Merhaba öncelikle hanımlar picos hastasıyım 7 yıllık evliyim gebelik elde edilemedi (ilaçsız adet göremiyorum) klomen vs gibi tedavilerlede hiçbirşekilde gebelik elde edilemedi en son çare özelde tüp tüp bebeğe geçtik 38 yumurtam oluştu 32 si opuda toplandı 25 tanesi işleme alındı 21 tanesi döllendi 6 tanesi besinci güne 2 tanesi altıncı güne gitti yani toplam 8 embriyom donduruldu 1 ay rahim dinlendirme yapıldı rahim kalınlığım istenilen seviyedeydi embriyo 5 AA kalitedeydi hormonlarım tam istenilen seviyedeydi transferden önce başlamıştık ilaçlara estrofem hap prolutex iğne göbekten transferden sonrada devam ettim ilaçlara harfi harfine ama malesef bugün beta hcg 2 yani negatifle sonuçlandı doktorumda şaşırdı %60 lardan fazla oran veriyodu bana yasal sınırlama varmış ilk iki transfer tek oluyomuş sonrasına 2 embriyo transferine izin veriliyomuş doktoruma rica ettim birdahaki transferde 2 embriyo transfer edin diye ama çok katı bu konuda kesinlikle hayır dedi yapan doktorlar var ama ben yapmıyorum asla yapmam dedi hali hazırda çok iyi kalitede 7 embriyom var bu seferde tutmazssa uzun bir zaman transfer yaptıramam çünkü maddi olarak tükendik 200 binden fazla gitti embriyo çözdürme ve ilaçlara 50 bine yakın gene gidicek aklım çok karıştı başka bir doktorla görüşüp 2 embriyo transferimi yaptırsam yoksa doktoruma devam edip tek embriyo transferimi yaptırsam ALLAH rızası için bi akıl verin şaşırdım kaldım ankarada oturuyorum tedaviyide ankara gördüm cevap veren eller dert görmesin şimdiden