Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Bol sağmalı günlerin olsun canım :) bende dün indirimden bişeyler aldım. Deterjanları, gögüs pedi, biberon, emzik, ağız mendilleri. Bi kaldı gögüs kremi, emzirme atleti, kalkan ve gögüs ucu çıkarıcı. Deterjanlar gelince yıkayıp hazırlayacağım çantayı inşAllah.

Oyy masallah..daha dün acaba cinsiyeti ne dioduk.hoş zaman bana göre hiç geçmedi ama çok şükür bu gunlerimize

Günaydın kızlar sağ kasığımda ağrı var geceden beri geçmiyor sizdr bu haftalarda böyle birsey oldu mu

Günaysın kızlar sün kontrolümüz vardı 2168 kg olmuşuz ama boyunu hiç söylemiyor bana ultrason kagıdında nerde yazar

Günaysın kızlar sün kontrolümüz vardı 2168 kg olmuşuz ama boyunu hiç söylemiyor bana ultrason kagıdında nerde yazar
Maşallah canım. Bende de hiç boylarını söylemiyor. Ama FL yazan değeri 7 ile çarptığında yaklaşık boyunu veriyormuş. Sende yap istersen. 32+? Kaçta kilosu bu kadar canım?

12 13 saattir gecmedi. Bu hafta Salı nts ye baglanmistim kasılma cikmamisti
doktorun ne diyor? bende ağrım geçmeyince acile gitmiştim. kasılma, sancı vs çıkmadı. enfeksiyondan şüphelendiler kayda değer birşey çıkmadı. ama o dönem bebeğimin son eksikleri, hastane için hazırlık derken çok ayakta kalmış ve yorulmuştum. sende belki çok yorulduysan? doktorun ne diyor?

Hafta sonu olduğundan Dr uma ulaşamıyorum hala ağrım var inş apandisit filan degildir

bende sıcaklardan çok bunalıyorum. iyi ki hazırlıklarımın çoğunu bitirmişim, evden dışarı çıkamıyorum ki.
Bugün gecelik bakmaya gittim ama hiç güzel yoktu bu sıcakta boşa gittim yanı hala eksikler var bayram sonrası da böyle çikolata vs halledeyim diyordum ama dur bakalım hayırlısı Allah hepimize yardım etsin gerçekten sıcak çok kötü yapıyor insanı

en son eminönü'ne gittiğimde mecbur dedim çok da gönlüme sinmediği halde aldım geceliklerimi. artık hastane çantası hazırlamam lazım. çikolata vs için mecbur bekliyorum, dolaba koysam kötü olacaklar, dışarda kalsa eriyecek. kapı süsü ve hediyelik hoşgeldin sipariş ettim. ufak tefek eksiklerim kaldı ama sıcaktan nefes alamıyorum ve artık hiçbirşey mükemmel olmak zorunda değil demeye başladım :)

Hahaha buda iyi doğru söylüyorsun bende sanırım eminonunden alicam öyle görünüyor daha dolaplar vs kurulmadi benim de onlar da duruyor ama çikolata için mecburen bayram sonrası orda bi yerden fiyat almıştım uygunda gelmişti alacağın yer belli o yüzden rahatım

canım dolap için acele etmeni tavsiye ederim. benim dolaplar sürekli açık, defalarca sirkeli suyla vs sildirdim, odanın camı da açık ama gece kapatıyorum sabaha oda kokuyor. havalanması zaman alacak daha cicilerin yıkanıp ütülenmesi gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…