Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Evet canim benimkinde saatleri var bazı saatler çok hareketli bazı saatler daha pasif

Kizlar bebek arabasi işini ne yaptiniz. Ben çok araştırdım ama yinede tam karar vermedim. Quinny, mima, inglesina, bugaboo, stokke gibi markaları çok pahalı buldugum için eledim. Bastonlarda anakucaklari ile uyumlu olmadigindan eledim. Büyük tekerlekli bir ürün almaya karar verdim. Peg perego , Kraft, chicco, casual markalarininin bazı ürünlerini beğendim fiyat performans yönünden. Ancak sikayetler kısmını okuyunca tüm ürünler için yagdirmislar resmen. Biz ne alicaz bu durumda. Sizler nelere karar verdiniz

ben de aynı fikirdeyim de neyi ne kadar koyacağız hiç bilmiyorum :) mesela bez. ikişer hastane çıkışı aldım ben.
Valla bende bilmiyorum işte onu soracaktım neyden ne kadar koymalı bilemiyorum. Bu arada göğüs kalkanı yara oluşumunu önlüyormuş

Benim tek çocuğum olsaydı kesinlikle doona alırdım. Hem oto koltuğu hem bebek arabası hem puset herşey oluyor ve gittim gördüm inanılmaz hafif kolay ve bütün yorumlar çok güzel. Bir araştır istersen YouTubeda videoları var bir göz atabilirsin.

Kızlar şimdi kontrolden çıktık çok şükür haftayı yakalamış bizim beybii 1020 Gr olmuş hatasıyla uyumlu dedi doktor bende yine normal kilo alımı 700 Gr almışım doktor biraz da fazla beslen ama sağlıklı beslenmeye devam balık yiyemiyorsan ceviz tüket dedi bende demir eksikliği var ilacı ikiye çıkardık çayı artık kahvaltıdan 30 dk sonra içiyorum sütle yapıyordum ama üstüne çay içiyordum artık dikkat ediyorum bol su tüketimine devam dedi bizde durumlar böyle

Benimki gece aktif sanırım doğunca geceler biz zor olacak :) uyutmuyor çok rahatsız oluyorum gece bide böyle akşam saati ve şuan mesela coştu :)
hııı bende ama uyku saati falan diyorum bazen :) bebekler doğduğunda gece gündüz kavramı oluşması için gece odasına asla ışık açılmıyor, beslemek vs için bile çok hafif bir ışık tavsiye ediliyor.

ben peg perego aldım canım. baston aslında ama ana kucağı aparatı da takılabiliyor. ana kucağını değil ama bastonunu ablam kullandı, açma kapama ve ağırlık yönünden kullanışlı. bende bu yüzden bu markayı seçtim. aslında anex ve stokke de gözüm vardı ama çok büyük, arabanın bagajına sığmayacak vs derken aldım gitti umarım o şikayetim var sayfalarına yazmaya aday değilimdir

Evet diğer markalara birsey diyemeyeceğim ama stokke cidden bagajda yer kaplıyor ki bizim arabanın bagajı su an en büyuk bagaj kategorisinde.Bende cazibesine dayanamadım ve aldım.Ama babamız olmadan bir yere gidersek ne yaparız hiç bilmiyorum Gerçi bir sürü artısı var,Allah utandırmasın artık diyelim :)

Şi switch modelini kast ediyorsun galiba ona ana kucağı da takılıyor . Üstelik 8 kg agırlığıda digerlerine göre iyi

Bu arada e bebekte emzirme ürünlerinde güzel indirimler var göğüs pedi, göğüs kremi,kalkan için.

Şi switch modelini kast ediyorsun galiba ona ana kucağı da takılıyor . Üstelik 8 kg agırlığıda digerlerine göre iyi
canım model peg perego book plus 51 sportivo travel sistem bakmak istersen diye tam adıyla yazdım. şekli falan hoşuma gittiğinden değil de kullanım rahatlığından tercih ettim. bir de ana kucağından sonra kullanacağım kısmının sırt kısmı diğerlerine göre daha geniş olduğu için uyurken falan rahat olsun diye düşündüm.

bi arkadaş doona demiş. onu bende çok pratik gördüm. kullanan birini aradım hep. en sonunda bir avmde tanımadığım birine sordum memnun musunuz diye. tek dezavantajı kendi çok ağır içinde bebek olunca hepten zor oluyor kaldırması dediği için, birde 1 yaşından sonra kullanamayacağım için vazgeçmiştim.

Bende book 51 sportivoyu beğenmiştim.sen baston şeklinde dediğin için diğerinin ismini yazdım. Ben 51 sportivo ile 51 completo arasındaki farkı merak ediyorum. Completoda sadece ayak koruma örtüsü farklılığı gördüm.sportivo 2250 completo 2999 su an ikisinde indirimde . Aradaki fiyat farkı neden kaynaklanıyo acaba

canım kumaş ve ayak örtüsü farkındanmış. özellikler aynı yoksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…