- 28 Aralık 2024
- 49
- 15
- 3
- Konu Sahibi ahsenov123
-
Doktoru bilmiyorum ama mfk ürünlerinden kullanmıştım fayda göremedimAmh 0.78 doktorumla görüştüm fakat evliliğim 1 sene olmasına 4 ay var tüp bebek için beklemem gerektiğini söyledi ve aynı zamanda amh ın ne hızla düşeceğini bilmiyoruz buna rağmen devlette 1 yıl dolmadan yaptıramayacağımı anladım ve +olarak 5 ayda sıra gelmesini bekleyeceğimi söyledi bu süre de daha fazla düşerse diye korku sardı doğal olarak beni. Özel hastane arayışına başladımBursa da yada çevresinde gözüm kapalı güvenebileceğim tüp bebek merkezi tecrübe edenlerden özellikle bilgi istiyorum arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum( Osman Develioğlu düşünüyorum ama eminde olamıyorum) Bir de mfk yı duydum ama işi gücü reklam gerçek değil yazan çok insan var kafam çok karışık
Fayda yerine zarar görenler de varmış eledim onu kafadanDoktoru bilmiyorum ama mfk ürünlerinden kullanmıştım fayda göremedim
İyi yapmışsın canımFayda yerine zarar görenler de varmış eledim onu kafadan
Maalesef doktorumu değiştirdim salı gününe randevum varFarklı bir merkezde başarılı sonuç aldınız mı peki
Merhaba bende kullanıyorum Mfk ürünlerini 2.ayımdayım değerlerim de artış oldu ama henüz gebelik oluşmadı bu arada tüp bebek sürecindeyimDoktoru bilmiyorum ama mfk ürünlerinden kullanmıştım fayda göremedim
Benim bütün düşük değerlerim yükseldi açıkçası bende gebelik oluşmadı son ayın içerisindeyim şuan ama şunu söyleyim tüp bebeğe başladığımda 1 yumurtam vardı ürünleri 2 ay kullandım bir anda 5 6 yumurta oldu ben buradan aşırı mutlu oldum birde b12 uçurdu benim adetim azdı çoğaldı şuan daha sağlıklı adet oluyorum belki sabretsem gebelikte oluşacak ama ben devlette tüp bebek sürecindeyim her şeyim yapıldı raporu bekliyoruzAmh 0.78 doktorumla görüştüm fakat evliliğim 1 sene olmasına 4 ay var tüp bebek için beklemem gerektiğini söyledi ve aynı zamanda amh ın ne hızla düşeceğini bilmiyoruz buna rağmen devlette 1 yıl dolmadan yaptıramayacağımı anladım ve +olarak 5 ayda sıra gelmesini bekleyeceğimi söyledi bu süre de daha fazla düşerse diye korku sardı doğal olarak beni. Özel hastane arayışına başladımBursa da yada çevresinde gözüm kapalı güvenebileceğim tüp bebek merkezi tecrübe edenlerden özellikle bilgi istiyorum arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum( Osman Develioğlu düşünüyorum ama eminde olamıyorum) Bir de mfk yı duydum ama işi gücü reklam gerçek değil yazan çok insan var kafam çok karışık
Amh değeriniz ve yaşınız kaç peki sorun olmazsa merakımdan soruyorumMaalesef doktorumu değiştirdim salı gününe randevum var
Olumlu sonuç aldınız mı peki? Ve amh değerinizle yaşınız kaçtı?Ben bursa eurofertilde tedavi gördüm, laboratuvar konusunda çok iyi, eksi yanları var ama fiyat olarakta diğer merkezlere göre iyi
Yaş 32 amh1.44Amh değeriniz ve yaşınız kaç peki sorun olmazsa merakımdan soruyorum
Amh sorun yoktu, pcos ve düşük sperm ile gittik, pozitif sonuç ilk denemeOlumlu sonuç aldınız mı peki? Ve amh değerinizle yaşınız kaçtı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?