• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Kaç dediki canım? İnan bende korkmaya başladım. Dün gece hiç yatamadım sancıdan. Bende yarın gideceğim kontrole. İnşAllah yolundadır herşey. 2 haftadır tatil, uçak yolculukları vs derken çok yordum kendimi, baya ayakta kaldım. İnşAllah sendede bir sıkıntı olmaz, yorma kendini sakın ve hep uzan dinlen. Ciğer geliştirici yaptımı? Bende soracağım bu gidişte
Ya benim beynim gitmişti o an 2 cm dedi sanırım tam anlayamadım. Ama neden olduğunu ben biliyorum 1 haftadır misafirlerim vardı aslında bana bişey yaptırmamaya çalıştılar ama ben durmadım tabii çok yoruldum çok önemsemedim. Ama şimdi dinlenme modundayım. Yok yapmadı ciğer geliştirici takip edicez dedi baktık daha da incelmeye başlıyor o zaman önlemlerimizi alıcaz dedi

Yok canım 14 haftada o tarz şeyleri hep bıraktık. Şuana kadar hiç sorun olmamıştı şuan progestan fitile başladım
Fitilini kullan cnm bnm doktorum sadece 3 hafta kesmişti riske atmamak adına başlatmıştı. Assada baskı olursa iki defa kullan demişti. Ayaklarının altına yastık koy dinlen .incelsede dinlenme iyi gelir.ayrıca ciğer geliştiricini vurdurt bnce .acil müdahale zamanını bekletme gelişsin en azından. Bnm herşey normal vurdular.

Fitilini kullan cnm bnm doktorum sadece 3 hafta kesmişti riske atmamak adına başlatmıştı. Assada baskı olursa iki defa kullan demişti. Ayaklarının altına yastık koy dinlen .incelsede dinlenme iyi gelir.ayrıca ciğer geliştiricini vurdurt bnce .acil müdahale zamanını bekletme gelişsin en azından. Bnm herşey normal vurdular.
15 gün önce ciğer geliştirici igne günde 2 şer Doz toplam 4 doz bende oldum. Şükür Erken doğum riskim yok ama Dr ne olur olmaz diye yaptır Dedi.

Ya benim beynim gitmişti o an 2 cm dedi sanırım tam anlayamadım. Ama neden olduğunu ben biliyorum 1 haftadır misafirlerim vardı aslında bana bişey yaptırmamaya çalıştılar ama ben durmadım tabii çok yoruldum çok önemsemedim. Ama şimdi dinlenme modundayım. Yok yapmadı ciğer geliştirici takip edicez dedi baktık daha da incelmeye başlıyor o zaman önlemlerimizi alıcaz dedi
İnşAllah bir sıkıntı olmaz canım, arada haberdar et bizi durumundan.
Bana bu konuda hiç birşey demedi. Yarın gidince soracağım bende iğneyi. Doktor çok rahat biri, ayda 1 gel diyor beense 2-3 haftada gidiyorum.

Bugün bizimde Dr kontrolümüz var inş iyi şeyler duyarız. Dün ebebekten bebeklerimize alışveriş yaptık avm de zor yürüdüm 2 kere wc girdim orada. İyiki raporum başladı çalışacak durumum kalmamış bunu anladım. Biberon olarak Dr browns cam ( gaz sancısını azaltıyormuş) suluk yapmak için nuk cam biberon, emzik olarak avent in 0-3 ay ayılı emziklerinden, süt sağmak için lansinoh maniel göğüs pompası, lonsinoh süt saklama poşetleri, lansinoh göğüs pedi, deterjan ve yumuşatıcı, şampuan, pişik, pudra olarak dalin, bebiş temizleme pamuk baby me, hastanede giyip atmak için kilotlar aldık. Allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin herkese inş. Karyolalarını almadık daha. büyüyebilen karyola alıcaz. 3-4 yaşa kadar bizim odada uyuyacaklar inş.

