerdikleri için ben hacı sakirinkini aldım. Bakalım nasil cikacak.Kızlar deterjan ne düşünüyorsunuz ya. Poxy falan diyorlar ama neler aldınız?
Canım granüller makinada erimiyor, ona göre önlemini al bence.Granül deterjan önerdikleri için ben hacı sakirinkini aldım. Bakalım nasil cikacak.
Granül ne demek ki canımCanım granüller makinada erimiyor, ona göre önlemini al bence.
Toz deterjanın artistçesi canımGranül ne demek ki canım
Hahah tamam o zamanToz deterjanın artistçesi canım