• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Canım peki durmasına sebep ne? Patolojiye falan gittimi? Çünkü hep yakın durmuş. Bir rahatsızlıkmı oluyor acaba? Araştırıldımı? Ne diyorlar. Bu sefer bence nedenini öğrenip ona göre önlem alıp başlanmalı. Çünkü bir noktadan sonra ben olsam psikolojik olarak kaldıramazdım. Rabbim gerçekten sabır versin. En kısa zamanda güzel haberini bekliyorum inşAllah
Yapilmasi gereken hersey yapildi canim hic birinde bisey yok Allahtan dedi artik doktor nasip kismet vardir herserde bi hayr Allah sonunu guzel eder insallah

Yapilmasi gereken hersey yapildi canim hic birinde bisey yok Allahtan dedi artik doktor nasip kismet vardir herserde bi hayr Allah sonunu guzel eder insallah
Canim benim komşum tup bebek metkezimde mikrobiyolog. Tesaduf etti. Ama söylediği son 5 senede sebepsiz infertilitede patlama var. Tüp bebek sayisi her yıl 10 katlanarak artiyor ve yaş 20li yaşlarda. Yetisemiyoruz artik dedi. Ayni sekilde baska komsum genetik prof. Karisinda varmis sebepsiz infertilite, 45 yasinda ozel diyet uygulayarak 2 kere hamile kaldı cocuklar buyudu bile. Ozel bir beslenme duzeni var. Organik sebze agirlikli. Eti vermiyor hatta. Bir araştırmanda fayda var. Umarim faydssi olur.

Yok canım dedi bırak ilaçları , ilaçları bıraktığından dolayı kanama olmuş olabilir vücut alışır defi, ama crinone jel kanama olunca başladım

O nasıl doktor ya sinir oldum okurken , lütfen başka bir doktora git acilen.

Kızlar merhaba, ya ben kontrol içün bir tüp bebek uzmanı dr ye takibe başlamıştım, kanamam olunca ilaçlara nasıl devam edeceğim konusunda devlet hastanesinde ki dr tüp bebek dr me sormamı istedi az önce aradım dr bana ilaçlara devam etmeyeceksin, bıraktığın için kanama olmuş olabilir vücut ona alışacak dedi :KK43: ya böyle bir şey duymadım ilaçla tedbir alınmaz mı , var mı kanaması olup ilaç kullanmayacaksın diyen dr si olan çok korkuyorum ne yapacağım :KK61: Daha önce yine kanama yaşamıştım 1,5 ay önce o zaman tüp bebek yaptırdığım dr prulotuon iğneyi 3 günde bir yaptır demişti
Gebeligimin 16 haftasina kadar kanamam oldu proluton depot igneyi 3 gunde bir hep vurdurdum kanama bittikten sonrada 21. Haftaya kadar haftada bir vurdurdum ayrica sabah aksamda progestan fitil kullandim.suan kanama yok cok sukur. Sana tavsiyem bu ilaclari birakmaman, bence farkli bir doktorun gorusunu almalisin

Gebeligimin 16 haftasina kadar kanamam oldu proluton depot igneyi 3 gunde bir hep vurdurdum kanama bittikten sonrada 21. Haftaya kadar haftada bir vurdurdum ayrica sabah aksamda progestan fitil kullandim.suan kanama yok cok sukur. Sana tavsiyem bu ilaclari birakmaman, bence farkli bir doktorun gorusunu almalisin
Teşekkür ederim, öyle yaptım başka doktora gittim o devam dedi, diğeri bırak dediğinde bırakmadım bardaktan boşalır gibi kanama oluyor muayene vs yok adam ilaçlara başlama diyor, Allah herşeyin, herkesin hayırlısıyla karşılaştırsın.

Cnm bnm bu gebeligimden önce karnımda ölDu bitane 10 haftalık. Sağlıksız gebelikte oluyormuş doktor öyle dedi .hiçbir sorun çıkmamıştı. Şuan şükür iyi gidiyor herşey. Umudunu yitirme sakın bn hiç yitirmedim.

Teşekkür ederim, öyle yaptım başka doktora gittim o devam dedi, diğeri bırak dediğinde bırakmadım bardaktan boşalır gibi kanama oluyor muayene vs yok adam ilaçlara başlama diyor, Allah herşeyin, herkesin hayırlısıyla karşılaştırsın.
AMin canim insallah tez zamanda biter kanaman. Bol bol istirahat et bi is yapma, allah gonlune gore versin ins.

Back