S Smyyaydmr Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Şubat 2022 126 51 48 24 24 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Smyyaydmr #21 acelyali29 .!.: İkinci sefer %60 dan da az duruyor takibini yaptır dış gebelik veya kimyasal olma durumuna karsı 17. Günde de mutlaka canım insallah cok güzel bir yükselis görürsün Genişletmek için tıkla... Dün kan verdim değerim 178 e düşmüş
acelyali29 .!.: İkinci sefer %60 dan da az duruyor takibini yaptır dış gebelik veya kimyasal olma durumuna karsı 17. Günde de mutlaka canım insallah cok güzel bir yükselis görürsün Genişletmek için tıkla... Dün kan verdim değerim 178 e düşmüş
S Smyyaydmr Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Şubat 2022 126 51 48 24 24 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Smyyaydmr #22 Academician_mom .!.: Daha önceki mesajlarımda var bakın isterseniz. Başta iyiydi sonra artış oranı azaldı, hep iki günde bir kan verdim. Genişletmek için tıkla... Pazar günü kan verdim değerim 178 e düşmüş
Academician_mom .!.: Daha önceki mesajlarımda var bakın isterseniz. Başta iyiydi sonra artış oranı azaldı, hep iki günde bir kan verdim. Genişletmek için tıkla... Pazar günü kan verdim değerim 178 e düşmüş
A acelyali29 Üye Kayıtlı Üye 17 Ağustos 2023 865 328 23 24 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Smyyaydmr #23 Smyyaydmr .!.: Dün kan verdim değerim 178 e düşmüş Genişletmek için tıkla... Hiç üzülme ama takibide devam et 0 ı görebe kadar dıs gebelik riskine karsı insallah en sağlıklısı bir gün bulacak bizi
Smyyaydmr .!.: Dün kan verdim değerim 178 e düşmüş Genişletmek için tıkla... Hiç üzülme ama takibide devam et 0 ı görebe kadar dıs gebelik riskine karsı insallah en sağlıklısı bir gün bulacak bizi
S Smyyaydmr Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Şubat 2022 126 51 48 24 24 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Smyyaydmr #24 acelyali29 .!.: Hiç üzülme ama takibide devam et 0 ı görebe kadar dıs gebelik riskine karsı insallah en sağlıklısı bir gün bulacak bizi Genişletmek için tıkla... Acaba düzenli artış olup sağlıklı gebelik olur mu ki öyle bı ihtimal olabilir mi
acelyali29 .!.: Hiç üzülme ama takibide devam et 0 ı görebe kadar dıs gebelik riskine karsı insallah en sağlıklısı bir gün bulacak bizi Genişletmek için tıkla... Acaba düzenli artış olup sağlıklı gebelik olur mu ki öyle bı ihtimal olabilir mi