arkadaşlar öncelikle herkese merhaba ve tüp bebeğe tam altı ay önce başladım ve başladığımdan beri buralarda dolanıyorum bugün karar verdim üye oldum ve deneyim paylaşmak isterim ilk gittiğimizde rahim filmi ve eşimle benim tüm hormon testlerimiz yapıldı tedaviye başlandı ilkinde yumurta toplandı fakat olgunlaşmadığı için tedavi iptal oldu bismillah deyip tekrar başladık bu kez bambaşka tedaviyle başladık çok korkmuştum çünkü ikincisinde de öyle olsaydı başka bi sorun habercisi ve tedavisi yokmuş sanırım ikincide 18 yumurtam toplandı ve onuyla yok aldık nolur nolmaz diye üçüncü günden de embriyo dondurduk beşinci günden de üç tane vardı ayın yedisinde beşinci gün transferi oldum estrofem progeston iğnesi ve coraspin kullanıyorum şu an iğne öyle acıtıyor ki morardı şişti her gün kantaron yağıyla masaj yapıyoruz üç dört kez ona rağmen o bezelerle yaşıyorum çarşamba test günüm ben burda ne zaman okusam herkese dua ettim herkesten sır gibi saklamıştım ama artık bende burdayım birbirimizi tanımıyoruz ama dualarda buluşalım yer gök duayla döner umudumuzu yitirmeyelim inşallah güzel sonucumu da paylaşırım sizinle benim şu an bel ağrım kasık ağrım var hem korkuyorum hem heyecanlıyım birbirimize dua edelim kardeşlerim