Korkma canım yat evde istirahat et inş normale döner durumun. Dr um ikiz hamilelik tek hamileliğe benzemez yat istirahat et Dedi bana raporumu başlattı. Ben keselerim göründüğü günden beri haftada 1 proloton igne oluyorum. Bu igne de progeston varmış.

Kızlar doktora gittim. Akıntıyı söyledim hatta kanda ve idrarda hafif enfeksiyon göründü ama ilaç vermedi. Herşey normal dedi. Artık 2 haftada bir gel dedi. Bebekler yine haftasına göre geri çıktı :KK43: Ne kadar yesemde geriden geliyor her seferde. Karın çevresi hatta 28 haftalarda :KK43: kilolarıda 1419,1321. Açıkcası biraz moralim bozuldu..Hakkımızda hayırlısı artık. Bu arada ciğer geliştiriciyi de sordum gerek yok şuan için dedi. Rahim boyunda veya başka bir şeyde sıkıntı olsa yapalım derdim dedi.

Kızlar doktora gittim. Akıntıyı söyledim hatta kanda ve idrarda hafif enfeksiyon göründü ama ilaç vermedi. Herşey normal dedi. Artık 2 haftada bir gel dedi. Bebekler yine haftasına göre geri çıktı :KK43: Ne kadar yesemde geriden geliyor her seferde. Karın çevresi hatta 28 haftalarda :KK43: kilolarıda 1419,1321. Açıkcası biraz moralim bozuldu..Hakkımızda hayırlısı artık. Bu arada ciğer geliştiriciyi de sordum gerek yok şuan için dedi. Rahim boyunda veya başka bir şeyde sıkıntı olsa yapalım derdim dedi.
Canım sağlıklı olsunlar da kilo olur elbet sıkma canını muz ve kaşar peyniri bebeğe kilo yapıyor diyorlar gerci ben kabızlık byapar diye ne yalan söyleyeyim öyle muz çok tüketmedim ama aklında olsun

Kızlar bişey soracağım afedersiniz de benim büyük tuvaletim çok siyah olmaya başladı araştırdım ama demir ilaçlarından oluyormuş bide uzun süre aspirin kullanımı diyor coraspin kullanıyorum bu hafta birakicam artık 30 hafta oldu demir ilacı da gyno Ferron draje kullandık pembe olan onda bisy yoktun öncesinde yine onun böyle fıtil.gibi olanını kullanmıştım ondan elimde var diye bitince yine ona geçtik ondan mı oldu acaba kabızlık sorunu yaşayan biri değilim belki 2-3 kere ancak olmuştur hamilelik boyu

Cnm ne yiyorsun mesela ? Bak bn günlük portakal suyu pekmezli,soya sutu (migros ta var ) ve normal sut.fındık ve ceviz bol bol meyve yiyorum

Kızlar bişey soracağım afedersiniz de benim büyük tuvaletim çok siyah olmaya başladı araştırdım ama demir ilaçlarından oluyormuş bide uzun süre aspirin kullanımı diyor coraspin kullanıyorum bu hafta birakicam artık 30 hafta oldu demir ilacı da gyno Ferron draje kullandık pembe olan onda bisy yoktun öncesinde yine onun böyle fıtil.gibi olanını kullanmıştım ondan elimde var diye bitince yine ona geçtik ondan mı oldu acaba kabızlık sorunu yaşayan biri değilim belki 2-3 kere ancak olmuştur hamilelik boyu
Cnm çok normal ilaçlardan. Sıkıntı yok bnm hep öle

Şeftali ,muz,badem,findik ,pekmez ye sağlıklı olsunlar zayıf olmuş önemli değil aldırır anneleri onlara kilo.ayrıca kafana çok takma ölçümler yanilticidir.

Canım herşeyi yiyorum kilo aldırıcı. Herhalde takınca oluyor :)))
Benimde son kontrole kadar hep geridysi son kontrolde tam haftası çıktı ozellikle birşey yapmadım ama o ara tatildeydim ve yumurta süt hep köyden aldık meyve sebze de dogaldi hep belki ondan olmuştur

Back