O ağrı yapan bir iğne ve vurulduktan sonra bile bir süre ağrısı devam ediyor sanırım size vuran hızlı enjekte etmiş o yüzden şişmiş olabilir ama yine de doktorunuza sorunBende o şekilde bir etkisi olmadı doktorunla görüş istersen yan etkilerinden biri olabilir mi
EvetPcoslu muydunuz siz
2. Adetimi bekliyorumNe zaman transfer ben de rahim dinlendirmedeyim
Maşallah yumurta sayınız çok güzel
Sizin kaç çıktıMaşallah yumurta sayınız çok güzel
Amin inşallahBende de 17 si regl tarihi hayırlısıyla pozitifi görürüz inşallah
Ben henüz yumurta toplama işlemi yaptırmadım ama 15 tane görünüyor demişti doktor. Pazartesi günü işlemden sonra belli olacak net olarakSizin kaç çıktı
Süper bence 15 çok iyiBen henüz yumurta toplama işlemi yaptırmadım ama 15 tane görünüyor demişti doktor. Pazartesi günü işlemden sonra belli olacak net olarak
Umarım içlerinden dolu olanların sayısı fazla çıkar. Bu biraz tedirgin ediyor beniSüper bence 15 çok iyi
Hiç korkma 10 çıksa dolu 7 8 dölleseler 5 emriyo da kalabilir belki de 7si 8i emriyo kalıcak bence 15 çok iyi içini ferah tut canımUmarım içlerinden dolu olanların sayısı fazla çıkar. Bu biraz tedirgin ediyor beni
Çok teşekkür ederim desteğin için. Umarım hepimiz güzel sonuçlar alırızHiç korkma 10 çıksa dolu 7 8 dölleseler 5 emriyo da kalabilir belki de 7si 8i emriyo kalıcak bence 15 çok iyi içini ferah tut canım
Haber ver canım tekrar yazarsınÇok teşekkür ederim desteğin için. Umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız
Pazartesi saat 10:30 da opu olacağım. Mesajı gören Herkesten dua bekliyorumHaber ver canım tekrar yazarsın
Maşallah yumurta sayınız çok güzel
Amh değeriniz kaçtı acaba
Bana amh değeri ile ilgili bir bilgi vermedi doktorumAmh değeriniz kaçtı acaba
Yani ben de blmiyorum kaç olduğunu birşey söylemedi doktorAmh değeriniz kaçtı acaba
Canım naptın oldun mu opu ?Pazartesi saat 10:30 da opu olacağım. Mesajı gören Herkesten dua bekliyorumçıktığımda mutlaka buraya da yazacağım
Şu anda hastahaneye geldim yatışım yapıldı. Hazırlandım beni almalarını bekliyorumCanım naptın oldun mu opu ?
Hayırlısıyla inşallahŞu anda hastahaneye geldim yatışım yapıldı. Hazırlandım beni almalarını bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?