Tüp bebek

Hanımlar merhabalar umarım bebeklerinizi sağlıkla kucağına alırsınız ben transferimin 3. Günündeyim belirtiniz var mıydı acaba dua eder dua beklerim sizden

Hanımlar merhabalar umarım bebeklerinizi sağlıkla kucağına alırsınız ben transferimin 3. Günündeyim belirtiniz var mıydı acaba dua eder dua beklerim sizden
Hiç bişey hissetmiyorsun arada bi kasık agrısı oldu az ama başka bi işine odaklan onu aklında tutmamaya calıs kendine de dikkat et Doktor'un dediği tarihi bekle erkenden test falan da yapma yani

Hiç bişey hissetmiyorsun arada bi kasık agrısı oldu az ama başka bi işine odaklan onu aklında tutmamaya calıs kendine de dikkat et Doktor'un dediği tarihi bekle erkenden test falan da yapma yani
Yaa siz sanki aklında olanların hiç birini yapma demişiniz hahahah beni güldürdünüz teşekkür ederim ayy bi rahatlama geldi çok teşekkür ederim çok sagolun

4. Gün embriyosu transfer edildi o yüzden endişeliyim umarım tutar

Varmıydı erken yapma fikriniz
Yaa siz sanki aklında olanların hiç birini yapma demişiniz hahahah beni güldürdünüz teşekkür ederim ayy bi rahatlama geldi çok teşekkür ederim çok sagolun
Aynı şeyi bende yaşadım 12 ekimde transfer oldum bende şuan kalp atısını duymayı bekliyorum keseyi gördük de çok şükür inşallah kalp atısını da duyarsam

Aynı şeyi bende yaşadım 12 ekimde transfer oldum bende şuan kalp atısını duymayı bekliyorum keseyi gördük de çok şükür inşallah kalp atısını da duyarsam
Ayy şimdi gördüm mesajınızı çok şükür çok mutlu oldum rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bana umut oldunuz

Ayy maşallah yaa iyikiii yazdınız teşekkür ederim pozitif düşündüm şuan
Gerçekten ben çok aceleci davrandım 50 kere gittim kan verdim beta hCG yükseldi mi yükseldi mi diye erkenden yanı test gününden bir hafta sonra hemen doktora gittim bebeği görürüm diye akıllı daha bebek görünür mü
Tabi beni de korkuttular dış gebelik dıye bigün sonra gel tekrar bakalım gerekeni yaparız diye bunu bana özelde yaptılar tabi ben Rabbime güvendim bir hafta sonra şehir hastahanesine gittim kese göründü çok şükür gerekirse test gününden 2ila 3 gün sonra git tavsiyem beta değerin inşallah tutarsa yükselsin iyice

Ayy çok haklısınız çok teşekkür ederim evet haklısınız kendimize en büyük stres açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…