tüp bebek

mutlu01

Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2013
1
0
6
Adana
Geçtiğimiz yaz eşimle beraber tüp bebek yaptırmaya karar verdik.Ankarada eski adıyla fatih üniversitesi şimdiki adıyla turgut özal üniversitesi hastanesinde tüp bebek tedavisinde bulunmaya karar verdik.çünkü hastane tüp bebek konusunda çok deneyimli ve tüm tüp bebek ekibi bayanlardan oluşuyordu.şimdi 7. ayım bitti 8. aya girmiş bulunuyorum.beni bu süreçte yanlız bırakmayan eşime, doç. dr. Zehra Candan İLTEMİR DUVAN'a ve tüm hastane ekibine çok teşekkür ederim.tüp bebek tedavisi görmek isteyen arkadaşlarıma doç. dr. Zehra Candan İLTEMİR DUVAN hocamı tavsiye ederim. çünkü tüp bebek konusunda çok deneyımlı bilgili ve sıcak kanlı bir doktordur. kendinizi emin ellerde hissedebilirsiniz. doktorum ve ekıbı cok basarılıdır. benim ilk denememdi ve mutlu bir şekilde sonuçlandı. bu mutlulugu herkezin tatmasını isterim.turgut özal hastanesine, hocama ve tüm ekbine tekrar tekrar teşekkurlerimi borç bilirim...

merhaba mutlu, bende oraya karar verdim ilgi nasıl merak ediyorum bir kızım var 2.için tüp bebeğe karar verdik tabi çocuğum olduğu için raporsuz olacak fiyat olarak ne kadar tuttu. bbirde başarı oranları hakkında bilgin varmı? sonucunda tutmama ihtimalide var
teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…