Tüp bebekde gebelik kesesi geriden gelip sağlıklı dogum yapan varmı?

Gecemavisi0616

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2024
52
6
1
37
Kızlar çok moralim bozuk bilgisi olanlar varsa lütfen yardımcı olsun. Tüp bebekle pozitifi gördüm. Benmle transfer olanlardan düsük bi betayla başladım fakart artışım iyydi hep 2 katı arttı. Dün kese için gittgimde doktor 7 haftaya yeni girmene rağmen 5 +3 gözüküyor 1 buçuk hafta kadar geri dedi bir hafta sonra bakıcam dedi cok olumsuzdu sanki. Yolk kesemde oluşmuş. Böyle olup açığı kapanan oldumu tüp bebekde geç döllenme tuttunma olablirmi?

Beta değerleriniz nasıldı? Hiç bu arada ultrason zamanları beta değeri baktırdınız mı? Doktorunuzun yorumu nedir? Umarım herşey güzel olur

Beta değerleriniz nasıldı? Hiç bu arada ultrason zamanları beta değeri baktırdınız mı? Doktorunuzun yorumu nedir? Umarım herşey güzel olur
Merhaba ulttason gününden 3 gün on̈ce 1.600 lerdeydi. Aslında betam benm kucuk basladı sonra artarak dwvam etti iki katı ben ona bağlalycaktm ama bi doktora daha cıktım normal.kadın doguma tüp bebekde gec tuttunma olmaz bence sağlıksız dedi cok moralim bozuk yolk saçta olusmuştu.

benim 1 hafta geç gözüküyordu sonra yakaladı
Yaa tüp bebekmiydi sizinde normal gebelik olsa korkmuycamda tüp bebekde döllenme günü belli diye korkuyorum. Birde 10 gün geri benim ama ilk kez bakıldı insallah gelişir bebeğim. Cok üzgünüm ikigündür istemsizce ağlıyorum.Verende Allah tabi isyan etmiyorum ama bikere sevindik ya cok zor geliyor olumsuz yorumları düsükleri gördükce okudukca korkuyorum.

Bir kere mi ultrasona girdiğiniz şimdiye kadar? Normal kadın doğumcular bilmiyor geç tutunma olabiliyor.

Bir kere mi ultrasona girdiğiniz şimdiye kadar? Normal kadın doğumcular bilmiyor geç tutunma olabiliyor.
Evet 1 kere gttim 12. Gunden 10 gün sonra gel demisti doktorum. Doktor ilk kez gördük belki ilerler dedi cok umutlu olmasada. Kötü bisey soylemedi kanama alanın yok bebek yukarda sadce gelisim kücük dedi digeri direk düser bu dedi saglıksız dedi.

Ben de benzer durumdayım, hatta bir bir başlık açtım. Biz bir kere gittik kese gördük ikinciye gittik kese büyümüş. Ama yolk ya da bebek görmedik bir hafta daha bekleyeceğiz. Doktor çok olumsu konuşmadı. Benim de 4 gün geride şu an. Normalde 6+4 haftalık hamileyim ama kese 6 haftalık. Betam da yüksek ama birşey göremedik içinde henüz

İnsallah sizin icinde hayırlı güzel haberler almak nasip olur. Bana kadın dogumcu yolk kesesi okusmasa daha olumlu düsünürdüm dedi. Belki sizin icin daha iyidir bu Rabbim bebislerimizi bize bağışlasın inş.

İnsallah sizin icinde hayırlı güzel haberler almak nasip olur. Bana kadın dogumcu yolk kesesi okusmasa daha olumlu düsünürdüm dedi. Belki sizin icin daha iyidir bu Rabbim bebislerimizi bize bağışlasın inş.
Normal kadın dogumcular pek birşey bilmiyor, progesteron fitili mantar sandı. Bence çok tüp bebeklçiler dışındakilere danışmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…