Tüp bebek

melis6

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2025
104
39
13
45
Merhabalar, benim sizlere birkaç sorum olacak. Öncelikle yaşım 45, uzun zaman doğal yolla denedik olmadı daha sonra aşılama denedik maalesef o da olmadı en sonunda tüp bebek tedavisine karar verdik. Rahimle ilgili ve yumurtalarım, yumurtalıklarımla ilgili hiç bir sorun yok hepsi çok iyiymiş. Çikolata kisti vesaire yok. Tüplerimde tıkanıklık yok her şey çok sağlıklı, herhangi bir sağlık sorunum yok. Kilomda gayet iyi. Babada sperm sayısı ve kalitesi gayet iyi. Anne ve baba tarafında genetik bir rahatsızlık yok. Sigara ve alkol hiç kullanmam. Doktor yaşıma göre çok iyi olduğumu söyledi. Denemeye değer dedi. Soruma gelmeden önce sizlere amh,fsh vb. değerlerimi paylaşmak istiyorum. Amh:0,48/ Fsh:13,1/ E2:31,0 . Yumurta toplama işleminden önce 10 gün boyunca hergün göbekten iğne yaptım, ekstra verdiği ilaçları aksatmadan içtim. 4 tane yumurta toplandı, bunların ikisinde döllenme gerçekleşmedi kalan ikisinde ise döllenme oldu. 4. güne kadar gelen iki embriyo için genetik test istiyorduk 5. gün biyopsisiyle, fakat doktorumuzun dediği aynen şu "genetik test için 5. gün biyopsi alarak embriyonun kalitesini düşürmek istemiyoruz" dedi ve 4. günde gelişimlerinin çok iyi olduğunu söylediği iki embriyonun transferi 4. gün gerçekleşti. Şuan embriyo transferinden sonraki 7. günümdeyim, kasık bölgelerimde dolgunluk hissi ve ağrı var, arada olan bir bel ağrım, git gide artan bir baş ağrım ve baş dönmesi, beyaz(süt gibi) akıntı, koku hassasiyeti ve iştah artışım var. Sizce hamile miyimdir? Şimdiden teşekkür ediyorum. Allah isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlat/evlatlar versin:)

Son düzenleme:
Merhabalar umarım bebekleriniz sizinledir. Herkes adet olacakmış gibi bir hisse benzediğini söylüyor ben daha transfere geçemedim. Ama 4.gün embriyosunda 7. Gündeyseniz normal kaset testlerde silikte olsa belli olur bir test yapın evde bence. Umarım pozitif haberler alırsınız

yaa çok teşekkür ederim, doktorumuz 1 Martta kan testi istedi ama ben dayanamıycam 1-2 gün sonra kaset testlerden yapıcam. Umarım sizinde her şey yolunda gider ve hayırlı sağlıklı evlatınız/evlatlarınız olur :)

Çok teşekkür ederim yaptınız mı testi acaba

Merhabalar çok geçmiş olsun.
İlk transferimde pozitifi görmüştüm benzer şekilde bende belirtiler yaşamıştım. 6. günde kan testi verip öğrenmiştim hamile olduğumu.

Umarım sizde öylesinizdir.

Kızlar bugün kan testi verdim. <0.2 çıktı. Negatif

1 Mart demiştin yani bundan sonra versen de negatif mi olacak yani
Ya gerçekten bilmiyorum kafayı yicem, adet kanaması gibi değil ama yerleşme gibide değil gibi, adette olduğum ağrılar falanda yok. Ve bütün hamilelik belirtiler var. Kahverengi lekelenme falanda oldu. Ve ayrıca adetime daha 1-2 gün var. Tam günüde değil. Nolur bana yardımcı olun. Ben 8.günde verdim kan testide ama gebelik için vermemiştim, normal kan değerleri için vermiştim, asıl özel olarak kan testim yarın. Nolur bana yardımcı olunn

Valla yarını beklemenden başka çaren yok kalbini ferah tut bak ramazana girdik dua et yarın ola hayrola inşallah olumlu olur

Beta baktılar mı belki yerleşme kanaması da olabilir kalbinizi ferah tutun yarın ola hayrola az kaldı dilerim Rabbim gönlüne göre versin inşallah

Beta baktılar mı belki yerleşme kanaması da olabilir kalbinizi ferah tutun yarın ola hayrola az kaldı dilerim Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Betaya baktılar ama 8.günümdü <0.2 çıktı. Bugün 11.günüm ve kahverengi tarzı lekelenmem bitti artik az az regle benzemeyen hafif kanamalar gelmeye başladı birde hiçbir adet belirtim yok. Normalde ben hep adet belirtisi yaşarım bu sefer hiç bir belirtim yok sadece gebelikte olması gereken tüm belirtiler var. Sadece kanama beni korkutuyo nolur bana yardım edin. Belki 8.gun diye az çıkmıştır. Yarın artma ihtimali varmı????

İnşallah diyelim Rabbim yüzüne baksın kaçıncı gün embriyosuydu belki geç tutunma olmuştur yarın tam kan gününüzde verin bakalım belki artmıştır ilaçlardan dolayı belirti ekstra hissetmezsiniz kafanıza takmayın siz yarını bekleyin

Biri 3. Gün diğeri 4. Gün embriyosuydu kaliteleri gayet iyiydi. Geç tutunma olabilir muhtamelen. 9. günde vermiştim kan testini yarın 12.günüm belki artmıştır. Çok korkuyorum. Birde embriyo düşünce neler oluyor bi fikriniz varmı kanama falan olur mu? Belki öyledir, off kafam çok karışık neyse şimdiden teşekkürler :)

İnşallah geç tutunma olmuştur dilerim bir mucize olur normal adetiniz başlar onla beraber atarsınız birde normal adete göre biraz daha yoğun geçiyor benim kanamam 14 gün sürmüştü belki kişiden kişiye değişebilir benim de ilk iki gün kahverengi geliyordu afedersiniz siyah pıhtılı ondan sonra normal kırmızıya döndü ama çok yoğundu rahim ilaçlardan çok kalınlaşıyor onun için o şekil oluyor dilerim siz hamile kalmışsınızdır inşallah

İnşallah çok rahatlattiniz beni teşekkür ederim:) Normal adet kanamasından daha yoğun derken neyden bahsetmek istediniz orayı tam anlayamadım kusura bakmayın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…