Tüp bebek

ahsenov123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2024
49
15
3
Amh 0.78 doktorumla görüştüm fakat evliliğim 1 sene olmasına 4 ay var tüp bebek için beklemem gerektiğini söyledi ve aynı zamanda amh ın ne hızla düşeceğini bilmiyoruz buna rağmen devlette 1 yıl dolmadan yaptıramayacağımı anladım ve +olarak 5 ayda sıra gelmesini bekleyeceğimi söyledi bu süre de daha fazla düşerse diye korku sardı doğal olarak beni. Özel hastane arayışına başladım Bursa da yada çevresinde gözüm kapalı güvenebileceğim tüp bebek merkezi tecrübe edenlerden özellikle bilgi istiyorum arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum( Osman Develioğlu düşünüyorum ama eminde olamıyorum) Bir de mfk yı duydum ama işi gücü reklam gerçek değil yazan çok insan var kafam çok karışık

Doktoru bilmiyorum ama mfk ürünlerinden kullanmıştım fayda göremedim

Benim bütün düşük değerlerim yükseldi açıkçası bende gebelik oluşmadı son ayın içerisindeyim şuan ama şunu söyleyim tüp bebeğe başladığımda 1 yumurtam vardı ürünleri 2 ay kullandım bir anda 5 6 yumurta oldu ben buradan aşırı mutlu oldum birde b12 uçurdu benim adetim azdı çoğaldı şuan daha sağlıklı adet oluyorum belki sabretsem gebelikte oluşacak ama ben devlette tüp bebek sürecindeyim her şeyim yapıldı raporu bekliyoruz

Ben bursa eurofertilde tedavi gördüm, laboratuvar konusunda çok iyi, eksi yanları var ama fiyat olarakta diğer merkezlere göre iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…